EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reactia unui taximetrist din Galati cand politistii i-au facut semn sa traga pe dreapta. Barbatul a fost incatusat si amendat

publicat 2024-01-03 18:15:12 (ProTV)
Reactia unui taximetrist din Galati cand politistii i-au facut semn sa traga pe dreapta. Barbatul a fost incatusat si amendat Un taximetrist din Galati a facut marti seara un gest greu de înteles, când politistii i-au facut semn sa traga pe dreapta. ...continuare.

Cuplu cautat de politie dupa ce a abandonat noua catei in fata unui magazin din Brasov. "Ce fel de om o fi asta?"

publicat 2024-01-03 18:15:12 (ProTV)
Cuplu cautat de politie dupa ce a abandonat noua catei in fata unui magazin din Brasov. Ce fel de om o fi asta? Un barbat si o femeie au fost filmati de Anul Nou când au abandonat în satul Sona din judetul Brasov noua catelusi. I-au pus într-o cutie, în preajma unui magazin. Puii au fost salvati de sateni care le cauta acum stapâni de încredere.   ...continuare.

"Este rosu ca sfecla". Joe Biden, din nou in atentia tabloidelor dupa vacanta petrecuta pe Insula Santa Cruz | FOTO

publicat 2024-01-03 18:15:11 (ProTV)
Este rosu ca sfecla. Joe Biden, din nou in atentia tabloidelor dupa vacanta petrecuta pe Insula Santa Cruz | FOTO Presedintele american Joe Biden, care si-a petrecut vacanta de sarbatori pe Insula Santa Cruz, în Caraibe, a suferit arsuri puternice de soare pe fata si se afla din nou în atentia tabloidelor. ...continuare.

"Hamas va suferi, dar nu va paraliza". Ce efect va avea asasinarea sefului adjunct al organizatiei palestiniene asupra razboiului din Gaza

publicat 2024-01-03 18:15:08 (Libertatea)
Hamas va suferi, dar nu va paraliza. Ce efect va avea asasinarea sefului adjunct al organizatiei palestiniene asupra razboiului din Gaza Uciderea in Liban a lui Saleh al-Arouri, un inalt lider Hamas care a avut un rol major in interiorul organizatiei, ar putea complica si mai mult razboiul din Orientul Mijlociu, escaladand mizele si amploarea conflictului, spun analistii citati de BBC si New York Times. Saleh al-Arouri, un lider politic adjunct al organizatiei teroriste aflate la […] ...continuare.

Seful Mossad promite razbunare impotriva Hamas pentru asaltul din 7 octombrie, citand versete biblice: „Fiecare mama araba trebuie sa stie”

publicat 2024-01-03 18:15:08 (Libertatea)
Seful Mossad promite razbunare impotriva Hamas pentru asaltul din 7 octombrie, citand versete biblice: „Fiecare mama araba trebuie sa stie” David Barnea, seful Mossad – serviciul de informatii externe al Israelului – a declarat miercuri, 3 ianuarie, ca agentia sa „isi va regla conturile” cu orice persoana implicata in sangerosul atac comis de gruparea islamista palestiniana Hamas pe 7 octombrie in comunitatile din sudul Israelului, informeaza Agerpres citand AFP. „Astazi suntem in plin razboi. Si […] ...continuare.

Nea Marin revine cu o noua invitatie pentru telespectatori: Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea! Sezonul 10 va avea premiera pe 8 ianuarie, de la 20:30, pe Antena 1

publicat 2024-01-03 18:15:08 (Jurnalul-National)
Nea Marin revine cu o noua invitatie pentru telespectatori: Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea! Sezonul 10 va avea premiera pe 8 ianuarie, de la 20:30, pe Antena 1 Incepand cu 8 ianuarie, Nea Marin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiti pe la noi!, ce va fi difuzat in fiecare luni, marti si miercuri, de la ora 20:30. Astfel, nu mai putin de 24 de vedete vor fi puse la treaba, iar alaturi de Nea Marin vor fi, si de aceasta data, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, dar si Sonny Medini si Rikito Watanabe. ...continuare.

Tesla a raportat livrarea a 485.000 de vehicule in trimestrul patru, ducand totalul din 2023 la 1,8 milioane

publicat 2024-01-03 18:15:08 (Income-Magazine)
Tesla a raportat livrarea a 485.000 de vehicule in trimestrul patru, ducand totalul din 2023 la 1,8 milioane Tesla a raportat marti livrarea a 485.000 de vehicule electrice in trimestrul patru, ducand numarul total al vehiculelor livrate in 2023 la 1,8 milioane de unitati, relateaza CNBC. Producatorul auto american a produs 494.989 de vehicule electrice in ultimul trimestru al anului trecut. Pe ansamblul anului 2023, Tesla a produs 1.845.985 de vehicule electrice. In […] ...continuare.

Nu are loc in nationala Romaniei, dar a fost inclus in echipa ideala a sezonului

publicat 2024-01-03 18:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Valentin Cojocaru (28 de ani), portar la Pogon Szczecin, are evolutii apreciate in Ekstraklasa, prima liga din Polonia.Valentin Cojocaru joaca in acest sezon sub forma de imprumut la Pogon Szczecin. Portarul roman a ajuns in fotbalul polonez vara trecuta. Acesta apartine de formatia belgiana OH Leuven, cu care are contract pana in vara anului 2025. ... ...continuare.

Un nume mare al fotbalului italian stie unde va ajunge Radu Dragusin: "E prototipul ideal. Premier League nu va lasa sa-i scape un asemenea jucator"

publicat 2024-01-03 18:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Un nume mare al fotbalului italian stie unde va ajunge Radu Dragusin: E prototipul ideal. Premier League nu va lasa sa-i scape un asemenea jucator Fabrizio Ravanelli, 55 de ani, fost atacant la Juventus, Middlesbrough si Lazio, crede ca "Radu Dragusin are profilul aparatorului englez. Jocul lui s-ar potrivit foarte bine in Premier League". Transferul "tricolorului" de la Genoa la Tottenham e foarte aproape de a se realiza in ianuarie!Radu Dragusin la Tottenham, o mutare foarte aproape de a se realiza. ... ...continuare.

"Spuneam ca e la inchisoare". De ce fiul actorului Denzel Washington nu dorea ca lumea sa stie cine e tatal sau

publicat 2024-01-03 18:15:04 (Click)
Spuneam ca e la inchisoare. De ce fiul actorului Denzel Washington nu dorea ca lumea sa stie cine e tatal sau Desi este cunoscut in intreaga lume, fiul sau s-a ferit intotdeauna sa spuna cine este tatal sau. Cu toate acestea, a ajuns sa imbratiseze aceeasi cariera. Care este motivul pentru care John David Washington nu voia ca lumea sa stie ca este fiul lui Denzel Washington? ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.