EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul"

Articole

Stiri locale




Capacitatile de productie a energiei regenerabile instalate in 2023 au crescut cu 50% comparativ cu 2022

publicat 2024-01-11 15:15:13 (Income-Magazine)
Capacitatile de productie a energiei regenerabile instalate in 2023 au crescut cu 50% comparativ cu 2022 Capacitatile de productie a energiei regenerabile instalate in 2023 au crescut cu 50% comparativ cu 2022, a anuntat joi Agentia Internationala a Energiei (IEA), care se asteapta la un ritm de crestere inedit in urmatorii ani, chiar daca va fi insuficient comparativ cu incalzirea globala, transmite AFP. Aproape 510 gigawati de noi capacitati de productie […] ...continuare.

Ayaneo NEXT LITE, primul concurent pentru Steam Deck care va folosi SteamOS

publicat 2024-01-11 15:15:10 (Go4IT)
Ayaneo este un producator care s-a specializat in realizarea de PC-uri miniaturizate, prezentate sub forma unor console de gaming portabile, in stilul Steam Deck sau ASUS ROG Ally. Fata de dispozitivele de acest fel lansate de companii […]Articolul Ayaneo NEXT LITE, primul concurent pentru Steam Deck care va folosi SteamOS apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Schimbare la varful echipei de Formula 1: carismaticul sef a fost inlocuit!

publicat 2024-01-11 15:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Schimbare la varful echipei de Formula 1: carismaticul sef a fost inlocuit! Guenther Steiner (58 de ani) nu mai este directorul echipei de Formula 1 Haas, in locul lui fiind promovat inginerul japonez Ayao Komatsu (47).Instrumental in aparitia Haas in Formula 1, neamtul Guenther Steiner a ocupat functia de director al echipei in cei 8 ani de cand americanii fac parte din grila F1. ... ...continuare.

Dragusin: a ales bine?

publicat 2024-01-11 15:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Dragusin: a ales bine? Serialul plecarii lui Radu Dragusin de la Genoa s-a incheiat, tanarul international roman optand pentru Tottenham dupa ce a refuzat mai multe oferte. Intre care si una de ultim moment venita de la Bayern, cea mai atractiva financiar. Daca la Londra Radu va primi, cu bonusuri cu tot, 3 milioane de euro pe an, putin comparativ cu salariile coechipierilor!, plus un milion de lire sterline la semnatura (o lira = 1,16 euro), la Munchen ar fi luat mai mult. ... ...continuare.

Ce semnifica ziua 11.01? Astrologii ne spun cum sa atragem norocul si banii in viata noastra in aceasta zi magica

publicat 2024-01-11 15:15:06 (Click)
Ce semnifica ziua 11.01? Astrologii ne spun cum sa atragem norocul si banii in viata noastra in aceasta zi magica Ziua de astazi este una mult mai speciala decat am crede, cel putin acest lucru ni-l spun astrologii si numerologii din tara noastra. Se pare ca pe 11.01, daca stim cum, aven sansa de a atrage banii si norocul in viata noastra. ...continuare.

Alexandra este singura nepoata a dictatorilor Ceausescu. Cum arata si cu ce se ocupa

publicat 2024-01-11 15:15:06 (Click)
Alexandra este singura nepoata a dictatorilor Ceausescu. Cum arata si cu ce se ocupa Elena si Nicolae Ceausescu au avut trei copii, pe Zoia, Nicu si Valentin, cel din urma fiind singurul care traieste si singurul care are copii. ...continuare.

ANAF: 'Actiuni antifrauda pe linia combaterii activitatilor economice ilicite; amenzi de 634.500 lei'

publicat 2024-01-11 15:15:03 (Bursa)
ANAF: 'Actiuni antifrauda pe linia combaterii activitatilor economice ilicite; amenzi de 634.500 lei' In 10 ianuarie 2024, peste 200 inspectori din cadrul Directiei generale antifrauda fiscala (DGAF) au desfasurat controale antifrauda in incinta unui mare complex comercial din judetul Ilfov. ...continuare.

Tanarul din Neamt in casa caruia a murit Shara, eleva de 16 ani din Bucuresti, cercetat intr-un alt caz de viol

publicat 2024-01-11 15:15:03 (Antena3)
Tanarul din Neamt in casa caruia a murit Shara, eleva de 16 ani din Bucuresti, cercetat intr-un alt caz de viol Noi detalii din cazul socant al mortii elevei olimpice din Bucuresti, care ar fi fost drogata de un tanar pe care l-a cunoscut pe internet si a mers la el acasa. Adolescentul este cercetat acum de politisti pentru un alt presupus viol, facut de tanar in noaptea de Revelion, in urma cu cativa ani. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.