EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum sa ne ferim de infectiile respiratorii: "Sistemul imunitar nu se poate intari decat intr-un singur fel: prin contactul cu microbii"

publicat 2024-01-09 06:00:02 (Adevarul)
Cum sa ne ferim de infectiile respiratorii: Sistemul imunitar nu se poate intari decat intr-un singur fel: prin contactul cu microbii Suntem in plin sezon de infectii respiratorii, iar copiii tocmai s-au intors la scoala din vacanta de iarna. Medicii se asteapta ca in urmatoarele saptamani sa explodeze numarul cazurilor de gripa si fac apel catre profesori sa identifice elevii bolnavi. ...continuare.

Numarul copiilor care se drogheaza a explodat, iar statul nu face nimic sa-i ajute

publicat 2024-01-09 05:45:02 (Adevarul)
Numarul copiilor care se drogheaza a explodat, iar statul nu face nimic sa-i ajute Oficial, cazurile de copii care ajung in stare foarte grava la camera de garda pentru consum de droguri a crescut de trei ori anul trecut fata de anul precedent si de aproximativ cinci ori fata de 2021. Dar expertii in adictii spun ca numarul tinerilor care consuma droguri este de zece ori mai mare. ...continuare.

Partidele sovaie in conturarea listelor pentru europarlamentare ANALIZA

publicat 2024-01-09 05:30:02 (Adevarul)
Partidele sovaie in conturarea listelor pentru europarlamentare ANALIZA Majoritatea partidelor din Parlament sunt inca departe de a-si fi definitivat listele pentru alegerile europarlamentare, in continuare fiind date lupte de culise pentru prinderea unui loc eligibil, cu cinci luni inainte de testul din 9 iunie. ...continuare.

Antony Blinken a avut discutii despre normalizarea relatiilor cu Israelul si viitorul Fasiei Gaza | VIDEO

publicat 2024-01-09 02:15:01 (Adevarul)
Antony Blinken a avut discutii despre normalizarea relatiilor cu Israelul si viitorul Fasiei Gaza | VIDEO Secretarul de stat american, Antony Blinken, a declarat ca exista un "interes clar" in continuarea relatiilor cu Israelul dupa discutiile din Arabia Saudita, ca parte a unui turneu in regiune care sa reduca tensiunile din Orientul Mijlociu ...continuare.

Mai multe poduri si un tunel din New York sunt blocate de protestatarii pro-palestinieni | VIDEO

publicat 2024-01-09 00:45:01 (Adevarul)
Mai multe poduri si un tunel din New York sunt blocate de protestatarii pro-palestinieni | VIDEO Mai multe zeci de manifestanti pro-palestinieni din New York au blocat luni, pentru scurt timp, poduri importante si un tunel al mega-orasului american, pentru a protesta impotriva razboiului dintre Israel si Hamas din Gaza ...continuare.

9 ianuarie: 26 de ani de la moartea marii campioane olimpice Lia Manoliu

publicat 2024-01-09 00:15:02 (Adevarul)
9 ianuarie: 26 de ani de la moartea marii campioane olimpice Lia Manoliu Tot pe 9 ianuarie s-au nascut regizorul roman Ion Cojar, Cristi Minculescu, legenda muzicii rock si Kate Middleton, sotia Printului William de Wales. ...continuare.

Romanii, indemnati sa gandeasca in spirit civic in plin sezon gripal. Medic: ,,Trebuie sa ne gandim la cei din jur"

publicat 2024-01-08 23:45:03 (Adevarul)
Romanii, indemnati sa gandeasca in spirit civic in plin sezon gripal. Medic: ,,Trebuie sa ne gandim la cei din jur In ultimele saptamani, foarte multi romani au avut si au nevoie in continuare de ingrijiri medicale de specialitate din cauza gripei. Astfel, spitalele din tara sunt pline de pacienti cu forme severe de boala ...continuare.

Traficul feroviar este intrerupt in statia Marasesti, din cauza ninsorii si a viscolului

publicat 2024-01-08 23:45:03 (Adevarul)
Traficul feroviar este intrerupt in statia Marasesti, din cauza ninsorii si a viscolului Ninsorile inseminate si viscolul au generat intreruperea accidentala a traficului feroviat in statia Marasesti si ingreunarea traficului feroviar in zona macazelor, iar trei trenuri sunt oprite, potrivit unei informari a CFR Calatori, postata pe site-ul companiei ...continuare.

Ritualuri magice la romanii din vechime. La ce gesturi apelau miresele pentru a sti cati copii vor avea

publicat 2024-01-08 23:30:03 (Adevarul)
Ritualuri magice la romanii din vechime. La ce gesturi apelau miresele pentru a sti cati copii vor avea Dintotdeauna, lumea satului a fost bogata in credinte populare si orice problema era rezolvata printr-un ritual. Fetele care nu se puteau marita aveau un ritual aparte. O femeie care nu putea avea copii, avea parte de un alt ritual. Pana si cele care nu voiau copii puteau apela la un ritual ...continuare.

Un autocar a derapat fara pasageri a derapat in judetul Vaslui

publicat 2024-01-08 23:30:03 (Adevarul)
Un autocar a derapat fara pasageri a derapat in judetul Vaslui Un autocar inmatriculat in Republica Moldova a derapat intr-un sant, pe raza localitatii Valea Grecului, comuna Duda-Epureni, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.