EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Victorie pentru CFR Cluj, 3-2 cu Rapid, in play-off-ul Superligii Victorie pentru CFR Cluj, 3-2 cu Rapid, in play-off-ul Superligii Nelu Varga a anuntat in direct prima mutare din vara: M-a convins, semnam Nelu Varga a anuntat in direct prima mutare din vara: "M-a convins, semnam" Ursula von der Leyen va cere o concurenta echitabila cu China in timpul intalnirii cu Xi Jiping Ursula von der Leyen va cere o concurenta "echitabila" cu China in timpul intalnirii cu Xi Jiping Autoritatile mexicane au gasit presupusele trupuri a doi australieni si un american disparuti au gasite cu cate un glont in cap Autoritatile mexicane au gasit presupusele trupuri a doi australieni si un american disparuti au gasite cu cate un glont in cap Povestea temutei bande de talhari din Romania anilor '30. Cum au fost prinsi haiducii pe drumul aurului Povestea temutei bande de talhari din Romania anilor '30. Cum au fost prinsi haiducii pe drumul aurului Povestea unei fotografii tulburatoare din vreme de razboi. De ce erau asezati copiii in pozitia de rugaciune Povestea unei fotografii tulburatoare din vreme de razboi. De ce erau asezati copiii "in pozitia de rugaciune" Premisele unei curse spatiale intre puterile lumii. Ce forme ar putea lua batalia pentru dominatia Lunii Premisele unei curse spatiale intre puterile lumii. Ce forme ar putea lua batalia pentru dominatia Lunii Israelul afirma ca nicio presiune nu il va impiedica sa se apere, afirma Netanyahu | VIDEO Israelul afirma ca "nicio presiune" nu il va impiedica sa se apere, afirma Netanyahu | VIDEO Politist de meserie, cantaret in timpul liber. Cum a reusit un tanar maramuresean sa combine cele doua pasiuni Politist de meserie, cantaret in timpul liber. Cum a reusit un tanar maramuresean sa combine cele doua pasiuni Trei soldati israelieni au fost ucisi si un punct de trecere pentru ajutorul umanitar spre Gaza a fost inchis dupa un atac Hamas Trei soldati israelieni au fost ucisi si un punct de trecere pentru ajutorul umanitar spre Gaza a fost inchis dupa un atac Hamas Rusia trece la sabotarea unor obiective militare si economice din Europa Donald Trump compara administratia Joe Biden cu Gestapoul, acuzand instrumentarea politica a justitiei Donald Trump compara administratia Joe Biden cu Gestapoul, acuzand instrumentarea politica a justitiei Compania aeriana Wizz Air, cercetata de Comisia Europeana. Cum erau pacaliti clientii pentru a plati mai mult Compania aeriana Wizz Air, cercetata de Comisia Europeana. Cum erau pacaliti clientii pentru a plati mai mult Greva a jurnalistilor de la televiziunea publica italiana RAI, pentru apararea libertatii in fata ingerintelor politice Greva a jurnalistilor de la televiziunea publica italiana RAI, pentru apararea libertatii in fata "ingerintelor politice" Atacul Rusiei cu drone a lasat temporar regiunea nord-estica Sumi fara energie electrica de Paste Atacul Rusiei cu drone a lasat temporar regiunea nord-estica Sumi fara energie electrica de Paste

Articole

Stiri locale




Presedintele Chinei promite intensificarea luptei impotriva coruptiei

publicat 2024-01-09 11:00:03 (Adevarul)
Presedintele Chinei promite intensificarea luptei impotriva coruptiei Presedintele chinez Xi Jinping a declarat ca va intensifica lupta impotriva coruptiei. ...continuare.

Un miliardar chinez este al doilea mare detinator strain de teren din SUA

publicat 2024-01-09 11:00:03 (Adevarul)
Un miliardar chinez este al doilea mare detinator strain de teren din SUA Un cetatean chinez care a facut avere in domeniul jocurilor online a devenit unul din cei mai mari detinatori non-americani de teren din SUA, transmite Bloomberg. ...continuare.

