EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Gheorghe Hagi a explicat cel mai neasteptat transfer facut de Farul in aceasta iarna: "Clubul nu a luat nimic"

publicat 2024-01-19 19:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Gheorghe Hagi a explicat cel mai neasteptat transfer facut de Farul in aceasta iarna: Clubul nu a luat nimic Farul Constanta se pregateste pentru reluarea campionatului, iar trupa lui Gheorghe Hagi va juca duminica, 21 ianuarie, pe terenul Universitatii Craiova.Gheorghe Hagi (58 de ani), antrenorul campioanei Romaniei, a sustinut conferinta de presa premergatoare partidei cu oltenii. Constantenii sunt pe locul 6 in Superliga, cu 30 de puncte dupa 21 de etape disputate. ... ...continuare.

Stefan Roseanu la Dialogurile Puterii: "Intotdeauna vom merge foarte mult cu trenul de la Satu Mare la Constanta"

publicat 2024-01-19 18:30:16 (Puterea)
Stefan Roseanu la Dialogurile Puterii: Intotdeauna vom merge foarte mult cu trenul de la Satu Mare la Constanta Stefan Roseanu, presedinte al Autoritatii pentru Reforma Feroviara, a explicat la Dialogurile Puterii, de ce pe rutele feroviare lungi vom merge tot timpul mai multe ore. Dese sunt luarile de pozitie sau textele jurnalistice care arata cat de praf este infrastructura feroviara si, in sprijinul ideii, aduc in discutie celebra cursa Satu Mare-Constanta-Mangalia care face […]The post Stefan Roseanu la Dialogurile Puterii: "Intotdeauna vom merge foarte mult cu trenul de la Satu Mare la... ...continuare.

Un barbat de 85 de ani din Constanta a fost injunghiat de o femeie, dupa ce a cerut-o de sotie

publicat 2024-01-19 17:30:15 (Libertatea)
Un barbat de 85 de ani din Constanta a fost injunghiat de o femeie, dupa ce a cerut-o de sotie Incidentul a avut loc, vineri, intr-o locuinta din Piata Ovidiu din Constanta, dupa ce barbatul de 85 de ani si-a cerut partenera de 69 de ani in casatorie chiar in momentul in care femeia s-a aratat nemultumita ca victima n-a vrut sa-i vanda casa, informeaza Replica Online. Pe fondul consumului de alcool, tensiunile dintre cei […] ...continuare.

O persoana s-a aruncat in mare, in Faleza Nord

publicat 2024-01-19 17:15:10 (Jurnalul-National)
O persoana s-a aruncat in mare, in Faleza Nord "Echipa ,,Ice Rescue", a intervenit cu profesionalismul care-i recomanda, la salvarea unei persoane, care s-a aruncat in apele reci ale marii, in zona plajei Reyna din Constanta ! ...continuare.

O femeie, retinuta dupa ce a dat foc unui barbat de 52 de ani. Este acuzata de tentativa la omor calificat

publicat 2024-01-19 14:15:18 (ProTV)
O femeie, retinuta dupa ce a dat foc unui barbat de 52 de ani. Este acuzata de tentativa la omor calificat O femeie de 53 de ani a fost retinuta de politistii din Constanta pentru 24 de ore, dupa ce a dat foc unui barbat de 52 de ani.   ...continuare.

El a cerut-o in casatorie, ea l-a injunghiat. I s-a intamplat unui barbat de 85 de ani din Constanta

publicat 2024-01-19 12:45:12 (Money.ro)
El a cerut-o in casatorie, ea l-a injunghiat. I s-a intamplat unui barbat de 85 de ani din Constanta Un barbat de 85 de ani din Constanta a fost injunghiat de iubita lui, chiar in seara in care a cerut-o in casatorie. Iubita barbatului venise in vizita la el, iar la un moment dat intre cei doi s-a iscat o cearta. Un vecin a sunat la 112. Potrivit politistilor, cei doi au consumat alcool […] ...continuare.

Un batran de 85 de ani a fost injunghiat de iubita, imediat dupa ce a cerut-o de sotie, la Constanta

publicat 2024-01-19 08:00:03 (Antena3)
Un batran de 85 de ani a fost injunghiat de iubita, imediat dupa ce a cerut-o de sotie, la Constanta Un barbat de 85 de ani a fost injunghiat de iubita lui mai tanara. Totul s-a intamplat la Constanta, imediat dupa ce batranul indragostit a cerut-o in casatorie. ...continuare.

Transportatorii au blocat din nou una dintre intrarile in Portul Constanta

publicat 2024-01-18 23:00:10 (Money.ro)
Transportatorii au blocat din nou una dintre intrarile in Portul Constanta Oamenii au inceput sa se stranga intr-o parcare aflata pe Soseaua de Centura a Constantei, iar apoi au plecat catre Portul Constanta. Tinta lor anuntata pe retelele de socializare a fost Poarta 10 bis de intrare in port. Zeci camioane si autoturisme s-au strans in acea zona si au blocat-o.    Constantenii au mai protestat, sambata, pe Soseaua de Centura a Constantei, duminica s-au aflat pe bulevardul de la iesirea din Constanta catre Mangalia, luni si marti au blocat mai multe... ...continuare.

"Participa Diana Sucu la sedintele de la Rapid?" » Dan Sucu a dat raspunsul: "Ma mobilizeaza, e PR-ul meu"

publicat 2024-01-18 19:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Participa Diana Sucu la sedintele de la Rapid? » Dan Sucu a dat raspunsul: Ma mobilizeaza, e PR-ul meu Dan Sucu, principalul finantator al Rapidului, a vorbit despre implicarea sotiei sale, Diana, la echipa giulesteana. Diana Sucu, sotia actionarului majoritar de Rapid, Dan Sucu, e o prezenta constanta la meciurile din Giulesti ale alb-visiniilor. Intrebat daca o lasa sa participe si la sedintele de la club, Dan Sucu a negat, insa a spus ca ea doar simpatizeaza fenomenul si isi sprijina sotul. ... ...continuare.

Un batran de 80 de ani a fost injunghiat de iubita cu 40 de ani mai tanara, in Constanta. Barbatul o ceruse in casatorie

publicat 2024-01-18 17:15:14 (ProTV)
Un batran de 80 de ani a fost injunghiat de iubita cu 40 de ani mai tanara, in Constanta. Barbatul o ceruse in casatorie A fost scandal joi dupa-amiaza, în centrul vechi din Constanta, unde un barbat de aproape 80 de ani a fost înjunghiat de iubita lui, cu 40 de ani mai tânara. Cei doi s-au certat dupa ce batrânul a cerut-o de sotie. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.