EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fetite moarte din vina tatalui lor, pe asfaltul inghetat de pe E85. Barbatul a facut mai multe greseli fatale

publicat 2024-01-11 08:15:23 (ProTV)
Fetite moarte din vina tatalui lor, pe asfaltul inghetat de pe E85. Barbatul a facut mai multe greseli fatale Doua surori, de vârsta foarte mica, au murit într-un accident care a avut loc pe Drumul European 85. Masina cu care mergeau, alaturi de patru adulti si alti doi copii, a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un copac. ...continuare.

O vitica din rasa Mocanita, care a disparut de la noi, este noua atractie de la Gradina Zoo din Targu Mures

publicat 2024-01-11 08:15:23 (ProTV)
O vitica din rasa Mocanita, care a disparut de la noi, este noua atractie de la Gradina Zoo din Targu Mures Facem cunostinta cu...Speranta. O vitica de doar doua zile, care este noua atractie de la Gradina Zoo din Târgu Mures. ...continuare.

Vremea azi, 11 ianuarie 2024. Gerul se domoleste si apar ninsorile

publicat 2024-01-11 08:15:23 (ProTV)
Vremea azi, 11 ianuarie 2024. Gerul se domoleste si apar ninsorile Ziua de joi începe cu vreme rece si ger mai ales în Transilvania si în Moldova. Totusi, amiaza ne-aduce temperaturi mai ridicate decât miercuri, de la minus 4 grade în depresiuni, pâna la 7 grade în Dealurile Munteniei. ...continuare.

NATO anunta ca statele membre planuiesc sa livreze ucrainenilor arme in valoare de mai multe miliarde de euro

publicat 2024-01-11 08:15:23 (ProTV)
NATO anunta ca statele membre planuiesc sa livreze ucrainenilor arme in valoare de mai multe miliarde de euro NATO si-a reafirmat angajamentul militar, economic si umanitar pentru Ucraina. ...continuare.

Otita medie apare dupa o raceala. De ce nu este bine sa punem picaturi in urechea unui copil fara acordul medicului

publicat 2024-01-11 08:15:23 (ProTV)
Otita medie apare dupa o raceala. De ce nu este bine sa punem picaturi in urechea unui copil fara acordul medicului Nu puneti picaturi în urechea unui copil fara acordul medicului, pentru ca acestea pot sa deterioreze structurile urechii daca timpanul este perforat. Nici la otita aparuta dupa raceala nu se pune antibiotic în ureche sub forma de picaturi. ...continuare.

Intr-un oras din Romania se deschide cea mai mare fabrica de BCA din tara. Unde

publicat 2024-01-11 08:15:20 (Money.ro)
Intr-un oras din Romania se deschide cea mai mare fabrica de BCA din tara. Unde In luna noiembrie a acestui an, ar trebui inaugurata fabrica de BCA de la Targu-Carbunesti, Gorj. Este o investitie de 30 de milioane de euro a companiei Soceram. Fabrica se intinde pe o suprafata de 10 hectare. La cea mai mare fabrica de BCA-uri din Romania ar urma sa lucreze 100 de angajati. In primavara […] ...continuare.

Un cancer agresiv l-a rapus pe Actorul Adan Canto, star in serialul "Narcos"

publicat 2024-01-11 08:15:18 (Mediafax)
Un cancer agresiv l-a rapus pe Actorul Adan Canto, star in serialul Narcos Actorul mexican Adan Canto, cunoscut pentru ca a jucat in numeroase seriale TV, printre cele mai urmarite "Narcos" (a jucat rolul ministrului columbian al justitiei Rodrigo Lara) si The Cleaning Lady (unde l-a interpretat pe Arman Morales), a murit la doar 42 de ani. De cateva luni, Adan se lupta cu un cancer de apendice deosebit de agresiv. ...continuare.

Doua staruri de la The Royal Ballet vin la Bucuresti la Gala Internationala "Once Upon a Winter's Dream"

publicat 2024-01-11 08:15:17 (Mediafax)
Doua staruri de la The Royal Ballet vin la Bucuresti la Gala Internationala Once Upon a Winter's Dream Reece Clarke si Yasmine Naghdi, prim-balerini la The Royal Ballet, Londra, se alatura distributiei de staruri internationale care vor dansa pe 26 februarie in Gala de Balet "Once Upon a Winter's Dream", care va avea loc incepand cu ora 20:00 la Teatrul National I.L. Caragiale din Bucuresti. Pe scena vor mai urca artisti precum Iana Salenko si Dinu Tamazlacaru (Staatsballett Berlin), Julian MacKay si Madison Young (Bayerische Stattsballett), Marina Minoiu (Royal Danish Ballet) si Robert Enache... ...continuare.

Razboiul Israel-Hamas. Israel: angajatii ONU sunt printre teroristii din 7 octombrie / Noi raiduri si morti in Gaza. 24 de rachete si drone Houthi, doborate

publicat 2024-01-11 08:15:16 (Mediafax)
Razboiul Israel-Hamas. Israel: angajatii ONU sunt printre teroristii din 7 octombrie / Noi raiduri si morti in Gaza. 24 de rachete si drone Houthi, doborate UPDATE ONU este "foarte ingrijorata" de atacurile asupra navelor comerciale din Marea Rosie ONU a tras un semnal de alarma cu privire la cresterea numarului de atacuri ale Houthi asupra transportului maritim in Marea Rosie si la riscul unei escaladari in regiune. ...continuare.

Moscova a interzis mai multi oficiali si jurnalisti moldoveni denuntand „manifestari agresive impotriva Rusiei”. Reactia Chisinaului

publicat 2024-01-11 08:15:15 (Libertatea)
Moscova a interzis mai multi oficiali si jurnalisti moldoveni denuntand „manifestari agresive impotriva Rusiei”. Reactia Chisinaului Ministerul rus de Externe l-a convocat miercuri pe ambasadorul Republicii Moldova la Moscova, Lilian Darii, caruia i-a transmis un protest fata de „actele ostile” ale Chisinaului si i s-a comunicat decizia autoritatilor de a interzice intrarea pe teritoriul Federatiei Ruse mai multor oficiali si jurnalisti din Republicii Moldova. In replica, Chisinaul a transmis ca nu […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.