EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Tragedie in sportul constantean » A murit fostul jucator si antrenorul de volei Paul Camui

publicat 2024-01-14 12:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Tragedie in sportul constantean » A murit fostul jucator si antrenorul de volei Paul Camui Clubul CSM Constanta a anuntat decesul fostului sau jucator Paul Camui, care a antrenat la minivolei in ultimii ani. Jucatorul cu care CSM Constanta promova in Divizia A, in 2021, avea doar 27 de ani. In prezent acesta era antrenor la grupa de mini-volei a CSM ConstantaPaul Camui provine dintr-o familie bine-cunoscuta in sportul de pe litoral, parintii sai, Cristian si Irina, fiind fosti mari sportivi. ... ...continuare.

Tragedie in voleiul romanesc. A murit Paul Camui, jucator si apoi antrenor al CSM Constanta. Avea doar 27 de ani

publicat 2024-01-14 11:45:13 (ProTV)
Tragedie in voleiul romanesc. A murit Paul Camui, jucator si apoi antrenor al CSM Constanta. Avea doar 27 de ani Clubul CSM Constanta a anuntat, duminica, decesul fostului sau jucator Paul Camui, care a antrenat la minivolei în ultimii ani. Jucatorul cu care CSM Constanta promova în Divizia A, în 2021, avea doar 27 de ani.   ...continuare.

Un octogenar care a cerut favoruri sexuale unor minore, prins de jandarmi in Constanta

publicat 2024-01-14 11:45:13 (ProTV)
Un octogenar care a cerut favoruri sexuale unor minore, prins de jandarmi in Constanta Un barbat în vârsta de 83 de ani, suspectat ca a cerut favoruri sexuale unor minore, a fost prins de jandarmii constanteni.   ...continuare.

Fostul prefect al Constantei, achitat in dosarul terenurilor de pe malul lacului Siutghiol

publicat 2024-01-14 11:45:13 (Puterea)
Fostul prefect al Constantei, achitat in dosarul terenurilor de pe malul lacului Siutghiol Adrian Viorel Nicolaescu, fostul prefect al judetului Constanta, a fost achitat in dosarul in care era acuzat de abuz in serviciu legat de atribuirea unui teren de 19 hectare, situat vizavi de centrul comercial Carrefour din Constanta. Terenul, evaluat la 20 de milioane de euro, a fost in centrul unui mega dosar care a implicat […]The post Fostul prefect al Constantei, achitat in dosarul terenurilor de pe malul lacului Siutghiol appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un politist a amenintat cu arma un constantean care a incercat sa intre cu masina in zona unde protestau transportatorii VIDEO

publicat 2024-01-14 09:15:03 (Adevarul)
Un politist a amenintat cu arma un constantean care a incercat sa intre cu masina in zona unde protestau transportatorii VIDEO Un incident a avut loc sambata seara, in timpul protestului transportatorilor ce a avut loc in municipiul Constanta. O persoana, care a incercat sa intre cu masina in zona manifestatiei, ignorand dispozitiile politistilor, a fost oprita de un luptator de la Serviciul de Actiuni Speciale. ...continuare.

Lider al protestatarilor dupa discutii la ASF: Nu s-a putut ajunge la niciun numitor comun. Cerintele noastre nu sunt de luat in calcul. Lobby-ul asiguratorilor, mai puternic/ Presedinte ASF: Multe dintre solicitari erau actiuni pe care urma sa le luam

publicat 2024-01-14 09:00:12 (Money.ro)
Lider al protestatarilor dupa discutii la ASF: Nu s-a putut ajunge la niciun numitor comun. Cerintele noastre nu sunt de luat in calcul. Lobby-ul asiguratorilor, mai puternic/ Presedinte ASF: Multe dintre solicitari erau actiuni pe care urma sa le luam "Din pacate, nu s-a putut ajunge la niciun numitor comun. Am cerut un pachet de masuri concrete, cum vad dumnealor problemele noastre pentru ca noi, cerintele pe care le-am facut, nu pot fi luate in calcul nicicum. Sa speram ca in zilele urmatoare vom primi un feedback din partea ASF-ului. Din punctul meu de vedere, neputinta  e la ea acasa", a declarat Danut Andrus, un lider al protestatarilor, la finalul discutiilor de la ASF. El a precizat ca lobby-ul asiguratorilor este mai puternic... ...continuare.

Ce spune Grindeanu despre intalnirea cu protestatarii

publicat 2024-01-14 07:30:17 (Money.ro)
Ce spune Grindeanu despre intalnirea cu protestatarii UPDATE - "Astfel, in urma intalnirii de astazi, 13 ianuarie 2024, dintre reprezentantii MTI si cei ai transportatorilor si fermierilor s-au stabilit urmatoarele 6 puncte care, din perspectiva MTI, pot fi implementate, in termen de 30 de zile: 1. Stabilirea unor culoare dedicate la frontiere si in Portul Constanta care sa permita doar tranzitarea autocamioanelor din statele membre ale Uniunii Europene (cele din afara UE vor trece pe un flux separat); 2. Reglementarea aplicarii amenzii... ...continuare.

Ce a impresionat-o pe Simona Halep in Dubai: "Chiar esti altceva"

publicat 2024-01-13 23:33:21 (Gazeta-Sporturilor)
Ce a impresionat-o pe Simona Halep in Dubai: Chiar esti altceva Simona Halep (32 de ani), suspendata timp de 4 ani din tenis pentru dopaj, este in asteptarea unui verdict de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Intre timp, sportiva din Constanta s-a mutat in Emiratele Arabe Unite, la Dubai, unde se si antreneaza. In timpul liber, ea s-a relaxat ieri pe un iaht, postand imagini din scurta croaziera prin Golful Persic. Un spectacol aviatic plin de culoare a facut-o sa exclame: "Dubai, chiar esti altceva!". ... ...continuare.

Fermierii din Constanta amenintati cu armele de catre trupele SAS

publicat 2024-01-13 23:00:36 (Puterea)
Fermierii din Constanta amenintati cu armele de catre trupele SAS In timpul manifestatiei de astazi, 13 ianuarie, organizata de transportatori si fermieri in municipiul Constanta, situatia a devenit extrem de tensionata, culminand cu un incident periculos in care un participant a incercat sa forteze trecerea baricadele cu masina in zona protestului, asta dupa ce alte capete de tractor trecusera deja. Potrivit informatiilor furnizate de Inspectoratul […]The post Fermierii din Constanta amenintati cu armele de catre trupele SAS appeared first on... ...continuare.

Momentul in care un luptator SIAS scoate arma in mijlocul transportatorilor si fermierilor la protestele din Constanta

publicat 2024-01-13 22:15:04 (Antena3)
Momentul in care un luptator SIAS scoate arma in mijlocul transportatorilor si fermierilor la protestele din Constanta Tensiuni majore la Constanta, acolo unde 90 de TIR-uri incearca sa ajunga in Bucuresti. In zona inspre Ovidiu un luptator de la SIAS a scos mitraliera in mijlocul oamenilor.  ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.