EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nu se desparte de cruciulita primita de la tatal sau, preot

publicat 2024-03-18 09:45:17 (Money.ro)
Nu se desparte de cruciulita primita de la tatal sau, preot Darius Movileanu, primul campion mondial de cadeti reprezentant al Europei, este om de baza al nationalei masculine de tenis de masa. Ajuns la 19 ani, sportivul originar din Buzau nu se desparte de talismanul primit de la tatal sau: o cruciulita sfintita. Darius Movileanu este reprezentantul noului val in tenisul de masa romanesc. Face parte […]Articolul Nu se desparte de cruciulita primita de la tatal sau, preot apare prima data in Money. ...continuare.

Restaurant acasa la tine. Conceptul a fost lansat de doi intreprinzatori din Buzau. "Venim cu tot ce trebuie unde ne chemi" VIDEO

publicat 2024-03-17 23:00:01 (Adevarul)
Restaurant acasa la tine. Conceptul a fost lansat de doi intreprinzatori din Buzau. Venim cu tot ce trebuie unde ne chemi VIDEO Doi tineri din Buzau revolutioneaza industria ospitalitatii. Pe scurt, daca organizezi o petrecere cu multi invitati, in loc sa-i duci la restaurant, vine localul la tine. ...continuare.

Fostul sef de la ADS, spagarul George Sava, a fost angajat la Petrom

publicat 2024-03-17 07:45:14 (Puterea)
Fostul sef de la ADS, spagarul George Sava, a fost angajat la Petrom In mijlocul unui vartej de acuzatii si controverse, fostul spagar sef de la ADS, cunoscut pentru implicarea sa in numeroase afaceri dubioase, pare sa isi fi gasit un nou refugiu in compania nationala Petrom. George Sava, a fost angajat dupa scandalul de coruptie de la ADS, ca de director adjunct al Directiei Agricole Buzau. Apar […]The post Fostul sef de la ADS, spagarul George Sava, a fost angajat la Petrom appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

HC Dunarea Braila, pas mare catre Final Four in EHF European League! » S-a impus cu 32-26 in deplasarea cu Podravka Koprivnica

publicat 2024-03-16 20:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
HC Dunarea Braila, pas mare catre Final Four in EHF European League! » S-a impus cu 32-26 in deplasarea cu Podravka Koprivnica Victorie importanta pentru Dunarea Braila in prima mansa a sferturilor de finala din EHF European League, 32-26 in fata croatelor de la Podravka Koprivnica. Returul care va pecetlui calificarea in Final Four va avea loc duminica, 24 martie, in sala "Romeo Iamandi" din Buzau. ... ...continuare.

Succesul fermierilor romani, cu soiurile de ceapa semanate fara arpagic. Semintele sunt romanesti: "Productiile sunt foarte bune"

publicat 2024-03-16 19:00:04 (Antena3)
Succesul fermierilor romani, cu soiurile de ceapa semanate fara arpagic. Semintele sunt romanesti: Productiile sunt foarte bune Doua soiuri de ceapa obtinute la Statiunea de Cercetare de la Buzau se bucura de un succes enorm printre fermieri. ...continuare.

Liga 2: Gloria Buzau, ultima calificata in play-off

publicat 2024-03-16 18:30:14 (Bursa)
Formatia Gloria Buzau s-a calificat, sambata, in play-off-ul Ligii a 2-a, in urma rezultatelor din ultima etapa a sezonului regulat ...continuare.

Narcis Raducan semnaleaza anomalia din fotbalul romanesc: "E o nebunie! Trebuie oprita urgent"

publicat 2024-03-16 17:45:15 (Gazeta-Sporturilor)
Narcis Raducan semnaleaza anomalia din fotbalul romanesc: E o nebunie! Trebuie oprita urgent Narcis Raducan (49 de ani) este indignat de situatia din liga secunda. In play-off s-au calificat doua formatii fara drept de promovare, CSC Selimbar si Corvinul Hunedoara. Sezonul regulat din Liga 2 s-a incheiat astazi. Gloria Buzau a obtinut ultimul loc de play-off si le va infrunta in faza finala a campionatului pe CSC Selimbar, Unirea Slobozia, Corvinul Hunedoara, CS Mioveni si Csikszereda. ... ...continuare.

Un barbat din Buzau a murit la spital, dupa ce ciobanul pentru care lucra a vazut ca nu poate vorbi si a chemat ambulanta

publicat 2024-03-15 23:00:03 (Antena3)
Un barbat din Buzau a murit la spital, dupa ce ciobanul pentru care lucra a vazut ca nu poate vorbi si a chemat ambulanta Un barbat din Buzau, in varsta de 49 de ani, care a venit sa lucreze la o stana din Nanesti, judetul Vrancea, a fost gasit in imposibilitatea de a comunica. Dus la spital, barbatul a murit. ...continuare.

Daria Cretu, fetita din Buzau care a ridicat sala in picioare cu interpretarea ei, la Romanii au talent sezonul 14

publicat 2024-03-15 21:15:06 (Libertatea)
Daria Cretu, fetita din Buzau care a ridicat sala in picioare cu interpretarea ei, la Romanii au talent sezonul 14 Daria Cretu, in varsta de 12 ani, este din Buzau si a urcat pe scena Romanii au Talent, in editia din aceasta seara. Fata a reusit sa cucereasca publicul cu vocea ei. Fetita spune ca a mostenit talentul de a canta de la mama sa, care este profesor de canto si solista la evenimente. Daria […] ...continuare.

Etapa #19 din Liga 2 » Runda decisiva pentru play-off/play-out, toate meciurile se joaca la aceeasi ora! Clasamentul live

publicat 2024-03-15 18:30:15 (Gazeta-Sporturilor)
Etapa #19 din Liga 2 » Runda decisiva pentru play-off/play-out, toate meciurile se joaca la aceeasi ora! Clasamentul live Toate partidele din ultima etapa a sezonului regular de Liga 2 se vor juca sambata, 16 martie, de la ora 14:00.Programul complet din Liga 2CSC Selimbar, Corvinul, Unirea Slobozia, CS Mioveni si Csikszereda sunt calificate matematic in play-off.In ultima runda se mai joaca o pozitie de play-off. Gloria Buzau este la mana sa. Ii este de ajuns un punct pentru a scapa de emotii. Chindia si Ceahlaul stau la panda. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.