EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. "Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri" INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: "Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte" Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: Din zece barbati, in medie, opt esueaza O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: "Din zece barbati, in medie, opt esueaza" Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti

Articole

Stiri locale




Papa Francisc: "Razboiul in sine este o crima impotriva umanitatii''

publicat 2024-01-14 15:30:12 (ProTV)
Papa Francisc: Razboiul in sine este o crima impotriva umanitatii'' Papa Francisc si-a reiterat apelul la pace în Ucraina si în Orientul Mijlociu si a transmis, din nou, ca razboiul în sine este o „crima împotriva umanitatii''.   ...continuare.

Un barbat a salvat un bebelus aruncat la gunoi, in Italia. "Adevaratul animal este persoana care l-a aruncat acolo"

publicat 2024-01-14 15:30:12 (ProTV)
Un barbat a salvat un bebelus aruncat la gunoi, in Italia. Adevaratul animal este persoana care l-a aruncat acolo Un barbat de 49 de ani dintr-o localitate de lânga Torino, Italia, a salvat viata unui bebelus pe care l-a gasit într-un tomberon de gunoi.   ...continuare.

Un roman de 36 de ani si-a abandonat amicul mort in masina dupa ce a provocat un grav accident, in Italia

publicat 2024-01-14 15:15:13 (ProTV)
Un roman de 36 de ani si-a abandonat amicul mort in masina dupa ce a provocat un grav accident, in Italia Un român de 36 de ani, cu o alcoolemie de 2g/l, a provocat un accident grav în Italia si si-a abandonat amicul mort în masina, scrie publicatia Il Resto del Carlino.   ...continuare.

Sindicalistii din transporturi anunta proteste separate. "Scopul nostru nu e nu sa dam jos guverne sau sa punem guverne"

publicat 2024-01-14 15:00:12 (ProTV)
Sindicalistii din transporturi anunta proteste separate. Scopul nostru nu e nu sa dam jos guverne sau sa punem guverne Confederatia sindicala a transportatorilor COTAR anunta proteste, separate de cele ale fermierilor si transportatorilor din aceste zile. ...continuare.

Traficant de droguri, arestat preventiv dupa ce a fost prins cu 70 de grame de cristal in masina

publicat 2024-01-14 14:30:20 (ProTV)
Traficant de droguri, arestat preventiv dupa ce a fost prins cu 70 de grame de cristal in masina Un traficant de droguri a fost arestat preventiv dupa ce a fost prins în flagrant cu 70 de grame de cristal (3-CMC) în masina, informeaza, duminica, DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare. ...continuare.

Cutremur in Romania raportat duminica. Ce magnitudine a avut si unde a fost localizat epicentrul

publicat 2024-01-14 14:30:20 (ProTV)
Cutremur in Romania raportat duminica. Ce magnitudine a avut si unde a fost localizat epicentrul Un cutremur slab, cu magnitudinea 2,2, s-a produs, duminica, în judetul Prahova. ...continuare.

Cum arata cel mai in varsta supermodel din lume. La 15 ani a semnat un contract cu Vogue | GALERIE FOTO

publicat 2024-01-14 14:00:14 (ProTV)
Cum arata cel mai in varsta supermodel din lume. La 15 ani a semnat un contract cu Vogue | GALERIE FOTO Carmen Dell'Orefice este cunoscuta ca fiind cel mai în vârsta model în activitate din lume. A fost descoperita în drum spre clasa de balet la 13 ani si a pozat pentru prima coperta Vogue la 15 ani.   ...continuare.

Un celebru poet rus, critic al regimului Putin, a murit dupa ce a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni

publicat 2024-01-14 14:00:14 (ProTV)
Un celebru poet rus, critic al regimului Putin, a murit dupa ce a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni Poetul rus Lev Rubinstein, personalitate a disidentei sovietice si critic al Kremlinului, a murit, duminica, la vârsta de 76 de ani, la sase zile dupa ce a fost lovit de o masina la Moscova si spitalizat în stare grava, transmite AFP, citata de Agerpres.   ...continuare.

Un copil de sapte ani cu autism a murit dupa ce medicii nu si-au dat seama ca e subnutrit. "Face parte din autismul sau"

publicat 2024-01-14 13:45:14 (ProTV)
Un copil de sapte ani cu autism a murit dupa ce medicii nu si-au dat seama ca e subnutrit. Face parte din autismul sau Un copil cu autism din Marea Britanie a murit în pandemie, la vârsta de sapte ani, din cauza unui stop cardiac, dupa ce o tulburare de alimentatie nediagnosticata îl adusese în stadiul de a supravietui cu „doar câtiva biscuiti”. ...continuare.

Un barbat a incercat sa violeze o vanzatoare, intr-un magazin din Campeni. A reusit sa fuga si s-a dus la politie

publicat 2024-01-14 13:30:19 (ProTV)
Un barbat a incercat sa violeze o vanzatoare, intr-un magazin din Campeni. A reusit sa fuga si s-a dus la politie Un barbat din localitatea Câmpeni, judetul Alba, este cercetat pentru tentativa de viol, dupa ce a intrat într-un magazin din localitatea sa natala si a încercat sa o violeze pe vânzatoare. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.