EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Femeie din Bucuresti, ridicata la cateva ore dupa ce si-a postat pe Facebook criticile la adresa "mascatilor" si MAI

publicat 2024-01-14 21:30:15 (ProTV)
Femeie din Bucuresti, ridicata la cateva ore dupa ce si-a postat pe Facebook criticile la adresa mascatilor si MAI Politistii au ridicat o femeie din Bucuresti care îsi manifestase indignarea public fata de politistul de la Constanta care amenintase cu arma un protestatar. În mod straniu, politistii o acuza de „instigare la comiterea de infractiuni”. ...continuare.

Batran de 83 de ani, in cautare de minore care sa-si vanda trupul pe 100 de lei, in Gara Constanta

publicat 2024-01-14 20:15:03 (Antena3)
Batran de 83 de ani, in cautare de minore care sa-si vanda trupul pe 100 de lei, in Gara Constanta Un barbat in varsta de 83 de ani a fost saltat de jandarmi din apropierea Garii Constanta, in timp ce era in cautare de minore care sa isi vanda trupul pe 100 de lei. ...continuare.

Protestul transportatorilor la Constanta: restrictii de circulatie pe traseul pe care se deplaseaza coloana de autovehicule VIDEO

publicat 2024-01-14 20:15:02 (Adevarul)
Protestul transportatorilor la Constanta: restrictii de circulatie pe traseul pe care se deplaseaza coloana de autovehicule VIDEO Politia a instituit, duminica, o serie de restrictii de circulatie in Constanta, pe traseul pe care se deplaseaza coloana de autovehicule ale fermierilor si transportatorilor in cea de-a doua zi consecutiva de protest. ...continuare.

Europol reactioneaza, dupa ce un politist a indreptat arma catre o masina la protestul transportatorilor

publicat 2024-01-14 16:15:17 (Money.ro)
Europol reactioneaza, dupa ce un politist a indreptat arma catre o masina la protestul transportatorilor Conducerea Sindicatului Europol Constanta a afirmat ca este regretabil gestul politistului care sambata seara, a indreptat arma catre o masina in timpul protestului transportatorilor de pe Centura municipiului Constanta si a precizat ca este de condamnat decizia ministrului Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, de a accepta sa foloseasca politistii pe post de scut pentru a bloca […] ...continuare.

Vesti bune pentru turistii! O noua statiune, cu nisipul foarte fin, apare pe litoralul romanesc. VIDEO

publicat 2024-01-14 16:15:08 (Click)
Vesti bune pentru turistii! O noua statiune, cu nisipul foarte fin, apare pe litoralul romanesc. VIDEO Pe litoralul romanesc ia contur o noua statiune, rezultat al extinderii cu nisip pe o suprafata de 12.000 de metri patrati. Localitatea Agigea, situata intre Constanta si Eforie Nord, in sudul litoralului, pare sa devina o destinatie turistica notabil. ...continuare.

Tragedie in lumea voleiului romanesc: Fostul jucator si antrenor de volei, Paul Camui, a murit la doar 27 de ani

publicat 2024-01-14 14:45:12 (Jurnalul-National)
Tragedie in lumea voleiului romanesc: Fostul jucator si antrenor de volei, Paul Camui, a murit la doar 27 de ani Intr-un anunt cutremurator facut duminica, Clubul CSM Constanta a confirmat ca fostul sau jucator si antrenor de minivolei, Paul Camui, a incetat din viata la varsta de doar 27 de ani. Tanarul sportiv a fost o figura cheie in succesul echipei constantene, contribuind decisiv la promovarea in Divizia A in anul 2021. ...continuare.

Un barbat de 83 de ani a fost retinut de jandarmi dupa ce aborda minore in Constanta si le cerea favoruri sexuale

publicat 2024-01-14 14:15:10 (Libertatea)
Un barbat de 83 de ani a fost retinut de jandarmi dupa ce aborda minore in Constanta si le cerea favoruri sexuale Barbatul in varsta de 83 de ani a fost retinut, sambata, de jandarmi in zona garii din Constanta, dupa ce mai multe fete s-au plans ca acesta le-a abordat si le-a solicitat favoruri sexuale in schimbul unei sume de bani, informeaza Replica Online. „O patrula de jandarmi, aflata in misiune in zona Garii Constanta, a […] ...continuare.

Scandal in Sanatate: Medicii din Constanta protesteaza impotriva REDUCERII drastice a veniturilor

publicat 2024-01-14 13:00:10 (Jurnalul-National)
Scandal in Sanatate: Medicii din Constanta protesteaza impotriva REDUCERII drastice a veniturilor Intr-un memoriu comun semnat de un numar semnificativ de medici specialisti din ambulatoriul de specialitate cu practica privata din Constanta, se exprima o opozitie vehementa fata de un proiect de ordin care ar putea avea consecinte grave asupra sectorului medical privat. Proiectul, propus pentru modificarea si completarea normelor metodologice de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 521/2023, a provocat ingrijorare si nemultumire in randul corpului medical. ...continuare.

Paul Camui a murit. Fostul voleibalist de la CSM Constanta avea doar 27 de ani

publicat 2024-01-14 13:00:10 (Libertatea)
Paul Camui a murit. Fostul voleibalist de la CSM Constanta avea doar 27 de ani Clubul de volei CSM Constanta a anuntat, duminica, decesul fostului sau jucator Paul Camui, in varsta de doar 27 de ani. Acesta promovase in Divizia A, in 2021, cu gruparea de la malul marii. „Lumea voleiului si a celor de la CSM Constanta este mai saraca de astazi! Am ramas fara Paul Camui, jucator si […] ...continuare.

Reprezentantii transportatorilor si fermierilor au solicitat reprogramarea intalnirii, de duminica dimineata, cu ministrul Marcel Bolos si cei de la Ministerul de Finante, pentru ora 14.00

publicat 2024-01-14 12:00:14 (Money.ro)
Reprezentantii transportatorilor si fermierilor au solicitat reprogramarea intalnirii, de duminica dimineata, cu ministrul Marcel Bolos si cei de la Ministerul de Finante, pentru ora 14.00 "Din motive care nu ne sunt cunoscute, delegatia acestora nu s-a prezentat la intrevedere si a solicitat amanarea discutiilor pentru ora 14.00. Reprezentantii MF raman deschisi la orice propunere de reprogramare a intalnirii sau la stabilirea unei noi modalitati de comunicare pentru a aborda revendicarile si problemele ridicate", arata comunicatul de presa al Ministerului de Finante.Din partea Ministerului Finantelor s-au prezentat la intalnirea de duminica dimineata, care a fost... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.