EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Liderul galeriei CSA Steaua Bucuresti a fost ridicat de politisti si dus la audieri. Dosarul priveste bataia de la Dinamo - UTA

publicat 2024-03-20 12:00:53 (Mediafax)
Liderul galeriei CSA Steaua Bucuresti a fost ridicat de politisti si dus la audieri. Dosarul priveste bataia de la Dinamo - UTA Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Grupuri Infractionale Violente pun in executare 15 mandate de perchezitie domiciliara si 26 de mandate de aducere si citatii, in Municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu si Mehedinti, intr-un dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, incaierare si folosirea, fara drept, de materii explozive, anunta Politia Capitalei. ...continuare.

Ambulantele din Bucuresti-Ilfov parcurg intr-un an de 16 ori distanta de la Pamant la Luna: "Au o durata de folosire intre 7 si 17 ani"

publicat 2024-03-20 08:45:05 (Adevarul)
Ambulantele din Bucuresti-Ilfov parcurg intr-un an de 16 ori distanta de la Pamant la Luna: Au o durata de folosire intre 7 si 17 ani Alis Grasu, manager al Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, a dezvaluit marti seara, 19 martie, ca doar 27 din masinile de interventie sunt mai noi de sapte ani din cele 293 de care dispune institutia. Restul ambulantelor "au o durata de folosire intre 7 si 17 ani". ...continuare.

Sunt cautati trei indivizi care au luat parte in ianuarie la o rafuiala cu arme de foc in parcarea unui supermarket din Ilfov

publicat 2024-03-19 15:45:12 (ProTV)
Sunt cautati trei indivizi care au luat parte in ianuarie la o rafuiala cu arme de foc in parcarea unui supermarket din Ilfov Procurorii Parchetului General au efectuat, marti, noua perchezitii domiciliare în Bucuresti si judetul Ilfov, fiind cautati trei indivizi care au luat parte în luna ianuarie la o rafuiala în parcarea unui supermarket situat în Chiajna. ...continuare.

Perchezitii la suspectii care au impuscat doi barbati in parcarea unui supermarket din Chiajna

publicat 2024-03-19 15:00:03 (Antena3)
Perchezitii la suspectii care au impuscat doi barbati in parcarea unui supermarket din Chiajna Politistii din Ilfov si procurorii de la Parchetul General au facut perchezitii la suspectii care au impuscat doi barbati in parcarea unui supermarket din Chiajna, pe 15 ianuarie 2024. ...continuare.

Un baiat ar fi fost lovit cu palmele peste fata de un altul, la o scoala din Ilfov. Politia a deschis o ancheta

publicat 2024-03-18 16:00:13 (ProTV)
Un baiat ar fi fost lovit cu palmele peste fata de un altul, la o scoala din Ilfov. Politia a deschis o ancheta Un elev ar fi fost agresat la o scoala din Afumati, el fiind lovit cu palmele peste fata de un alt baiat. Politia a deschis o ancheta.   ...continuare.

Deblocari Usi – Servicii Profesionale de Lacatuserie in Bucuresti – Key-Teh Servicii

publicat 2024-03-18 14:15:22 (Libertatea)
Deblocari Usi – Servicii Profesionale de Lacatuserie in Bucuresti – Key-Teh Servicii Sunteti in cautarea unui specialist in lacatuserie in Bucuresti sau in zona Ilfov? Key-Teh Servicii este solutia perfecta pentru nevoile dvs. de deblocare a usilor, inlocuire a yalelor si multe altele. Cu o vasta experienta in domeniu si o echipa de profesionisti calificati, va asiguram ca veti primi servicii de cea mai inalta calitate, la […] ...continuare.

Curtea de Conturi se muta strategic pe malul lacului Floreasca

publicat 2024-03-18 08:45:29 (Puterea)
Curtea de Conturi se muta strategic pe malul lacului Floreasca Curtea de Conturi a primit in administrare un teren valoros al statului, situat pe malul lacului Floreasca si in vecinatatea celebrelor vile de protocol ale statului. Curtea de Conturi a Romaniei a demarat procedurile pentru constructia unui sediu central nou, care va gazdui si Camerele de Conturi Bucuresti si Ilfov. Institutia de control a primit […]The post Curtea de Conturi se muta strategic pe malul lacului Floreasca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Barbat oprit in trafic in Ilfov si injunghiat. Agresorii au fost urmariti si prinsi in Bucuresti

publicat 2024-03-16 20:45:15 (ProTV)
Barbat oprit in trafic in Ilfov si injunghiat. Agresorii au fost urmariti si prinsi in Bucuresti Desfasurare de forte în Capitala si în Ilfov. Un barbat de 60 de ani a sunat la 112 sa anunte ca a fost oprit în trafic de 2 indivizi si înjunghiat. ...continuare.

Barbat injunghiat dupa un conflict spontan in Cornetu, judetul Ilfov

publicat 2024-03-16 20:30:17 (Jurnalul-National)
Barbat injunghiat dupa un conflict spontan in Cornetu, judetul Ilfov Un barbat de 60 de ani a fost injunghiat in urma unui conflict spontan izbucnit pe o strada din Cornetu, judetul Ilfov. Agresorul a fugit cu masina, impreuna cu un alt barbat, dar a fost prins pe Calea Rahovei din Bucuresti. ...continuare.

Primul pod construit de la zero in judetul Ilfov, in ultimii 20 de ani! Face legatura intre Ilfov si Ialomita

publicat 2024-03-16 18:15:12 (Puterea)
Primul pod construit de la zero in judetul Ilfov, in ultimii 20 de ani! Face legatura intre Ilfov si Ialomita Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, a vorbit despre primul pod construit in judetul Ilfov in ultimii 20 de ani! Este un proiect cu care se mandreste, mai ales ca a fost dat in folosinta cu 6 luni mai devreme decat era estimat. Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, a publicat recent mai multe imagini […]The post Primul pod construit de la zero in judetul Ilfov, in ultimii 20 de ani! Face legatura intre Ilfov si Ialomita appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.