EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Soferul unei dube a fost impuscat de politisti, in Botosani, si a fost dus direct in sala de operatii, in stare grava, cu doua gloante in corp. VIDEO

publicat 2024-04-21 10:45:08 (Libertatea)
Soferul unei dube a fost impuscat de politisti, in Botosani, si a fost dus direct in sala de operatii, in stare grava, cu doua gloante in corp. VIDEO Un tanar sofer a fost impuscat sambata spre duminica noaptea de politistii care l-au urmarit pe sosea, in Botosani, si a ajuns in stare grava la spital, fiind dus direct in sala de operatie, scrie cotidianul local Botosani News. Politistii de la Politia rutiera a municipiului Dorohoi controlau vehiculele pe o strada din oras, la […] ...continuare.

Un tanar a fost impuscat de politisti, dupa o urmarire ca-n filme, la Botosani

publicat 2024-04-21 09:45:02 (Adevarul)
Un tanar a fost impuscat de politisti, dupa o urmarire ca-n filme, la Botosani Un tanar de 25 de ani, care se afla la volanul unui microbuz, a fost impuscat de politisti dupa ce nu a raspuns la semnalele agentilor si a incercat sa sparga un baraj al Politiei. ...continuare.

Tanar impuscat de politisti, la Vaculesti in Botosani, dupa ce a incercat sa sparga un baraj al Politiei

publicat 2024-04-21 09:00:03 (Antena3)
Tanar impuscat de politisti, la Vaculesti in Botosani, dupa ce a incercat sa sparga un baraj al Politiei Un tanar de 25 de ani a ajuns de urgenta la spital dupa ce a fost impuscat de politisti. Aflat la volanului unui microbuz acesta nu a raspuns la semnalele agentilor si a incerat sa sparga un baraj al Politiei. Agentii au tras mai multe focuri de arma, iar doua dintre gloante l-au nimerit pe sofer. ...continuare.

Un tanar din Botosani se zbate intre viata si moarte | Dupa o cearta cu prietenii, s-a urcat baut pe ATV si s-a rasturnat

publicat 2024-04-20 21:00:03 (Antena3)
Un tanar din Botosani se zbate intre viata si moarte | Dupa o cearta cu prietenii, s-a urcat baut pe ATV si s-a rasturnat A iesit la o plimbare, iar acum se zbate intre viata si moarte. Un tanar, in varsta de 27 de ani, care se afla impreuna cu mai multi prieteni la o petrecere in zona, a ajuns la spital dupa ce s-a urcat beat pe ATV si s-a rasturnat. ...continuare.

Hermannstadt - FC Botosani, meci spectaculos. Sibienii au reusit sa egaleze cu un om in minus, dupa o greseala catastrofala

publicat 2024-04-19 22:15:05 (Adevarul)
Hermannstadt - FC Botosani, meci spectaculos. Sibienii au reusit sa egaleze cu un om in minus, dupa o greseala catastrofala Intr-un duel tensionat si plin de momente decisive, FC Hermannstadt si FC Botosani au oferit o partida plina de emotie in etapa a cincea din play-out-ul SuperLigii. Echipa gazda a reusit sa obtina un punct valoros, o remiza 1-1, in ciuda dificultatilor intampinate pe teren. ...continuare.

Hermannstadt si Botosani au deschis etapa a 5-a din playout cu o remiza. Sibienii, in inferioritate numerica, au egalat in minutul 90+2 dintr-o faza fixa

publicat 2024-04-19 20:45:12 (OnlineSport)
Hermannstadt si Botosani au deschis etapa a 5-a din playout cu o remiza. Sibienii, in inferioritate numerica, au egalat in minutul 90+2 dintr-o faza fixa Echipele Hermannstadt si FC Botosani au terminat la egalitate, scor 1-1, vineri, în deschiderea etapei a 5-a. Vedeti aici clasamentul din playout actualizat   ...continuare.

Bogdan Andone, critic cu jucatorii dupa ce FC Botosani a fost egalata in prelungiri: "Am facut cadouri. Faulturi fara discernamant"

publicat 2024-04-19 20:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Bogdan Andone, critic cu jucatorii dupa ce FC Botosani a fost egalata in prelungiri: Am facut cadouri. Faulturi fara discernamant Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul de la FC Botosani, a fost extrem de dezamagit la finalul remizei cu Hermannstadt, scor 1-1, din runda cu numarul #5 din play-out-ul din Superliga. FC Botosani a fost la un pas sa ia toate punctele la Sibiu, dar Cristi Negut a reusit o executie fabuloasa in prelungiri, interzicandu-le moldovenilor victoria in acest meci. ... ...continuare.

Un politist a cheltuit banii furati de hoti de la un batran. Talharii ii restituisera pentru a fi inapoiati victimei

publicat 2024-04-19 18:15:03 (Antena3)
Un politist a cheltuit banii furati de hoti de la un batran. Talharii ii restituisera pentru a fi inapoiati victimei Un politist din Botosani a fost condamnat pentru delapidare. A facut pierduti banii pe care autorii unei talharii ii restituisera pentru a fi inapoiati victimei. ...continuare.

Un politist a cheltuit banii furati de la un batran, pe care talharii ii restituisera. Explicatia halucinanta din instanta

publicat 2024-04-19 14:00:03 (Adevarul)
Un politist a cheltuit banii furati de la un batran, pe care talharii ii restituisera. Explicatia halucinanta din instanta Un politist din Botosani a fost condamnat pentru delapidare, anchetatorii stabilind ca el a facut pierduti banii pe care autorii unei talharii ii restituisera pentru a fi inapoiati victimei. ...continuare.

Razvan Stoica aduce vioara Stradivarius in colegiile din Bucuresti, in cadrul proiectului "Un Stradivarius in scoli", initiat de Fundatia Culturala Gaudium Animae

publicat 2024-04-18 20:30:17 (Jurnalul-National)
Razvan Stoica aduce vioara Stradivarius in colegiile din Bucuresti, in cadrul proiectului Un Stradivarius in scoli, initiat de Fundatia Culturala Gaudium Animae Dupa succesul recitalurilor din Iasi, Suceava, Botosani si Neamt, elevii bucuresteni vor avea ocazia intalnirii directe cu muzica clasica interpretata de violonistul de talie internationala Razvan Stoica. Impreuna cu vioara Stradivarius ex-Ernst din 1729 si acompaniat de pianista Andreea Stoica, Razvan va fi prezent la Colegiul Sfantul Sava pe 22 aprilie si la la Colegiul National Gheorghe Lazar, pe 25 aprilie, in cadrul programului "Muzica Inspira", initiat de Fundatia Culturala Gaudium Animae. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.