EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Momentul in care mama din Iasi a sarit cu bebelusul pe geam ca sa scape din incendiu. Au cazut pe pamantul inghetat

publicat 2024-01-11 07:46:34 (ProTV)
Momentul in care mama din Iasi a sarit cu bebelusul pe geam ca sa scape din incendiu. Au cazut pe pamantul inghetat O femeie de 30 de ani si bebelusul ei de cinci luni s-au prabusit de la etajul trei al blocului în care locuiau dupa ce în apartamentul lor a izbucnit un incendiu. Scenele socante s-au derulat în Iasi. În urma cazaturii, pruncul a fost grav ranit. ...continuare.

Jurnalistii Al Jazeera ucisi de Israel in Gaza erau teroristi. Filmau o stire in timp ce pregateau un atac

publicat 2024-01-11 07:46:22 (ProTV)
Jurnalistii Al Jazeera ucisi de Israel in Gaza erau teroristi. Filmau o stire in timp ce pregateau un atac Armata israeliana a afirmat, miercuri, ca doi jurnalisti de la Al Jazeera ucisi duminica într-unul dintre atacurile sale în Fâsia Gaza erau "agenti teroristi" afiliati la miscarea islamista palestiniana Hamas si la aliatul acesteia, Jihadul Islamic. ...continuare.

Noile riscuri de siguranta ale avioanelor Boeing 737 Max creeaza probleme operatorilor aerieni

publicat 2024-01-11 07:46:07 (ProTV)
Noile riscuri de siguranta ale avioanelor Boeing 737 Max creeaza probleme operatorilor aerieni Companiile aeriene sunt revoltate de dificultatile producatorului de avioane Boeing de a limita o serie de crize de siguranta, dupa ce usa unui aparat de zbor al companiei Alaska Airlines s-a desprins în aer, transmite Reuters. ...continuare.

3 zodii carora abundenta le va bate la usa. Vor avea parte de castiguri neasteptate in acest weekend

publicat 2024-01-11 07:45:56 (Click)
3 zodii carora abundenta le va bate la usa. Vor avea parte de castiguri neasteptate in acest weekend In acest weekend, alinierile astrale favorizeaza trei zodii, pregatindu-le pentru o perioada de abundenta si castiguri neasteptate. ...continuare.

Doua familii din Constanta au ramas fara locuinte in plina iarna. Casele lor au fost distruse de un incendiu

publicat 2024-01-11 07:45:56 (ProTV)
Doua familii din Constanta au ramas fara locuinte in plina iarna. Casele lor au fost distruse de un incendiu Doua familii din Constanta s-au trezit în plina iarna cu locuintele distruse de flacari violente. Focul a pornit dupa lasarea întunericului de la unul dintre imobile si s-a extins cu o repeziciune uluitoare la casa învecinata. ...continuare.

Arabia Saudita si-a dublat estimarea privind valoarea resurselor sale minerale

publicat 2024-01-11 07:45:25 (Money.ro)
Arabia Saudita si-a dublat estimarea privind valoarea resurselor sale minerale Estimarile pentru rezervele minerale neexploatate ale regatului au crescut de la 1.300 miliarde de dolari intr-o prognoza pentru 2016 la 2.500 miliarde de dolari, potrivit ministrului saudit al resurselor minerale si industriei, Bandar Al Khorayef.Resursele includ aur, cupru, fosfat si elemente de pamanturi rare, oferind noi surse de bogatie subterana, pe langa rezervele mamut de petrol ale Arabiei Saudite."Suntem foarte incantati de aceasta stire... este intr-adevar rezultatul a ceea ce am... ...continuare.

Romania, al XV-lea membru al celui mai puternic grup naval al Aliantei Nord Atlantice, STRIKFORNATO

publicat 2024-01-11 07:45:16 (Money.ro)
Romania, al XV-lea membru al celui mai puternic grup naval al Aliantei Nord Atlantice, STRIKFORNATO Romania a devenit marti al XV-lea membru al celui mai puternic grup naval al Aliantei Nord Atlantice, STRIKFORNATO. Seful Statului Major al Fortelor Navale, viceamiral Mihai Panait, a participat miercuri, in Oeiras, Portugalia, la ceremonialul de ridicare a drapelului national al Romaniei, la sediul Comandamentului Fortei pentru Sprijin si Lovire a NATO. "La inceputul anului […] ...continuare.

Cutremur cu magnitudinea 3,4 in judetul Vrancea, joi dimineata

publicat 2024-01-11 07:45:12 (Adevarul)
Cutremur cu magnitudinea 3,4 in judetul Vrancea, joi dimineata Un cutremur cu magnitudinea 3,4 s-a produs joi dimineata, la ora 4:49, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP). ...continuare.

Dosarul pentru "coruperea alegatorilor" de catre AUR, trimis la Parchetul General

publicat 2024-01-11 07:45:07 (Money.ro)
Dosarul pentru coruperea alegatorilor de catre AUR, trimis la Parchetul General Parchetul de pe langa Judecatoria Ialomita a transmis ca a dispus, miercuri, declinarea competentei de solutionare a cauzei in dosarul privind "coruperea alegatorilor" in favoarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, scrie gandul.ro La baza inregistrarii dosarului s-a aflat un denunt formulat de o persoana fizica, se arata in adresa Parchetului. […] ...continuare.

Papa Francisc: Ucraina risca sa devina un „razboi uitat”

publicat 2024-01-11 07:44:32 (Libertatea)
Papa Francisc: Ucraina risca sa devina un „razboi uitat” Papa Francisc este ingrijorat de faptul ca atentia internationala se indeparteaza de la razboiul Rusiei impotriva Ucrainei, care dureaza de aproape doi ani, a anuntat miercuri Biserica Catolica de rit rasaritean din Ucraina, relateaza Reuters, citata de News.ro. Intr-o scrisoare adresata sefului Bisericii Greco-Catolice Ucrainene, Papa Francisc a spus ca ii pare rau ca „intr-o […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.