EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Eugen Tomac: Sansele ca Klaus Iohannis sa obtina functia de presedinte al Consiliului European sunt aproape inexistente

publicat 2024-01-12 11:45:14 (ProTV)
Eugen Tomac: Sansele ca Klaus Iohannis sa obtina functia de presedinte al Consiliului European sunt aproape inexistente Europarlamentarul PMP Eugen Tomac afirma ca sansele ca presedintele Klaus Iohannis sa devina sef al Consiliului European sunt ”aproape inexistente” în orice calcul ne-am pozitiona. ...continuare.

Politist prins baut la volan chiar de colegii sai la un control de rutina, pe o strada din Focsani. IPJ va dispune o ancheta

publicat 2024-01-12 11:45:14 (ProTV)
Politist prins baut la volan chiar de colegii sai la un control de rutina, pe o strada din Focsani. IPJ va dispune o ancheta Un politist a fost prins conducând sub influenta bauturilor alcoolice, în noaptea de joi spre vineri, fiind oprit chiar de colegii sai la un control de rutina în trafic, pe o strada din municipiul Focsani, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vrancea. ...continuare.

O mama a anuntat politia ca nu-si mai poate contacta copilul aflat la tatal sau, in Orastie. A fost dat in urmarire nationala

publicat 2024-01-12 11:45:13 (ProTV)
O mama a anuntat politia ca nu-si mai poate contacta copilul aflat la tatal sau, in Orastie. A fost dat in urmarire nationala Un baiat de sapte ani din Orastie este cautat de politisti, fiind dat în urmarire nationala, dupa ce mama sa a sesizat autoritatile ca nu îl mai poate contacta telefonic nici pe el, nici pe fostul ei partener, tatal copilului, la care acesta se afla. ...continuare.

Capteaza momentele care conteaza pentru tine cu noul HONOR 90, smartphone-ul noii generatii!

publicat 2024-01-12 11:45:12 (ProTV)
Capteaza momentele care conteaza pentru tine cu noul HONOR 90, smartphone-ul noii generatii! Când pui pasiune în ceea ce faci, chiar si cele mai îndraznete visuri pot deveni realitate. ...continuare.

Ce au descoperit politistii de frontiera in bagajul unei femei, in Cluj. Ar putea face parte din patrimoniul national

publicat 2024-01-12 11:30:11 (ProTV)
Ce au descoperit politistii de frontiera in bagajul unei femei, in Cluj. Ar putea face parte din patrimoniul national Zeci de flori de mina care ar putea face parte din patrimoniul cultural national, au fost gasite în bagajul de cala al unei femei, la iesirea din tara de pe Aeroportul Cluj Napoca, informeaza, vineri, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera. ...continuare.

A treia zi de proteste ale transportatorilor. Vor autorizatie pentru un protest in Piata Victoriei, saptamana viitoare

publicat 2024-01-12 11:00:20 (ProTV)
A treia zi de proteste ale transportatorilor. Vor autorizatie pentru un protest in Piata Victoriei, saptamana viitoare Zeci de camioane, autovehicule ale unor firme de transport, dar si utilaje agricole participa, vineri, pentru a treia zi consecutiv, la un protest care are loc pe soseaua de centura a Capitalei, dar si în mai multe judete. ...continuare.

Ambasadorul James O'Brien lauda enormul sprijinul politic, uman si financiar acordat de Romania Ucrainei

publicat 2024-01-12 10:45:11 (ProTV)
Ambasadorul James O'Brien lauda enormul sprijinul politic, uman si financiar acordat de Romania Ucrainei Ambasadorul James O’Brien, secretar adjunct al Biroului pentru afaceri europene si eurasiatice al Statelor Unite, a laudat joi enormul sprijinul politic, uman si financiar acordat de România Ucrainei.  ...continuare.

Salariul mediu net a crescut la 4.765 lei in noiembrie 2023. Care este domeniul cel mai bine platit

publicat 2024-01-12 10:45:11 (ProTV)
Salariul mediu net a crescut la 4.765 lei in noiembrie 2023. Care este domeniul cel mai bine platit Câstigul salarial mediu net s-a ridicat la 4.765 lei, în noiembrie 2023, în crestere cu 73 lei (+1,6%) fata de luna octombrie 2023. ...continuare.

Imaginea zilei: Statiile de transport din Belgorod sunt zidite, de teama atacurilor ucrainene

publicat 2024-01-12 10:45:11 (ProTV)
Imaginea zilei: Statiile de transport din Belgorod sunt zidite, de teama atacurilor ucrainene Autoritatile din orasul Belgorod, Rusia, au început sa consolideze statiile de transport în comun cu blocuri de beton si saci de nisip pentru a proteja populatia de atacurile aeriene ale Ucrainei. ...continuare.

Veste foarte rea pentru Zelenski. Casa Alba a anuntat ca asistenta americana pentru Ucraina a "incetat complet"

publicat 2024-01-12 10:30:29 (ProTV)
Veste foarte rea pentru Zelenski. Casa Alba a anuntat ca asistenta americana pentru Ucraina a incetat complet Casa Alba a anuntat joi ca asistenta acordata Ucrainei de catre SUA pentru a contracara invazia rusa a "încetat complet", din cauza lipsei unui acord în Congres pentru a continua sprijinirea autoritatilor de la Kiev. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.