EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum se imparte turismul in Romania? Marile orase atrag cei mai multi turisti, dar Mangalia si Eforie sunt preferatele de pe litoral, Sinaia si Predeal, pentru vacantele la munte, Calimanesti si Baile Herculane, pentru concediile la bai

publicat 2024-01-17 17:00:19 (Ziarul-Financiar)
Cum se imparte turismul in Romania? Marile orase atrag cei mai multi turisti, dar Mangalia si Eforie sunt preferatele de pe litoral, Sinaia si Predeal, pentru vacantele la munte, Calimanesti si Baile Herculane, pentru concediile la bai Marile orase, aici fiind incluse Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Sibiu si Timisoara, au atras mereu cei mai multi turisti dintre toate destinatiile din tara. Unele dintre aceste orase atrag multi turisti de business, care reprezinta de fapt motorul de crestere al hotelurilor din aceste destinatii. ...continuare.

Verificari in mai multe judete dupa decesul fetei de 4 ani aflata la asistenta maternala

publicat 2024-01-17 16:30:12 (Mediafax)
Verificari in mai multe judete dupa decesul fetei de 4 ani aflata la asistenta maternala Potrivit ANPDCA, presedintele institutiei, secretarul de stat Rares-Petru Achiriloaie, a inceput o serie de deplasari in judetele tarii, care au ca scop monitorizarea si verificarea activitatilor din domeniu, astfel incat incidente de acest tip sa poata fi prevenite. Pana in acest moment, au fost efectuate deplasari de lucru in judetele Constanta, Tulcea, Galati, Dolj, Mehedinti si Gorj. ...continuare.

Ce averi au Simona Halep si Gheorghe Hagi? "Regele" si fosta lidera WTA sunt depasiti de peste 10 oameni de afaceri din Constanta

publicat 2024-01-17 15:15:14 (Gazeta-Sporturilor)
Ce averi au Simona Halep si Gheorghe Hagi? Regele si fosta lidera WTA sunt depasiti de peste 10 oameni de afaceri din Constanta Simona Halep (32 de ani) si Gheorghe Hagi (58 de ani) se numara printre romanii cei mai bogati, fiind inclusi si anul acesta in Top 300 Capital, una dintre cele mai relevante ierarhii din Romania in privinta clasarii celor mai de succes oameni de afaceri.Suspendata patru ani de zile pentru dopaj, cu un an si patru luni trecute din pedeapsa si cu speranta ca sanctiunea sa ii fie redusa la TAS, Simona Halep ocupa locul 198 in ierarhia celor mai bogati romani. ... ...continuare.

Protest pe contrasens in Constanta. Jandarmeria dezminte ca le-a intins o capcana protestatarilor

publicat 2024-01-17 12:00:13 (Mediafax)
Protest pe contrasens in Constanta. Jandarmeria dezminte ca le-a intins o capcana protestatarilor Jandarmeria precizeaza ca, marti, coloana de protestatari, formata din 47 de autovehicule, se deplasa pe autostrada A4 venind dinspre DN39, fiind insotita de o autospeciala de jandarmi, cu directia catre Port. ...continuare.

Cum au ramas zeci de soferi protestatari fara permisele de conducere la Constanta

publicat 2024-01-17 11:30:17 (Puterea)
Cum au ramas zeci de soferi protestatari fara permisele de conducere la Constanta Zeci de soferi au ramas, in noaptea de marti spre miercuri, la Constanta fara permisele de conducere. Acestia se indreptau catre protestul desfasurat la mai multe intrari in Portul Constanta si ar fi cazut in „cursa” intinsa de Politie. Soferii sustin pe retele de socializare ca ar fi fost dirijati de jandarmi sa mearga pe […]The post Cum au ramas zeci de soferi protestatari fara permisele de conducere la Constanta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Zeci de soferi care se duceau la protest in port, dirijati de jandarmi sa circule pe contrasens pe banda de urgenta pe A4, lasati apoi fara permise de politisti

publicat 2024-01-17 11:30:14 (Libertatea)
Zeci de soferi care se duceau la protest in port, dirijati de jandarmi sa circule pe contrasens pe banda de urgenta pe A4, lasati apoi fara permise de politisti Zeci de soferi care se indreptau catre protestul desfasurat la unele dintre intrarile in Portul Constanta au ramas, in noaptea de marti spre miercuri, fara permisele de conducere. Conducatorii auto sutin ca un echipaj de jandarmi le-ar fi intins „o cursa”, scrie Agerpres. Oamenii au spus, pe retele de socializare, ca ar fi fost dirijati […] ...continuare.

Zeci de soferi care se deplasau la protest, catre Portul Constanta, lasati fara permisele de conducere

publicat 2024-01-17 11:15:19 (Money.ro)
Zeci de soferi care se deplasau la protest, catre Portul Constanta, lasati fara permisele de conducere Zeci de soferi, care se indreptau catre protestul desfasurat de transportatori, la unele dintre intrarile in Portul Constanta, au ramas fara permisele de conducere. „In seara de 17 ianuarie a.c., cu ocazia protestului transportatorilor si fermierilor desfasurat in judetul Constanta, coloana de protestatari a patruns pe Autostrada A4, pe sensul contrar sensului de circulatie, punand […] ...continuare.

Protest pe contrasens in Constanta, 30 de soferi amendati. Jandarmii sunt acuzati ca le-ar fi intins o capcana

publicat 2024-01-17 10:45:14 (Mediafax)
Protest pe contrasens in Constanta, 30 de soferi amendati. Jandarmii sunt acuzati ca le-ar fi intins o capcana Marti seara, cu ocazia protestului transportatorilor si fermierilor desfasurat in judetul Constanta, coloana de protestatari a patruns pe Autostrada A4, pe sensul contrar sensului de circulatie, punand in pericol grav siguranta traficului rutier in zona, informeaza Politia Constanta. ...continuare.

Protest pe contrasens in Constanta. 30 de soferi, amendati

publicat 2024-01-17 10:45:12 (Jurnalul-National)
Protest pe contrasens in Constanta. 30 de soferi, amendati O coloana de protestatari transportatori si fermieri care circula pe sens gresit pe Autostrada A4 a fost oprita in Constanta. Zeci de soferi au fost amendati. Protestatarii acuza jandarmii ca le-ar fi intins o capcana. ...continuare.

Zeci de soferi care se deplasau la protest, catre Portul Constanta, lasati fara permisele de conducere. Oamenii ii acuza pe jandarmi ca le-au intins "o cursa"

publicat 2024-01-17 10:30:04 (Antena3)
Zeci de soferi care se deplasau la protest, catre Portul Constanta, lasati fara permisele de conducere. Oamenii ii acuza pe jandarmi ca le-au intins o cursa Zeci de soferi, care se indreptau catre protestul desfasurat de transportatori, la unele dintre intrarile in Portul Constanta, au ramas fara permisele de conducere. Acestia sustin ca un echipaj de jandarmi le-ar fi intins "o cursa". ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.