EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




CFR SA: Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna, in special pe raza Sucursalelor Iasi si Galati

publicat 2024-01-09 11:30:03 (Bursa)
CFR SA: Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna, in special pe raza Sucursalelor Iasi si Galati CFR SA anunta marti dimineata ca circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna, in special pe raza Sucursalelor Iasi si Galati, din cauza vantului puternic, viscolului si temperaturilor scazute si ca 11 trenuri au fost anulate pe raza SRCF Iasi. In plus, pe raza SRCF Iasi, pe linia neinteroperabila Harlau - Iasi, din cauza zapezii abundente si a viscolului, trenul R 11404 (Regio Calatori) s-a defectat si asteapta locomotiva de ajutor ...continuare.

Numeroase scoli din Moldova si Muntenia au suspendat cursurile din cauza viscolului

publicat 2024-01-09 11:00:12 (Jurnalul-National)
Numeroase scoli din Moldova si Muntenia au suspendat cursurile din cauza viscolului Ministerul Educatiei anunta ca marti sunt suspendate cursurile la numeroase scoli din Moldova si Muntenia din cauza viscolului. Cel mai afectat judet este Iasi unde toate scolile au fost inchise. ...continuare.

Ministerul Educatiei: 'Cursuri suspendate in Iasi si in scoli din alte 7 judete din cauza vremii nefavorabile'

publicat 2024-01-09 10:30:03 (Bursa)
Ministerul Educatiei: 'Cursuri suspendate in Iasi si in scoli din alte 7 judete din cauza vremii nefavorabile' Cursurile sunt suspendate marti in toate unitatile de invatamant din judetul Iasi, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, dar si in mai multe scoli din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Galati, Neamt si Suceava, a informat Ministerul Educatiei. ...continuare.

Statul roman, obligat sa achite daune morale de 10.000 de euro unui fost primar acuzat pe nedrept de DNA

publicat 2024-01-09 10:15:13 (Puterea)
Statul roman, obligat sa achite daune morale de 10.000 de euro unui fost primar acuzat pe nedrept de DNA Fostul primar al orasului Harlau, Constantin Cernescu, trimis in judecata de DNA in anul 2016, sub acuzatiile de abuz in serviciu, instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, dar ulterior achitat, va trebui sa primeasca de la Statul Roman, conform Hotararii nr. 2835/18.11.2022 a Tribunalului Iasi, "despagubiri de 10.000 euro sau echivalent […]The post Statul roman, obligat sa achite daune morale de 10.000 de euro unui fost primar acuzat pe nedrept de DNA appeared... ...continuare.

"Camera de furie", locul din Iasi in care, pentru 50 de lei, distrugi tot ce iti iese in cale. "Este OK sa nu fii OK"

publicat 2024-01-09 10:15:12 (ProTV)
Camera de furie, locul din Iasi in care, pentru 50 de lei, distrugi tot ce iti iese in cale. Este OK sa nu fii OK Doi tineri din Iasi au creat o afacere inedita: o ”camera de furie”, în care poti distruge cu ranga, ciocanul sau bâta tot ce vezi acolo, de la electrocasnice, la mobilier sau vesela. Toata aceasta descatusare costa 50 de lei.   ...continuare.

CFR SA: 'Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna'

publicat 2024-01-09 10:15:02 (Bursa)
CFR SA: 'Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna' Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna, la aceasta ora, in special pe raza Sucursalelor Regionale CF Iasi si Galati, din cauza vantului puternic, a viscolului si temperaturilor scazute, informeaza Compania Nationala de Cai Ferate CFR S.A. ...continuare.

Ninsorile si vantul puternic fac ravagii in mai multe judete! Drumuri blocate si scoli inchise, la Iasi. VIDEO

publicat 2024-01-09 10:00:04 (Click)
Ninsorile si vantul puternic fac ravagii in mai multe judete! Drumuri blocate si scoli inchise, la Iasi. VIDEO Directiile Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi si Buzau au anuntat marti ca, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, au fost inchise temporar circulatia pe mai multe drumuri nationale din zona Moldovei. ...continuare.

Tenorul Stefan von Korch revine scena Operei Nationale din Iasi

publicat 2024-01-09 10:00:02 (Adevarul)
Tenorul Stefan von Korch revine scena Operei Nationale din Iasi Primele reprezentatii cu Vaduva vesela 2.0 din noua stagiune a Operei Nationale din Iasi, il vor readuce in fata publicului pe indragitul tenor Stefan von Korch. ...continuare.

Circulatia trenurilor, afectata de viscol. Zeci de trenuri au intarzieri sau au fost anulate!

publicat 2024-01-09 09:45:10 (Jurnalul-National)
Circulatia trenurilor, afectata de viscol. Zeci de trenuri au intarzieri sau au fost anulate! Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA anunta ca marti dimineata circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna, in special pe raza Sucursalelor Regionale CF Iasi si Galati, din cauza vantului puternic, viscolului si temperaturilor scazute. ...continuare.

Cursuri suspendate in Iasi si in scoli din alte 7 judete din cauza vremii nefavorabile

publicat 2024-01-09 09:45:04 (Adevarul)
Cursuri suspendate in Iasi si in scoli din alte 7 judete din cauza vremii nefavorabile Cursurile sunt suspendate marti in toate unitatile de invatamant din judetul Iasi, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, dar si in mai multe scoli din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Galati, Neamt si Suceava, a informat Ministerul Educatiei. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.