Fotbalul plange dupa Franz Beckenbauer: cele mai emotionante reactii dupa pierderea unui colos

publicat 2024-01-09 11:00:02 (Adevarul)
Fotbalul plange dupa Franz Beckenbauer: cele mai emotionante reactii dupa pierderea unui colos Primele zile ale anului au fost negre pentru sportul-rege: i-am pierdut pe brazilianul Mario Zagallo si pe neamtul Franz Beckenbauer. ...continuare.

Cod rosu pentru Cirstea: Sorana a ajuns intr-o situatie catastrofala inainte de Australian Open

publicat 2024-01-09 10:45:03 (Adevarul)
Cod rosu pentru Cirstea: Sorana a ajuns intr-o situatie catastrofala inainte de Australian Open Cea mai buna "racheta" a Romaniei e ciuca batailor in circuit. ...continuare.

De la lumanare, direct la panouri fotovoltaice. Cum se schimba viata locuitorilor unui catun izolat din Muntii Buzaului

publicat 2024-01-09 10:45:03 (Adevarul)
De la lumanare, direct la panouri fotovoltaice. Cum se schimba viata locuitorilor unui catun izolat din Muntii Buzaului Sunt inca multi romani care traiesc ca-n evul mediu, in sate izolate, neelectrificate, cu drumuri de pamant, in conditii greu de acceptat pentru zilele noastre. Este si cazul satenilor din Gura Siriului, judetul Buzau, ale caror gospodarii nu sunt racordate la reteaua nationala de energie. ...continuare.

Coalitia i-a gasit repede o sinecura lui Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta. Fostul ministru, numit in CA-ul de la Romsilva

publicat 2024-01-09 10:45:03 (Adevarul)
Coalitia i-a gasit repede o sinecura lui Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta. Fostul ministru, numit in CA-ul de la Romsilva Ilie Sarbu, fost ministru si vicepresedinte al Curtii de Conturi, a fost numit in Consiliul de Administratie la Romsilva, functie pentru care va lua aproximativ 7.300 de lei lunar. Pana in octombrie, fostul ministru a fost vicepresedinte al Curtii de Conturi. ...continuare.

Urmarire pe zapada si focuri de arma la Botosani. Un contrabandist a fost prins cu peste 4.000 de pachete de tigari

publicat 2024-01-09 10:45:03 (Adevarul)
Urmarire pe zapada si focuri de arma la Botosani. Un contrabandist a fost prins cu peste 4.000 de pachete de tigari Un contrabandist din judetul Botosani a fost prins dupa o urmarire ca in filme. Politistii de frontiera au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma pentru imobilizarea suspectului. Acesta transporta baloti cu tigari de contrabanda ...continuare.

Zeci de raniti intr-o explozie la un hotel din Texas

publicat 2024-01-09 10:30:02 (Adevarul)
Zeci de raniti intr-o explozie la un hotel din Texas Douazeci si una de persoane au fost ranite intr-o explozie provocata, din cate se pare, de o scurgere de gaze intr-un hotel din centrul orasului Fort Worth, Texas ...continuare.

Rusia a vopsit avioane de lupta false pe aerodromurile sale pentru a pacali Ucraina sa nu le bombardeze pe cele reale

publicat 2024-01-09 10:30:02 (Adevarul)
Rusia a vopsit avioane de lupta false pe aerodromurile sale pentru a pacali Ucraina sa nu le bombardeze pe cele reale Imagini din satelit surprinse recent de o baza militara rusa arata ca trupele Moscovei au vopsit mai multe avioane de lupta false la sol, intr-o aparenta incercare de a pacali Ucraina. ...continuare.

Scoli inchise si restrictii de circulatie in judetul Buzau din cauza viscolului puternic VIDEO

publicat 2024-01-09 10:30:02 (Adevarul)
Scoli inchise si restrictii de circulatie in judetul Buzau din cauza viscolului puternic VIDEO Vantul sufla cu putere in zona de campie a judetului Buzau, iar vizibilitatea pe sosele este scazuta. Conform Prefecturii, cel mai afectat drum este DN22, care leaga municipiul Ramnicu Sarat de Braila. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.