EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vant violent: Stalpi si copaci doborati, case si masini avariate in 13 judete din tara

publicat 2024-04-02 14:30:20 (Mediafax)
Vant violent: Stalpi si copaci doborati, case si masini avariate in 13 judete din tara In contextul avertizarii cod portocaliu si cod galben de fenomene meteorologice ce vizeaza intensificari sustinute ale vantului, marti, intre orele 08.00 - 13.00, s-au inregistrat efecte in 17 localitati din 13 judete. Este vorba de Alba, Bihor, Botosani, Buzau, Cluj, Dambovita, Giurgiu, Hunedoara, Ilfov, Mures, Prahova, Suceava, Valcea, si municipiul Bucuresti. ...continuare.

Peste 4.500 de lei cheltuiti pentru fiecare caine capturat si eutanasiat in jud. Buzau

publicat 2024-04-02 13:45:54 (Puterea)
Peste 4.500 de lei cheltuiti pentru fiecare caine capturat si eutanasiat in jud. Buzau O noua controversa zguduie comuna Vadu Pasii din judetul Buzau, pe fondul unei gestiuni neadecvate a fondurilor publice in ceea ce priveste problema maidanezilor. Dupa ce primarul a fost implicat intr-un incident violent si a fost cercetat penal, acesta si alte persoane din dosar au aderat la Asociatia pentru Protectia Animalelor, ASPA IVETS. Cu toate […]The post Peste 4.500 de lei cheltuiti pentru fiecare caine capturat si eutanasiat in jud. Buzau appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Culmea talhariei: individ filmat cand fura un smartphone dintr-un magazin, de fata cu mai multi clienti VIDEO

publicat 2024-04-02 10:00:04 (Adevarul)
Culmea talhariei: individ filmat cand fura un smartphone dintr-un magazin, de fata cu mai multi clienti VIDEO Politia cauta de cateva ore bune un tanar care a furat un smartphone dintr-un magazin din orasul Buzau. Individul a smuls telefonul din standul pe care era expus, in vazul angajatilor si al unor clienti care se aflau la acea ora in magazin. ...continuare.

Femei remarcabile din Buzau, premiate la Gala "Buzaul Genial - Femei La Puterea 10"

publicat 2024-04-01 16:30:03 (Antena3)
Femei remarcabile din Buzau, premiate la Gala Buzaul Genial - Femei La Puterea 10 13 doamne au fost premiate la Gala "Buzaul Genial - Femei La Puterea 10". Este vorba despre femei remarcabile, care au atins excelenta in profesiile lor si pe care le intalnim astazi in spitale, in scoli, laboratoare, institutii sociale sau in competitii sportive. ...continuare.

Greva angajatilor de la Posta Romana se amplifica. Presedintele SLPR: "Actiunea se desfasoara in mai mult de 30 de judete din tara" | Scrisoarea postasilor: "Nicule, Marcele, va pasa?"

publicat 2024-04-01 15:30:08 (Antena3)
Greva angajatilor de la Posta Romana se amplifica. Presedintele SLPR: Actiunea se desfasoara in mai mult de 30 de judete din tara | Scrisoarea postasilor: Nicule, Marcele, va pasa? Revolta postasilor ia amploare. Delegatia trimisa de la Bucuresti la Buzau ca sa sparga greva angajatilor a fost intampinata cu tipete si vuvuzele de catre salariatii nemultumiti. ...continuare.

Scandal in prima zi de protest a postasilor. Un spargator de greva din Bucuresti, huiduit de colegii din Buzau VIDEO

publicat 2024-04-01 14:30:02 (Adevarul)
Scandal in prima zi de protest a postasilor. Un spargator de greva din Bucuresti, huiduit de colegii din Buzau VIDEO Mai multi reprezentanti ai Postei Romane din Bucuresti au fost trimisi in tara, pentru a le lua locul lucratorilor aflati in greva, sub pretextul distribuirii pensiilor. Angajatii Postei din Buzau i-au impiedicat sa intre in sediul oficiilor postale, iar scandalul s-a mutat in strada. ...continuare.

Terenurile Statiunii de Cercetare Legumicola din Buzau, vizate de construirea de drumuri publice. Protest al cercetatorilor

publicat 2024-04-01 13:00:04 (Adevarul)
Terenurile Statiunii de Cercetare Legumicola din Buzau, vizate de construirea de drumuri publice. Protest al cercetatorilor Controverse pe drumurile care ar descalci traficul Buzaului. Consiliul Local Buzau vrea extinderea unor cartiere si a intocmit un PUZ cu noi drumuri. Edilii spun ca viitoarea retea rutiera ar rezolva tot traficul din zona comerciala Unirii Nord si iesirea din oras spre Moldova ...continuare.

Cum a ajuns carnatul "de Plechequoi" vedeta unei "campanii publicitare lansate in intreaga Europa": "Multumim prietenilor nostri romani!"

publicat 2024-04-01 12:00:03 (Adevarul)
Cum a ajuns carnatul de Plechequoi vedeta unei campanii publicitare lansate in intreaga Europa: Multumim prietenilor nostri romani! Ambasada Frantei in Romania anunta ca a inscris in patrimoniul gastronomic "carnatul de Plechequoi", dupa infratirea dintre orasele Buzau si Plechequoi-sur-Loire. ...continuare.

Un copil de 9 ani din Buzau, ascuns in padure in semn de revolta dupa un joc, a fost cautat de 100 de oameni

publicat 2024-04-01 08:00:33 (ProTV)
Un copil de 9 ani din Buzau, ascuns in padure in semn de revolta dupa un joc, a fost cautat de 100 de oameni În jur de 100 de persoane au participat duminica la cautarea unui copil în vârsta de 9 ani care ar fi plecat într-o zona împadurita, îndepartându-se de parinti, drept nemultumire în urma unui joc la care participase. ...continuare.

Mobilizare masiva pentru gasirea unui copil de 9 ani disparut din zona Manastirii Ciolacu din Buzau. Motivul uluitor pentru care ar fi plecat

publicat 2024-04-01 07:45:03 (Adevarul)
Mobilizare masiva pentru gasirea unui copil de 9 ani disparut din zona Manastirii Ciolacu din Buzau. Motivul uluitor pentru care ar fi plecat Dupa ce s-a anuntat disparitia unui copil de 9 ani din zona Manastirii Ciolacu din Buzau, duminica, zeci de politisti si jandarmi au pornit in cautarea lui. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.