EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Horoscop 12 ianuarie 2024. Berbecii transforma un vis in realitate, Balantele radiaza de fericire

publicat 2024-01-11 15:15:03 (Antena3)
Horoscop 12 ianuarie 2024. Berbecii transforma un vis in realitate, Balantele radiaza de fericire Horoscop 12 ianuarie 2024. Racii sunt ghidati de emotii, astazi, iar Scorpionii afla care sunt calitatile pe care ceilalti le admira la ei. ...continuare.

Salariul pe care il castiga Anca Dragu, guvernatoarea romanca a Bancii Nationale din Moldova, fata de Mugur Isarescu

publicat 2024-01-11 15:15:03 (Antena3)
Salariul pe care il castiga Anca Dragu, guvernatoarea romanca a Bancii Nationale din Moldova, fata de Mugur Isarescu Salariul guvernatoarei romance a Bancii Nationale a Moldovei, Anca Dragu, este semnificativ mai mic decat cel al lui Mugur Isarescu de la Banca Nationala a Romaniei (BNR). ...continuare.

"Ba, tampitule, nu-ti bati tu joc de mine!" | Un barbat in straie de calugar a batut crunt un calator intr-un autobuz, la Constanta. Reactia Arhiepiscopiei Tomisului

publicat 2024-01-11 15:15:03 (Antena3)
Ba, tampitule, nu-ti bati tu joc de mine! | Un barbat in straie de calugar a batut crunt un calator intr-un autobuz, la Constanta. Reactia Arhiepiscopiei Tomisului Scene violente avandu-l ca protagonist pe un barbat in rasa de calugar au fost filmate cu telefonul mobil intr-un autobuz din municipiul Constanta. ...continuare.

Posta Romana, anunt pentru toti romanii cu vouchere de energie. Data pana la care le mai pot folosi pentru plata facturilor

publicat 2024-01-11 15:15:03 (Antena-1)
Posta Romana, anunt pentru toti romanii cu vouchere de energie. Data pana la care le mai pot folosi pentru plata facturilor Compania Posta Romana a facut un anunt important pentru toti beneficiarii cardurilor de energie. Iata cat timp mai au la dispozitie acestia sa cheltuie ajutorul de la stat! ...continuare.

Barry Keoghan, la un pas de a-i fi amputat bratul, din cauza unei boli rare. Ce a patit indragitul actor

publicat 2024-01-11 15:15:03 (Adevarul)
Barry Keoghan, la un pas de a-i fi amputat bratul, din cauza unei boli rare. Ce a patit indragitul actor Barry Keoghan a dezvaluit, intr-un interviu recent, ca a primit un dignostic neobisnuit, cu putin timp inainte de a incepe fimarile pentru "The Banshees of Inisherin". ...continuare.

Ministrul Educatiei se delimiteaza de angajamentul care a pus capat grevei profesorilor: "Nu a fost promisiunea mea"

publicat 2024-01-11 15:15:03 (Adevarul)
Ministrul Educatiei se delimiteaza de angajamentul care a pus capat grevei profesorilor: Nu a fost promisiunea mea Ligia Deca, ministrul Educatiei, a declarat ca promisiunea de a mari salariile profesorilor debutanti la 4.600 de lei net nu i-a apartinut. ...continuare.

Transbucegi, drumul superb din munti, inchis pe o portiune din cauza viscolului si a caderii masive de zapada

publicat 2024-01-11 15:15:03 (Adevarul)
Transbucegi, drumul superb din munti, inchis pe o portiune din cauza viscolului si a caderii masive de zapada DJ 713 din zona montana a judetului Dambovita, cunoscut sub numele "Transbucegi", a fost inchis de autoritati pe portiune, din cauza viscolului care a adus zapada pe carosabil. ...continuare.

Deficitul bugetar al Rusiei a ajuns la 1,9% din PIB la finele anului 2023

publicat 2024-01-11 15:15:03 (Adevarul)
Deficitul bugetar al Rusiei a ajuns la 1,9% din PIB la finele anului 2023 Deficitul bugetar al Rusiei a fost de 1,9% din Produsul Intern Brut in 2023, a anuntat joi Ministerul de Finante, o performanta usor mai buna decat in 2022, dar sub tinta initiala a Guvernului. ...continuare.

Spital modern cu heliport intr-un oras din Moldova. Vechea unitate functiona intr-o cladire veche de 120 de ani

publicat 2024-01-11 15:15:02 (Adevarul)
Spital modern cu heliport intr-un oras din Moldova. Vechea unitate functiona intr-o cladire veche de 120 de ani Un oras din nordul judetului Galati va avea un spital nou, cu peste 100 de paturi si dotari moderne, inclusiv un heliport pentru elicopterul SMURD. In prezent, unitatea medicala functioneaza intr-o cladire veche de 120 de ani ...continuare.

KPMG: Economia Romaniei va creste cu 2,5% in 2024 si inflatia va fi de 6,9%

publicat 2024-01-11 15:00:19 (Ziarul-Financiar)
KPMG: Economia Romaniei va creste cu 2,5% in 2024 si inflatia va fi de 6,9% Autor: Razvan Botea KPMG, una dintre cele mai mari companii de consultanta si audit la nivel mondial, prognozeaza ca economia Romaniei va creste cu 2,5% in 2024, iar inflatia va fi de 6,9%. Prognozele KPMG sunt cuprinse in raportul "Global Economic Outlook", care, in editia de anul acesta, a cuprins si o analiza asupra Romaniei alaturi de alte 36 de state selectate de pe toate continentele, printre care SUA, Elvetia, Brazilia sau Japonia. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.