EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Congresul Partidului Popular European va avea loc in martie, la complexul Romexpo din Bucuresti

publicat 2024-01-11 20:15:11 (Libertatea)
Congresul Partidului Popular European va avea loc in martie, la complexul Romexpo din Bucuresti Gazduit de Partidul National Liberal, de presedintele PPE Manfred Weber si de secretarul general al PPE, Thanasis Bakolas, congresul Partidului Popular European va avea loc pe 6 si 7 martie la complexul Romexpo din Bucuresti, a anuntat joi formatiunea politica paneuropeana intr-un comunicat, informeaza Agerpres. Pe agenda se afla pregatirea alegerilor din 6-9 iunie pentru […] ...continuare.

MAE recomanda romanilor sa evite deplasarile in unele zone din Ecuador

publicat 2024-01-11 20:15:10 (Jurnalul-National)
MAE recomanda romanilor sa evite deplasarile in unele zone din Ecuador Ministerul Afacerilor Externe a ridicat nivelul de alerta de calatorie pentru Ecuador, din cauza deteriorarii situatiei de securitate din tara. ...continuare.

Hanca a revenit pe teren dupa aproape 3 luni » Reporterii GSP l-au urmarit l-a lucru de la marginea terenului

publicat 2024-01-11 20:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Hanca a revenit pe teren dupa aproape 3 luni » Reporterii GSP l-au urmarit l-a lucru de la marginea terenului Sergiu Hanca (31 de ani), mijlocasul Petrolului, a revenit pe teren la doua luni si jumatate de la accidentarea suferita la glezna in meciul cu FCSB, scor 2-2.GSP are 4 reporteri in Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda si Ionut Iordache sunt prezenti pe toata durata cantonamentelor echipelor din SuperligaDawa a avut atunci o intrare brutala asupra lui Hanca, iar petrolistul a avut nevoie de carje sa plece de la stadion. ... ...continuare.

Mihaela Buzarnescu, aparitie surprinzatoare dupa 17 luni de absenta din tenis: "Nimic nu este garantat, am incercat totul ca sa concurez din nou"

publicat 2024-01-11 20:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Mihaela Buzarnescu, aparitie surprinzatoare dupa 17 luni de absenta din tenis: Nimic nu este garantat, am incercat totul ca sa concurez din nou Mihaela Buzarnescu (35 de ani) a anuntat pe retelele de socializare in ce stadiu se afla din punct de vedere medical, dupa ce a stat departe de terenul de tenis timp de 17 luni.Ultimul meci disputat de Buzarnescu a fost in august 2022 impotriva Cristinei Dinu la turneul de tip Challanger de la Iasi, unde Miki a suferit o accidentare grava la glezna piciorului stang. ... ...continuare.

Marius Elisei, umilit de Oana Roman in fata educatoarei fiicei lor: "Saraca fata, nici nu stiu cum s-a simtit"

publicat 2024-01-11 20:15:06 (Click)
Marius Elisei, umilit de Oana Roman in fata educatoarei fiicei lor: Saraca fata, nici nu stiu cum s-a simtit Dupa ce Oana Roman i-a facut "portretul" fostului sot, prezentandu-l drept o persoana "toxica" si "narcisista", Marius Elisei nu se lasa nici el mai prejos si vine cu noi dezvaluiri despre comportamentul si gesturile pe care fiica lui Petre Roman le-a facut la adresa lui in cei aproape 10 ani de rel ...continuare.

De ce refuza Irina Margareta Nistor sa traduca injuraturile din filme: "In casa la noi..."

publicat 2024-01-11 20:15:06 (Click)
De ce refuza Irina Margareta Nistor sa traduca injuraturile din filme: In casa la noi... Irina Margareta Nistor a facut o serie de dezvaluiri in cadrul podcastului "Altceva", moderat de Adrian Artene, care va putea fi vizionat in totalitate sambata, 17 septembrie, de la ora 19.00. Criticul de film a vorbit despre motivul pentru care niciodata nu a acceptat sa si nu va accepta sa traduca ...continuare.

Asteptarile romanilor de la 2024. Studiul care arata ca oamenii sunt tot mai pesimisti

publicat 2024-01-11 20:15:04 (Antena3)
Asteptarile romanilor de la 2024. Studiul care arata ca oamenii sunt tot mai pesimisti Daca anul trecut, aproape jumatate dintre romani sperau la o viata mai buna, intrebati la inceputul acestui an, putini isi mai manifesta acest optimism. ...continuare.

Metoda "accidentul" a avansat. Inteligenta artificiala ii ajuta pe escroci | Un tiktoker roman te invata cum sa te feresti de inselaciunile online

publicat 2024-01-11 20:15:04 (Antena3)
Metoda accidentul a avansat. Inteligenta artificiala ii ajuta pe escroci | Un tiktoker roman te invata cum sa te feresti de inselaciunile online Metoda "accidentul" a devenit mai "eficienta", odata ce escrocii au invatat sa foloseasca Inteligenta Artificiala (IA). Oamenii au devenit mult mai usor de pacalit, cu ajutorul tehnologiei deepfake. ...continuare.

Stationarea in trafic cu motorul oprit sau pornit. Cea mai buna modalitate din punct de vedere financiar

publicat 2024-01-11 20:15:04 (Antena3)
Stationarea in trafic cu motorul oprit sau pornit. Cea mai buna modalitate din punct de vedere financiar Unul dintre aspectele discutate frecvent intre soferi, este stationarea cu motorul pornit sau oprit in timpul opririlor in trafic. ...continuare.

Trucul pretios care te ajuta sa gatesti broccoli: "Mi-a facut viata mult mai usoara" VIDEO

publicat 2024-01-11 20:15:03 (Adevarul)
Trucul pretios care te ajuta sa gatesti broccoli: Mi-a facut viata mult mai usoara VIDEO Cu un continut ridicat de calciu si potasiu, broccoli este bogat in vitaminele C, K si A, acid folic si fibre. Desi pare usor de preparat, s-ar putea sa descoperi ca ai gatit gresit pana acum broccoli. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.