EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Partiile de mare altitudine din Sinaia s-au deschis. Hotelierii din zona asteapta oaspeti cu tarife accesibile

publicat 2024-01-11 08:02:35 (ProTV)
Partiile de mare altitudine din Sinaia s-au deschis. Hotelierii din zona asteapta oaspeti cu tarife accesibile O veste buna pentru iubitorii sporturilor de iarna. Pârtiile de mare altitudine din Sinaia, chiar daca nu toate, s-au deschis. ...continuare.

Mama principalului suspect in cazul romancelor ucise in Italia le-a dat anchetatorilor haine patate de sange

publicat 2024-01-11 08:02:22 (ProTV)
Mama principalului suspect in cazul romancelor ucise in Italia le-a dat anchetatorilor haine patate de sange Continua cercetarile în cazul celor doua românce ucise cu bestialitate în Sicilia. Carabinierii si procurorii au cautat noi probe care sa sustina acuzatiile de dubla crima si profanare de cadavre aduse românului de 24 de ani din Botosani. ...continuare.

Cel mai mare vas de croaziera din lume a ajuns intr-un port din Florida. Va porni in calatoria inaugurala

publicat 2024-01-11 08:02:09 (ProTV)
Cel mai mare vas de croaziera din lume a ajuns intr-un port din Florida. Va porni in calatoria inaugurala Cel mai mare vas de croaziera din lume a ajuns într-un port din Florida, de unde va porni în calatoria inaugurala. ...continuare.

Furtunile violente au facut prapad in SUA. Cel putin cinci oameni au murit si localitati intregi sunt inca inundate

publicat 2024-01-11 08:02:02 (ProTV)
Furtunile violente au facut prapad in SUA. Cel putin cinci oameni au murit si localitati intregi sunt inca inundate Americanii se confrunta cu urmarile unor furtuni feroce, care au adus, dupa caz, ploi abundente, ninsori sau tornade. Intemperiile au lasat în urma cel putin cinci morti. Si localitati întregi sunt înca inundate. ...continuare.

Dublu blocaj in transporturi in Germania. Mecanicii de locomotiva au intrat in greva pentru trei zile

publicat 2024-01-11 07:47:37 (ProTV)
Dublu blocaj in transporturi in Germania. Mecanicii de locomotiva au intrat in greva pentru trei zile Germania se confrunta cu un dublu blocaj în transporturi. Mecanicii de locomotiva au intrat miercuri în greva pentru trei zile. ...continuare.

Rusia acuza Moldova de "acte ostile" si "manifestari agresive". Reactia curajoasa a Chisinaului

publicat 2024-01-11 07:47:04 (ProTV)
Rusia acuza Moldova de acte ostile si manifestari agresive. Reactia curajoasa a Chisinaului Rusia acuza Republica Moldova de ”acte ostile” si ”manifestari agresive” împotriva cetatenilor rusi si l-a convocat pe ambasadorul Chisinaului pentru a-i transmite un proteste. ...continuare.

Cutremur, joi dimineata, in Romania. In ce zona s-a produs si ce magnitudine a avut

publicat 2024-01-11 07:46:41 (ProTV)
Cutremur, joi dimineata, in Romania. In ce zona s-a produs si ce magnitudine a avut Un cutremur cu magnitudinea 3,4 s-a produs joi dimineata, la ora 4:49, în zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamântului (INCDFP). ...continuare.

Momentul in care mama din Iasi a sarit cu bebelusul pe geam ca sa scape din incendiu. Au cazut pe pamantul inghetat

publicat 2024-01-11 07:46:34 (ProTV)
Momentul in care mama din Iasi a sarit cu bebelusul pe geam ca sa scape din incendiu. Au cazut pe pamantul inghetat O femeie de 30 de ani si bebelusul ei de cinci luni s-au prabusit de la etajul trei al blocului în care locuiau dupa ce în apartamentul lor a izbucnit un incendiu. Scenele socante s-au derulat în Iasi. În urma cazaturii, pruncul a fost grav ranit. ...continuare.

Jurnalistii Al Jazeera ucisi de Israel in Gaza erau teroristi. Filmau o stire in timp ce pregateau un atac

publicat 2024-01-11 07:46:22 (ProTV)
Jurnalistii Al Jazeera ucisi de Israel in Gaza erau teroristi. Filmau o stire in timp ce pregateau un atac Armata israeliana a afirmat, miercuri, ca doi jurnalisti de la Al Jazeera ucisi duminica într-unul dintre atacurile sale în Fâsia Gaza erau "agenti teroristi" afiliati la miscarea islamista palestiniana Hamas si la aliatul acesteia, Jihadul Islamic. ...continuare.

Noile riscuri de siguranta ale avioanelor Boeing 737 Max creeaza probleme operatorilor aerieni

publicat 2024-01-11 07:46:07 (ProTV)
Noile riscuri de siguranta ale avioanelor Boeing 737 Max creeaza probleme operatorilor aerieni Companiile aeriene sunt revoltate de dificultatile producatorului de avioane Boeing de a limita o serie de crize de siguranta, dupa ce usa unui aparat de zbor al companiei Alaska Airlines s-a desprins în aer, transmite Reuters. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.