EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Hotii din Bucuresti care au furat un seif, retinuti. Planul ar fi fost pus la cale de nepotul victimei

publicat 2024-01-11 17:45:14 (ProTV)
Hotii din Bucuresti care au furat un seif, retinuti. Planul ar fi fost pus la cale de nepotul victimei Au fost prinsi patru indivizi suspectati ca în urma cu cinci zile au furat seiful unui bucurestean de 79 de ani.   ...continuare.

Medici acuzati ca luau mita pentru a facilita dosare de pensionare. Ce a facut unul dintre ei cu banii din spagi

publicat 2024-01-11 17:45:14 (ProTV)
Medici acuzati ca luau mita pentru a facilita dosare de pensionare. Ce a facut unul dintre ei cu banii din spagi Doi medici, o asistenta si o infirmiera din Târgu Jiu au fost retinut de procurori. Sunt acuzati ca primeau mita pentru a facilita dosare de pensionare mai rapida. ...continuare.

O femeie din Iasi a fost gasita moarta, sub pat. Ce s-ar fi intamplat cu ea

publicat 2024-01-11 17:30:14 (ProTV)
O femeie din Iasi a fost gasita moarta, sub pat. Ce s-ar fi intamplat cu ea O femeie de 90 de ani din comuna Deleni, Iasi, a fost gasita moarta, în casa. Batrâna locuia împreuna cu fiul sau, în vârsta de 70 de ani. ...continuare.

Cine este mamica din Iasi care si-a aruncat bebelusul pe geam de la etajul trei. Victor nu a mai putut fi salvat

publicat 2024-01-11 17:30:14 (ProTV)
Cine este mamica din Iasi care si-a aruncat bebelusul pe geam de la etajul trei. Victor nu a mai putut fi salvat Bebelusul din Iasi care în timpul unui incendiu a fost aruncat pe geam de mama lui de la etajul trei al blocului în care locuiau a murit.   ...continuare.

Barbat decapitat, gasit in fata unei case din Maramures. Vecinii au facut apoi o descoperire si mai socanta

publicat 2024-01-11 17:30:14 (ProTV)
Barbat decapitat, gasit in fata unei case din Maramures. Vecinii au facut apoi o descoperire si mai socanta Descoperire socanta într-un sat din Maramures! Trupul decapitat al unui barbat a fost gasit de vecini, pe treptele unei case, iar ceva mai târziu, s-a descoperit în gradina si capul victimei. ...continuare.

Finantele, noi precizari in scandalul e-Factura. Ce considera ministerul a fi "dovada concreta a functionarii" noii platforme

publicat 2024-01-11 17:30:14 (ProTV)
Finantele, noi precizari in scandalul e-Factura. Ce considera ministerul a fi dovada concreta a functionarii noii platforme Lansata de la 1 ianuarie, în paralel cu sistemul clasic pâna pe 31 iunie, platforma e-Factura are nevoie de multe îmbunatatiri, sustin utilizatorii, respectiv contribuabilii. Finantele considera ca sistemul e O.K., dar recunoaste ca poate fi îmbunatatit.  ...continuare.

Soferul supernorocos care a cazut cu masina de pe pod, a scapat nevatamat si a iesit din masina inainte sa ia foc

publicat 2024-01-11 17:30:14 (ProTV)
Soferul supernorocos care a cazut cu masina de pe pod, a scapat nevatamat si a iesit din masina inainte sa ia foc Printr-un mare noroc, un sofer de 62 de ani din Mehedinti a scapat cu viata dintr-un accident teribil. S-a prabusit cu masina de pe un pod, de la o înaltime de zece metri, dupa ce a atipit la volan. ...continuare.

Un barcagiu a fost mancat de piranha dupa ce a cazut intr-un rau. Nimeni nu stie cum a ajuns in apa

publicat 2024-01-11 17:15:11 (ProTV)
Un barcagiu a fost mancat de piranha dupa ce a cazut intr-un rau. Nimeni nu stie cum a ajuns in apa Un barcagiu de 46 de ani din Brazilia a fost mâncat de piranha dupa ce a ajuns în apele unui râu. ...continuare.

Serviciile de informatii britanice: Zapada si lipsa luminii creeaza probleme in razboiul din Ucraina

publicat 2024-01-11 17:15:11 (ProTV)
Serviciile de informatii britanice: Zapada si lipsa luminii creeaza probleme in razboiul din Ucraina Zapada si scurtarea orelor de lumina vor înrautati conditiile atât pentru armata ucraineana, cât si pentru cea rusa, potrivit serviciilor de informatii militare britanice. ...continuare.

Explicatia individului care a mazgalit cu graffiti monumente istorice din Bucuresti: "Eu sunt reincarnat din a cincea viata"

publicat 2024-01-11 16:45:11 (ProTV)
Explicatia individului care a mazgalit cu graffiti monumente istorice din Bucuresti: Eu sunt reincarnat din a cincea viata Barbatul care a mâzgalit cu graffiti mai multe monumente din Capitala a fost prins rapid de politisti. Are 35 de ani, a fost retinut si si-a explicat faptele: a facut-o pentru „onoarea ordinului masonic”. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.