EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Atacantul lui Sepsi dezvaluie ce l-a impiedicat sa semneze cu FCSB: "Aveam nevoie de asta"

publicat 2024-02-05 10:46:10 (Gazeta-Sporturilor)
Atacantul lui Sepsi dezvaluie ce l-a impiedicat sa semneze cu FCSB: Aveam nevoie de asta FCSB l-a dorit in vara lui 2022 pe atacantul lui Sepsi Sfantu Gheorghe, Pavol Safranko (29 de ani), dar transferul nu s-a mai realizat in cele din urma, iar slovacul s-a intors la covasneni.Jucatorul a fost pe placul patronului Gigi Becali, dar a preferat sa semneze o intelegere pe 2 sezoane cu Sepsi, iar contractul jucatorului se apropie de final. Safranko a explicat de ce a refuzat-o atunci pe FCSB si nu a exclus un posibil transfer din vara la echipa de pe primul loc. ... ...continuare.

Etapa neagra pentru Dinamo: echipa "cainilor rosii" a alunecat pe ultimul loc

publicat 2024-02-02 22:00:09 (Mediafax)
Etapa neagra pentru Dinamo: echipa cainilor rosii a alunecat pe ultimul loc FCU Craiova s-a impus, vineri seara, in Banie, cu 2-1 in fata echipei Dinamo. Au marcat Bahassa (13) si Bauza (52), respectiv Politic (63). ...continuare.

Gemenele din gimnastica ritmica, dansatoare de flamenco!

publicat 2024-02-02 10:15:23 (Money.ro)
Gemenele din gimnastica ritmica, dansatoare de flamenco! Surorile Irene si Ada Patrascu au creat un moment de dans spaniol, conceput in totalitate de ele. Fetele, componente ale lotului national de junioare de gimnastica ritmica al Romaniei, sunt eleve in clasa a 8-a si isi impart timpul intre antrenamente, competitii, scoala si meditatii. Gemenele Irene si Ada Patrascu, fetele fostului fotbalist Bogdan Patrascu, […]Articolul Gemenele din gimnastica ritmica, dansatoare de flamenco! apare prima data in Money. ...continuare.

Dinamo se intareste cu un handbalist international portughez

publicat 2024-02-01 22:00:08 (Mediafax)
Dinamo se intareste cu un handbalist international portughez "Dinamo a obtinut semnatura interului stanga Andre Gomes (25 de ani), unul dintre jucatorii de top ai Europei. International portughez, cu evolutii remarcabile atat in EHF Champions League cu FC Porto, cat si la prima reprezentativa lusitana, Andre Gomes se va alatura campioanei Romaniei inca din aceasta luna, cu un contract pana in vara anului 2025.", scrie gruparea dinamovista pe pagina oficiala. ...continuare.

Dorin Rotariu si-a reziliat contractul cu FCSB » Anuntul lui Gigi Becali: "Nu mi-a iesit"

publicat 2024-02-01 13:45:16 (Gazeta-Sporturilor)
Dorin Rotariu si-a reziliat contractul cu FCSB » Anuntul lui Gigi Becali: Nu mi-a iesit Dorin Rotariu (28 de ani) nu mai este jucatorul celor de la FCSB. Jucatorul si-a reziliat contractul cu vicecampioana Romaniei.Intrat in dizgratia patronului Gigi Becali, Rotariu nu s-a impus la FCSB si pleaca dupa doar 7 meciuri jucate. Nu a inscris si nu a oferit vreun assist pentru trupa pregatita de Elias Charalambous. ... ...continuare.

"Sfert" de poveste in Cupa Germaniei » Fortuna s-a vazut egalata in '120+1, dar o panenka a trimis-o in careul de asi!

publicat 2024-01-31 09:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Sfert de poveste in Cupa Germaniei » Fortuna s-a vazut egalata in '120+1, dar o panenka a trimis-o in careul de asi! Fortuna Dusseldorf, locul 5 in liga a doua germana, este prima semifinalista a Cupei Germaniei, dupa ce a castigat la loviturile de departajare un meci absolut spectaculos cu St. Pauli, liderul diviziei secunde. A fost 2-2 dupa 120 de minute de joc si 4-3 pentru Fortuna la penalty-uri. Primul sfert de finala din Cupa Germaniei a pus fata in fata doua echipe de liga a doua, pe liderul St. Pauli si Fortuna Dusseldorf, locul 5.St. ... ...continuare.

O campioana europeana lucreaza la transferul lui Razvan Marin: "In varful listei prioritatilor"

publicat 2024-01-30 08:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
O campioana europeana lucreaza la transferul lui Razvan Marin: In varful listei prioritatilor Royal Antwerp, campioana en-titre din Belgia, formatie antrenata de Mark van Bommel, incearca transferul mijlocasului roman Razvan Marin (27 de ani), care si-a pierdut rolul de titular la Empoli.Antwerp, locul 6 in Belgia, l-a vandut in aceasta luna pe promitatorul mijlocas central Arthur Vermeeren, in schimbul caruia Atletico Madrid a platit 18 milioane de euro. ... ...continuare.

"Cupa, Campionatul si evitarea retrogradarii". Rotaru si Mititelu, bilant dezastruos

publicat 2024-01-30 08:00:10 (Jurnalul-National)
Cupa, Campionatul si evitarea retrogradarii. Rotaru si Mititelu, bilant dezastruos Oltenii plang, dar fac si haz de necaz. In tribunele din Banie exista o vorba veche, pe care o repeta, ironic, an de an: "Craiova are mereu trei obiective: campionatul, Cupa si  evitarea retrogradarii". Castigarea campionatului a iesit deja din calcul si pentru Universitatea, si pentru FCU 1948. Pe lista obiectivelor a ramas Cupa Romaniei, unde ambele echipe sunt in sferturile de finala. In campionat, Universitatea mai incearca doar sa ramana in play off, in timp ce FCU 1948 lupta pentru al... ...continuare.

Debut cu dreptul pentru Adrian Mutu la CFR Cluj

publicat 2024-01-30 07:15:02 (Bursa)
Debut cu dreptul pentru Adrian Mutu la CFR Cluj Tehnicianul Adrian Mutu a declarat ca echipa CFR Cluj a avut o prestatie buna la meciul cu FC Voluntari, subliniind ca este bucuros de atitudinea jucatorilor. ...continuare.

Sucu sare in apararea fanilor rapidisti: nu ar trebui sa se intample niciodata

publicat 2024-01-29 19:00:10 (Mediafax)
Sucu sare in apararea fanilor rapidisti: nu ar trebui sa se intample niciodata Actionarul majoritar al Rapidului, Dan Sucu, considera ca la meciul Dinamo - Rapid 1-2, disputat sambata, pe Arena Nationala din capitala, suporterii giulesteni au experimentat "o situatie care nu ar trebui sa se intample niciodata: refuzul unui club de a vinde bilete suporterilor echipei adverse, chiar daca trei sferturi din stadion este neocupat". ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.