EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce salariu are guvernatoarea romanca a Bancii Nationale a Moldovei fata de Isarescu de la BNR

publicat 2024-01-11 14:15:27 (ProTV)
Ce salariu are guvernatoarea romanca a Bancii Nationale a Moldovei fata de Isarescu de la BNR Anca Dragu, guvernatoarea românca a Bancii Nationale a Republicii Moldova, va avea un salariu lunar net de circa 8.400 de euro pe luna, de aproape trei ori mai mic decât cel încasat de Mugur Isarescu, omologul de la BNR. ...continuare.

Locul din Romania unde se ascunde o adevarata comoara. Doar aici se gaseste un ingredient unic pentru muraturi

publicat 2024-01-11 14:15:27 (ProTV)
Locul din Romania unde se ascunde o adevarata comoara. Doar aici se gaseste un ingredient unic pentru muraturi Locul din România unde se ascunde o adevarata comoara. Doar aici se gaseste un ingredient unic pentru muraturi ...continuare.

Cele mai mari probleme ale sistemului e-Factura, pe care Seful Finantelor, Marcel Bolos, le ignora sau da vina pe utilizatori

publicat 2024-01-11 14:15:27 (ProTV)
Cele mai mari probleme ale sistemului e-Factura, pe care Seful Finantelor, Marcel Bolos, le ignora sau da vina pe utilizatori Sistemul e-Factura, respectiv digitalizarea facturarii în România, a început cu dreptul, declarativ, pentru seful Finantelor, Marcel Bolos, dar cu stângul pentru contribuabili, din cauza erorilor multiple ale platformei Finantelor. ...continuare.

Primele imagini cu Navalnii dupa transferul in Arctica. Are parul si barba rase si pare relaxat. VIDEO

publicat 2024-01-11 14:00:15 (ProTV)
Primele imagini cu Navalnii dupa transferul in Arctica. Are parul si barba rase si pare relaxat. VIDEO Opozantul rus încarcerat Aleksei Navalnîi apare zâmbind în primele imagini dupa transferul în decembrie într-o colonie penitenciara izolata în Arctica rusa. ...continuare.

Volodimir Zelenski: Moscova are un deficit de armament si orice pauza le-ar permite sa-si sporeasca aprovizionarea

publicat 2024-01-11 14:00:15 (ProTV)
Volodimir Zelenski: Moscova are un deficit de armament si orice pauza le-ar permite sa-si sporeasca aprovizionarea Volodimir Zelenski a spus ca o încetare a focului în Ucraina ar aduce beneficii Rusiei. Moscova are un deficit de armament si orice pauza le-ar permite sa-si sporeasca aprovizionarea, a spus el. ...continuare.

Un copil din Galati a ascuns un cutit in baia scolii, apoi a fost dat disparut. Devenise agresiv cu alti elevi

publicat 2024-01-11 14:00:15 (ProTV)
Un copil din Galati a ascuns un cutit in baia scolii, apoi a fost dat disparut. Devenise agresiv cu alti elevi Un copil de 14 ani din Galati, care fusese dat disparut de tatal sau, ascunsese în baia scolii un cutit, marti. Baiatul a fost gasit si internat într-un centru de psihiatrie. ...continuare.

Cinism moscovit: Ambasadorul Rusiei a vizitat Memorialul Victimelor Comunismului de la Sighet. Eroarea de pe monument FOTO

publicat 2024-01-11 13:15:16 (ProTV)
Cinism moscovit: Ambasadorul Rusiei a vizitat Memorialul Victimelor Comunismului de la Sighet. Eroarea de pe monument FOTO Ambasadorul Rusiei în România a vizitat Memorialul Victimelor Comunismului de la Sighet, un act de cinism dublat de depunerea unei coroane de flori la un monument dedicat soldatilor sovietici, inscriptionat cu o greseala flagranta de scriere.   ...continuare.

Studiu: Companiile din Romania sunt familiarizate cu ESG. Conceptul, considerat scump, dar benefic pentru afacere

publicat 2024-01-11 12:30:24 (ProTV)
Studiu: Companiile din Romania sunt familiarizate cu ESG. Conceptul, considerat scump, dar benefic pentru afacere Mare parte dintre companiile din România (79%) se declara familiarizata cu domeniul ESG (Environment, Social, Governance), reiese din rezultatele unui studiu de specialitate, publicate joi. ...continuare.

Incendiu la doua vagoane dezafectate in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Se intervine cu 9 autospeciale

publicat 2024-01-11 12:15:15 (ProTV)
Incendiu la doua vagoane dezafectate in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Se intervine cu 9 autospeciale Pompierii din Bucuresti intervin, joi, pentru stingerea unui incendiu produs la doua vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.