EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Julia Sauter a obtinut calificarea pentru programul liber la Campionatul European de la Kaunas

publicat 2024-01-11 18:15:11 (OnlineSport)
Julia Sauter a obtinut calificarea pentru programul liber la Campionatul European de la Kaunas Pentru prima data în istorie România este reprezentata de doua sportive la o competitie majora de patinaj artistic. ...continuare.

Putin reuseste sa ocoleasca sanctiunile. Rusia importa o treime din tehnologia pentru campul de lupta de la companii occidentale

publicat 2024-01-11 18:15:10 (Mediafax)
Putin reuseste sa ocoleasca sanctiunile. Rusia importa o treime din tehnologia pentru campul de lupta de la companii occidentale Rusia a reusit in mare masura sa gaseasca modalitati de a ocoli sanctiunile privind tehnologia de care are nevoie pentru a lupta in razboiul impotriva Ucrainei, ceea ce inseamna ca Occidentul trebuie sa eficientizeze restrictiile comerciale daca doreste sa limiteze agresiunea lui Vladimir Putin. ...continuare.

Netflix elimina de pe platforma un film indian care o arata pe fiica unui preot hindus mancand si gatind carne | VIDEO

publicat 2024-01-11 18:15:09 (Libertatea)
Netflix elimina de pe platforma un film indian care o arata pe fiica unui preot hindus mancand si gatind carne | VIDEO Compania de streaming video Netflix a eliminat de pe platforma sa un film in limba indiana, dupa ce pelicula a generat o serie de reactii negative pe retelele de socializare pentru ca o infatiseaza pe fiica unui preot hindus mancand carne, informeaza joi, 11 ianuarie, Reuters. Hindusii sunt cea mai mare comunitate religioasa din India, […] ...continuare.

Doi medici, o asistenta si o infirmiera retinuti: Au luat mita pentru pensionarea a zeci de persoane

publicat 2024-01-11 18:15:09 (Jurnalul-National)
Doi medici, o asistenta si o infirmiera retinuti: Au luat mita pentru pensionarea a zeci de persoane Un medic oftalmolog, un medic de expertiza, o asistenta si o infirmiera din Gorj au fost retinuti, acestia fiind suspectati ca au pus la cale o schema prin care au reusit sa pensioneze zeci de persoane anticipat pe caz de boala sau pe motive de invaliditate. ...continuare.

SEC autorizeaza o noua plasare in bitcoin, un ETF, o cotitura pentru criptomonede

publicat 2024-01-11 18:15:09 (Income-Magazine)
SEC autorizeaza o noua plasare in bitcoin, un ETF, o cotitura pentru criptomonede Jandarmul american al pietelor financiare – SEC – a dat unda verde cotarii unui produs de investitii in bitcoin, o decizie considera o etapa majora in adoptarea criptomonedelor care ar putea bulversa acest sector, relateaza AFP. Produsul autorizat miercuri este un ETF – Exchange Traded Fund -, un fond indicial care le permite investitorilor sa profite […] ...continuare.

TikTokerita Annellise, parere radicala despre Eva Maruta: "Ati facut-o panou publicitar de cand s-a nascut". Ce spune despre Catalin Maruta

publicat 2024-01-11 18:15:03 (Click)
TikTokerita Annellise, parere radicala despre Eva Maruta: Ati facut-o panou publicitar de cand s-a nascut. Ce spune despre Catalin Maruta Cu toate ca filmul Tati part-time a avut un real succes, cu Eva Maruta si Alex Bogdan in rolurile principale, romanii s-au impartit in 2 tabere: una o apreciaza pe copila pentru reusitele sale, cealalta lanseaza un val de hate atat la adresa ei, cat si implicit a parintilor. Care ar fi, de fapt, cau ...continuare.

Tanarul din Neamt, in casa caruia Shara a murit drogata de acesta, este recidivist! A violat si alta minora

publicat 2024-01-11 18:15:03 (Click)
Tanarul din Neamt, in casa caruia Shara a murit drogata de acesta, este recidivist! A violat si alta minora Noi informatii au iesit la iveala in cazul tulburator al decesului Sharei, eleva olimpica din Bucuresti. Conform rapoartelor, aceasta ar fi fost drogata de un tanar pe care l-a intalnit online si apoi a plecat la el acasa. ...continuare.

Cristian Popescu Piedone, despre situatia sumbra din Romania: "Natiunea este resemnata, decimata, bulversata. Este pacat ca am uitat sa fim noi"

publicat 2024-01-11 18:15:02 (Antena3)
Cristian Popescu Piedone, despre situatia sumbra din Romania: Natiunea este resemnata, decimata, bulversata. Este pacat ca am uitat sa fim noi Cristian Victor Popescu Piedone, presedintele Executiv al PUSL, a transmis un mesaj de tristete cu privire la situatia in care se afla romanii in 2024. ...continuare.

Vladimir Putin, ingrijorat pentru rusi: "Vedeti ce ni se intampla cu ouale. Nu ne-am orientat la timp"

publicat 2024-01-11 18:15:02 (Antena3)
Vladimir Putin, ingrijorat pentru rusi: Vedeti ce ni se intampla cu ouale. Nu ne-am orientat la timp Presedintele rus, Vladimir Putin, se declara ingrijorat de pretul oualor, care, in 2023, s-au scumpit cu 40 la suta. ...continuare.

Vremea se incalzeste in Romania | Sefa ANM anunta cand scapam de ger si temperaturi negative

publicat 2024-01-11 18:15:02 (Antena3)
Vremea se incalzeste in Romania | Sefa ANM anunta cand scapam de ger si temperaturi negative Vremea se schimba radical in Romania. Dupa valul de ger, temperaturile vor urca la 10°C. Elena Mateescu, directorul ANM, a anuntat prognoza meteo actualizata. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.