EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Singurul roman care a condus Ungaria. Cine este razboinicul pentru care au batut toate clopotele din Europa crestina

publicat 2024-01-12 07:00:02 (Adevarul)
Singurul roman care a condus Ungaria. Cine este razboinicul pentru care au batut toate clopotele din Europa crestina Un roman a decis, in secolul al XV-lea, destinul Regatului Ungariei, unul dintre cele mai puternice state medievale ale Europei Centrale. Mai mult decat atat, mostenitorul sau a ajuns rege, fiind singurul monarh cu sange romanesc ajuns pe tronul Ungariei. ...continuare.

Horoscop 12 ianuarie 2024. Zodia care are noroc la bani

publicat 2024-01-12 06:45:12 (Puterea)
Horoscop 12 ianuarie 2024. Zodia care are noroc la bani Horoscop 12 ianuarie 2024. O noua zi, o noua aventura. In timp ce pentru mai multi nativi se anunta a fi o zi plictisitoare, pentru altii aceasta va fi una plina de surprize. O zodie va avea noroc la bani. Iata ce-ti rezerva astrele! Horoscop 12 ianuarie 2024 Berbec Ziua nu a inceput prea bine, […]The post Horoscop 12 ianuarie 2024. Zodia care are noroc la bani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Medicamente puse sub "control national", deoarece sunt folosite de consumatorii de droguri

publicat 2024-01-12 06:45:12 (Puterea)
Medicamente puse sub control national, deoarece sunt folosite de consumatorii de droguri Trei medicamente vor fi incluse pe lista "preparatelor aflate sub control national", potrivit unui proiect de ordonanta, deoarece s-a constatat procurarea ilicita si folosirea lor in "scop recreational". Este vorba despre Tramadol, un medicament folosit contra durerilor moderate pana la severe, dar si substantele Cinolazepam si Zopiclona, indicate in insomnia, "folosite "in scop recreational", transmit […]The post Medicamente puse sub "control national", deoarece sunt folosite de... ...continuare.

I.L. Caragiale, nemuritorul care rade (de noi) cu inimile noastre

publicat 2024-01-12 06:45:07 (Jurnalul-National)
I.L. Caragiale, nemuritorul care rade (de noi) cu inimile noastre In ianuarie 1852 se nastea in satul Haimanale - din (pe atunci) judetul Prahova - Ion Luca Caragiale, cel mai important scriitor politic roman, cartea de vizita "balcanica" a fake-modernizarii noastre. A murit pe 9 iunie 1912, la Berlin, de AVC, ultima persoana care l-a vazut in viata fiind Cella Delavrancea. Dar sa-l (re)povestim. Cu bucurie. ...continuare.

Supercupa Spaniei: FC Barcelona s-a calificat in finala

publicat 2024-01-12 06:45:03 (Bursa)
Supercupa Spaniei: FC Barcelona s-a calificat in finala Echipa spaniola FC Barcelona a invins joi seara, la Riad, scor 2-0, formatia Osasuna, in a doua semifinala a Supercupei Spaniei. Catalanii vor juca in finala cu Real Madrid. ...continuare.

Ce mancare vor primi elevii din 1000 de unitati de invatamant prin programul "Masa sanatoasa" in scoli

publicat 2024-01-12 06:45:02 (Adevarul)
Ce mancare vor primi elevii din 1000 de unitati de invatamant prin programul Masa sanatoasa in scoli Programul national "Masa Sanatoasa" in scoli a fost aprobat de Guvern si urmeaza sa fie implementat in 1.000 de unitati de invatamant. Vorbim despre o continuare a programului "Masa calda", care a readus anul trecut copiii in banci si a prevenit in multe zone din tara abandonul scolar. ...continuare.

9 carti de invelit inima si mintea

publicat 2024-01-12 06:30:12 (Jurnalul-National)
9 carti de invelit inima si mintea Va propun, astazi, noua titluri grele (la figurat, evident), alese sa va deschida orizonturile cunoasterii, dar si sa va improspateze emotiile. Pe cuvant!     ...continuare.

De ce nu se vor rezolva problemele din sistemul de sanatate odata cu deblocarea posturilor din spitale.

publicat 2024-01-12 06:30:04 (Adevarul)
De ce nu se vor rezolva problemele din sistemul de sanatate odata cu deblocarea posturilor din spitale. Guvernul Romaniei da unda verde angajarilor in sistem blocate anul trecut. Astfel, in urma deciziei, in cel mai scurt timp, vor fi scoase la concurs peste 7.000 de posturi vacante. Sorin Paveliu, expert in sanatate, a explicat pentru "Adevarul" ce se ascunde, de fapt, in spatele acestei derogari. ...continuare.

Un condiment verde rezolva problemele de memorie. Un mare impediment: este mai scump decat pestele pe care-l insoteste in farfurie

publicat 2024-01-12 06:15:15 (Mediafax)
Un condiment verde rezolva problemele de memorie. Un mare impediment: este mai scump decat pestele pe care-l insoteste in farfurie Wasabi nu este doar condimentul cu aroma puternica care insoteste sushi-ul, ci si un aliat pretios pentru sanatate. Datorita proprietatilor sale antibiotice si antiinflamatoare, wasabi-ul ii poate ajuta pe cei care practica activitate fizica sa lupte impotriva infectiilor si proceselor inflamatorii rezultate, in urma efortului. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.