EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




15 perchezitii in trei judete, intr-un caz de evaziune fiscala. Prejudiciul este estimat la 153.400 de lei | VIDEO

publicat 2024-01-11 08:15:02 (Adevarul)
15 perchezitii in trei judete, intr-un caz de evaziune fiscala. Prejudiciul este estimat la 153.400 de lei | VIDEO Cincisprezece perchezitii domiciliare sunt efectuate joi dimineata in judetele Mures, Iasi si Galati, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ 153.400 de lei. ...continuare.

Bursa. Actiunile TTS, performerul din BET din 2023, au un inceput bun de an: plus 5%, pe un indice de referinta in urcare cu 2%

publicat 2024-01-11 08:03:11 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Actiunile TTS, performerul din BET din 2023, au un inceput bun de an: plus 5%, pe un indice de referinta in urcare cu 2% Autor: Eduard Ivanovici In primele sase sedinte de tranzactionare ale noului an, actiunile transportatorului dunarean de marfuri Transport Trade Services (simbol bursier TTS) inregistreaza un avans de 5,5%, tinand cont aici de dinamica de la finele sesiunii de ieri de 2,9%. ...continuare.

ZF IT Generation. Catalin Rus, cofondator al Prime Dash, un fintech pornit din Oradea: Suntem parte dintr-un consortiu care va analiza cu ajutorul AI, pentru Departamentul Economiei din Dubai, sute de mii de cereri de finantare ale IMM-urilor

publicat 2024-01-11 08:03:06 (Ziarul-Financiar)
ZF IT Generation. Catalin Rus, cofondator al Prime Dash, un fintech pornit din Oradea: Suntem parte dintr-un consortiu care va analiza cu ajutorul AI, pentru Departamentul Economiei din Dubai, sute de mii de cereri de finantare ale IMM-urilor Prime Dash, un start-up fintech pornit din Oradea, va furniza o componenta cheie dintr-un program semnificativ de finantare a IMM-urilor derulat de o divizie a Departamentului Economiei din Dubai - mai exact modulul de scoring al cererilor de finantare depuse de companii si managementul creditelor pentru firmele acceptate, ca parte a unui consortiu condus de CXDA, un fintech sustinut de fondul american de investitii JC Flowers. ...continuare.

Un husky a reusit sa scape din cusca lui aflata intr-un adapost de animale si a incercat sa ii elibereze si pe ceilalti catei

publicat 2024-01-11 08:02:48 (ProTV)
Un husky a reusit sa scape din cusca lui aflata intr-un adapost de animale si a incercat sa ii elibereze si pe ceilalti catei Un husky din Statele Unite a fost protagonistul unei evadari demne de un film. Animalul a reusit sa scape din cusca lui si a încercat sa îi elibereze si pe ceilalti catei aflati într-un adapost de animale. ...continuare.

Partiile de mare altitudine din Sinaia s-au deschis. Hotelierii din zona asteapta oaspeti cu tarife accesibile

publicat 2024-01-11 08:02:35 (ProTV)
Partiile de mare altitudine din Sinaia s-au deschis. Hotelierii din zona asteapta oaspeti cu tarife accesibile O veste buna pentru iubitorii sporturilor de iarna. Pârtiile de mare altitudine din Sinaia, chiar daca nu toate, s-au deschis. ...continuare.

Mama principalului suspect in cazul romancelor ucise in Italia le-a dat anchetatorilor haine patate de sange

publicat 2024-01-11 08:02:22 (ProTV)
Mama principalului suspect in cazul romancelor ucise in Italia le-a dat anchetatorilor haine patate de sange Continua cercetarile în cazul celor doua românce ucise cu bestialitate în Sicilia. Carabinierii si procurorii au cautat noi probe care sa sustina acuzatiile de dubla crima si profanare de cadavre aduse românului de 24 de ani din Botosani. ...continuare.

Cel mai mare vas de croaziera din lume a ajuns intr-un port din Florida. Va porni in calatoria inaugurala

publicat 2024-01-11 08:02:09 (ProTV)
Cel mai mare vas de croaziera din lume a ajuns intr-un port din Florida. Va porni in calatoria inaugurala Cel mai mare vas de croaziera din lume a ajuns într-un port din Florida, de unde va porni în calatoria inaugurala. ...continuare.

Furtunile violente au facut prapad in SUA. Cel putin cinci oameni au murit si localitati intregi sunt inca inundate

publicat 2024-01-11 08:02:02 (ProTV)
Furtunile violente au facut prapad in SUA. Cel putin cinci oameni au murit si localitati intregi sunt inca inundate Americanii se confrunta cu urmarile unor furtuni feroce, care au adus, dupa caz, ploi abundente, ninsori sau tornade. Intemperiile au lasat în urma cel putin cinci morti. Si localitati întregi sunt înca inundate. ...continuare.

Reuters: Debutul rachetei Vulcan aduce o mult asteptata concurenta pentru dominatia SpaceX

publicat 2024-01-11 08:01:32 (Money.ro)
Reuters: Debutul rachetei Vulcan aduce o mult asteptata concurenta pentru dominatia SpaceX Boeing si United Launch Alliance, parte a Lockheed Martin, au trimis Vulcan pentru prima data in spatiu, luni, un prim pas catre recuperarea de cota de piata de la SpaceX, a carui racheta reutilizabila Falcon 9 a fost de ani de zile principala optiune pentru ca tarile sa-si duca satelitii in spatiu.Incarcatura transportata, un un modul lunar finantat privat, nu isi va termina misiunea din cauza problemelor tehnologice, dar lansarea Vulcan in Florida a fost un succes."Aceasta lansare pune pe... ...continuare.

Consiliul de Securitate al ONU a cerut Houthi sa inceteze atacurile din Marea Rosie

publicat 2024-01-11 08:01:12 (Mediafax)
Consiliul de Securitate al ONU a cerut Houthi sa inceteze atacurile din Marea Rosie Rezolutia Consiliului de Securitate a cerut, de asemenea, Houthi sa elibereze nava Galaxy Leader, un transportor de vehicule, pe care grupul l-a rechizitionat la 19 noiembrie. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.