EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ciolacu si Iohannis, discutie pe tema functiei de sef al Consiliului European. Cum vede premierul sansele presedintelui Romaniei

publicat 2024-01-11 12:00:03 (Adevarul)
Ciolacu si Iohannis, discutie pe tema functiei de sef al Consiliului European. Cum vede premierul sansele presedintelui Romaniei Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre functia de sef al Consiliului European care ar putea reveni Romaniei. Ciolacu ar fi precizat ca este o sansa reala, pentru ca avem un culoar bun, iar Iohannis ar putea prelua aceasta pozitie in luna mai. ...continuare.

Anul vanatorilor si iepurilor electorali

publicat 2024-01-11 12:00:03 (Adevarul)
2024 este anul in care marii creatori de lideri politici de laborator isi vor struni si asmuti cainii! ...continuare.

Criza atipica in imobiliare: romanii cumpara cu bani cash. Preturile vor creste cu 30-50% in cativa ani

publicat 2024-01-11 12:00:03 (Adevarul)
Criza atipica in imobiliare: romanii cumpara cu bani cash. Preturile vor creste cu 30-50% in cativa ani Primele 3 luni ale anului 2024 pot aduce un nou fenomen in piata - o criza atipica, caracterizata de un numar mic de tranzactii si tot mai putine oferte, spun specialistii din piata. ...continuare.

CTP il desfiinteaza pe patronul "Fermei dacilor": "Nu-i pasa, 8 oameni carbonizati. Si propriul fiu, din care a mai ramas un pantof"

publicat 2024-01-11 12:00:03 (Adevarul)
CTP il desfiinteaza pe patronul Fermei dacilor: Nu-i pasa, 8 oameni carbonizati. Si propriul fiu, din care a mai ramas un pantof Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il critica dur pe Cornel Dinicu, patronul pensiunii "Ferma dacilor", care se considera nevinovat in nenorocirea in care 8 oameni, printre care si propriul fiu, au ars de vii. Dinicu cere cu disperare sa fie eliberat din arestul preventiv. ...continuare.

SUA si alte sapte tari: Rusia incalca flagrant rezolutiile Consiliului de Securitate prin achiziitiile sale de arme nord-coreene

publicat 2024-01-11 12:00:03 (Adevarul)
SUA si alte sapte tari: Rusia incalca flagrant rezolutiile Consiliului de Securitate prin achiziitiile sale de arme nord-coreene Statele Unite si alte sapte tari au avertizat ca Rusia profita de pozitia sa de membru permanent in Consiliul de Securitate al ONU pentru a cumpara rachete nord-coreene in scopul de a le folosi impotriva Ucrainei, incalcand astfel rezolutiile Consiliului. ...continuare.

Protestul transportatorilor continua, pentru a doua zi consecutiv. O delegatie a acestora se afla la Guvern

publicat 2024-01-11 11:45:13 (ProTV)
Protestul transportatorilor continua, pentru a doua zi consecutiv. O delegatie a acestora se afla la Guvern Sute de transportatori din toata tara participa, joi, la a doua zi de protest. Camioane din toata tara au pornit catre Bucuresti, pentru a se alatura angajatilor firmelor de transport care protesteaza deja, pe centura Capitalei. ...continuare.

Cand vor putea fi folosite de parinti tichetele educationale de 500 de lei. Anuntul premierului Marcel Ciolacu

publicat 2024-01-11 11:45:13 (ProTV)
Cand vor putea fi folosite de parinti tichetele educationale de 500 de lei. Anuntul premierului Marcel Ciolacu Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi ca, în cel mai scurt timp, parintii vor putea ridica tichetele educationale în valoare de 500 de lei cu care vor putea cumpara rechizite si haine pentru scoala. ...continuare.

Sase persoane, inclusiv patru salvatori, ucise intr-un atac vizand o ambulanta in Fasia Gaza, acuza Semiluna Rosie

publicat 2024-01-11 11:45:13 (ProTV)
Sase persoane, inclusiv patru salvatori, ucise intr-un atac vizand o ambulanta in Fasia Gaza, acuza Semiluna Rosie Sase persoane - inclusiv patru salvatori - au fost ucisi într-un atac care a tintit o ambulanta în centrul Fâsiei Gaza, acuza Semiluna Rosie palestiniana, care atribuie acest atac armatei israeliene, relateaza AFP. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.