EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Zi trista pentru lumea medicala. 18 ani de la tragedia aviatica de la Iasi

publicat 2024-01-09 17:15:02 (Adevarul)
Zi trista pentru lumea medicala. 18 ani de la tragedia aviatica de la Iasi Ziua de 9 ianuarie ramane, in continuare, una extrem de trista pentru lumea medicala din Romania. Pe aceasta data, in anul 2006, tot intr-o zi geroasa si plina de zapada, patru salvatori au fost vazuti, in viata, pentru ultima oara. ...continuare.

Iasiul, paralizat pentru o zi si o noapte. Municipalitatea se lauda, iesenii sunt nemultumiti

publicat 2024-01-09 16:45:04 (Adevarul)
Iasiul, paralizat pentru o zi si o noapte. Municipalitatea se lauda, iesenii sunt nemultumiti Ninsorile care au cazut peste judetul Iasi in perioada 7-8 ianuarie, au dat mari batai de cap iesenilor dar si autoritatilor locale, iar traficul rutier a avut vizibil de suferit. ...continuare.

Pacientii cu viroze respiratorii si fracturi au umplut spitalele din Iasi. Ce spun medicii

publicat 2024-01-09 16:15:02 (Adevarul)
Pacientii cu viroze respiratorii si fracturi au umplut spitalele din Iasi. Ce spun medicii In ultimele zile, spitalele s-au umplut de pacienti cu viroze respiratorii dar si cu pacienti care s-au ales cu fracturi grave, in urma ninsorilor care au cazut in anumite zone ale tarii. ...continuare.

Nametii au blocat drumurile in nordul tarii. Starea mamei din Vaslui care a nascut acasa pentru ca ambulanta nu a ajuns

publicat 2024-01-09 13:45:14 (ProTV)
Nametii au blocat drumurile in nordul tarii. Starea mamei din Vaslui care a nascut acasa pentru ca ambulanta nu a ajuns Iarna si-a aratat coltii si luni noapte. Mai multi soferi au ramas înzapeziti si au avut nevoie de ajutor în judetele Iasi si Galati. Ambulantele nu au putut ajunge la doua gravide care intrasera în travaliu, în judetul Vaslui. ...continuare.

Premiera medicala la Iasi. Un tanar transgender de 19 ani a fost operat cu succes pentru schimbare de sex

publicat 2024-01-09 13:30:04 (Click)
Premiera medicala la Iasi. Un tanar transgender de 19 ani a fost operat cu succes pentru schimbare de sex Interventia chirurgicala a avut loc in premiera la Spitalul Arcadia din Iasi. Echipa de specialisti a finalizat cu succes ...continuare.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, ingrijorat de primul pacient care prezinta coinfectie de gripa si COVID-19

publicat 2024-01-09 13:30:03 (Adevarul)
Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, ingrijorat de primul pacient care prezinta coinfectie de gripa si COVID-19 Managerul Spitalului de Boli Infectioase "Sf. Parascheva" din Iasi, dr. Florin Rosu, a declarat ca unitatea medicala se confrunta in continuare cu un numar tot mai crescut de infectii respiratorii, mentionand totodata ca a aparut primul caz de coinfectie de gripa si COVID-19. ...continuare.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi: Ne confruntam cu un val accelerat de viroze respiratorii si de gripe

publicat 2024-01-09 13:00:13 (ProTV)
Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi: Ne confruntam cu un val accelerat de viroze respiratorii si de gripe Zeci de pacienti sunt internati cu gripa la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, managerul unitatii precizând ca a crescut si numarul cazurilor de COVID. ...continuare.

Interventie de chirurgie de schimbare a sexului, realizata in premiera in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi

publicat 2024-01-09 11:45:12 (Mediafax)
Interventie de chirurgie de schimbare a sexului, realizata in premiera in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi Interventia chirurgicala care a avut loc la Spitalul Arcadia din Iasi a durat 3 ore si reprezinta un raspuns direct din partea echipei medicale la nevoile persoanelor transgender care opteaza pentru aceasta procedura medicala, au trasmis reprezentatii spitalului. ...continuare.

Interventie de chirurgie female-to-male, realizata in premiera in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi

publicat 2024-01-09 11:45:04 (Bursa)
Interventie de chirurgie female-to-male, realizata in premiera in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi Echipa de specialisti din cadrul Retelei Medicale Arcadia a finalizat cu succes o operatie de afirmare a genului pentru un pacient in varsta de 19 ani. ...continuare.

Trenuri anulate si sine rupte din cauza viscolului si a gerului. Calatorii isi pot lua banii inapoi, anunta CFR

publicat 2024-01-09 11:30:08 (Libertatea)
Trenuri anulate si sine rupte din cauza viscolului si a gerului. Calatorii isi pot lua banii inapoi, anunta CFR Mai multe trenuri au intarzieri din cauza viscolului si a zapezii si, in functie de evolutia fenomenelor meteo, pe raza judetelor Galati si Iasi pot interveni restrictionari in urmatoarele ore, a anuntat marti, 9 ianuarie, CFR Calatori. De asemenea, in statiile Varciorova si Pascani circulatia este ingreunata in zona macazelor din cauza gerului, iar pe […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.