EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Piata chiriilor se incinge: Un bucurestean plateste cu 17% mai mult pentru un apartament cu trei camere fata de anul trecut. Oradea creste cel mai puternic, cu peste 30%, in schimb Cluj-Napoca pierde coroana la capitolul scumpirilor

publicat 2024-01-11 20:45:23 (Ziarul-Financiar)
Piata chiriilor se incinge: Un bucurestean plateste cu 17% mai mult pentru un apartament cu trei camere fata de anul trecut. Oradea creste cel mai puternic, cu peste 30%, in schimb Cluj-Napoca pierde coroana la capitolul scumpirilor Autor: Valeriu Danila In luna decembrie 2023, comparativ cu decembrie 2022, s-au inregistrat cu 1% mai putine interactiuni intre chiriasi si cei care publica anunturi de inchiriere pe Storia - platforma de imobiliare lansata de OLX. De asemenea, comparand luna decembrie 2023 cu luna noiembrie 2023, se observa o scadere de 25% a contactarilor, respectiv a interactiunilor dintre chiriasi si proprietari/agenti imobiliari, ceea ce arata o tendinta de scadere previzibila pentru luna decembrie,... ...continuare.

Fermierii si transportatorii: Goniti-l pe gunoiul de Simion! Asta nu este un protest politic

publicat 2024-01-11 20:45:15 (Puterea)
Fermierii si transportatorii: Goniti-l pe gunoiul de Simion! Asta nu este un protest politic In aceasta seara, George Simion, liderul AUR, a fost huiduit si criticat dur de catre protestatarii adunati in Chiajna, in cadrul manifestatiei ample a transportatorilor si fermierilor care zguduie Romania. Simion si-a facut aparitia alaturi de o echipa de televiziune, insa a fost intampinat cu ostilitate de catre multime. Protestatarii au strigat: „Colegii care mai […]The post Fermierii si transportatorii: Goniti-l pe gunoiul de Simion! Asta nu este un protest politic appeared... ...continuare.

Statele europene care atrag cei mai multi muncitori de la noi. Cate CV-uri au trimis romanii firmelor de peste granita

publicat 2024-01-11 20:45:14 (ProTV)
Statele europene care atrag cei mai multi muncitori de la noi. Cate CV-uri au trimis romanii firmelor de peste granita Numarul românilor care îsi doresc în continuare sa îsi gaseasca un loc de munca în strainatate ramâne ridicat.   ...continuare.

Mai multi studenti evrei au dat in judecata Universitatea Harvard pentru antisemitismul din campus

publicat 2024-01-11 20:45:14 (ProTV)
Mai multi studenti evrei au dat in judecata Universitatea Harvard pentru antisemitismul din campus Universitatea Harvard a fost data în judecata de studenti evrei care o acuza ca a permis ca proliferarea galopanta a antisemitismului în campusul sau, relateaza Reuters, potrivit News.ro. ...continuare.

Au fost reluate lucrarile si pe primele loturi din Autostrada Ploiesti - Buzau

publicat 2024-01-11 20:45:13 (Money.ro)
Au fost reluate lucrarile si pe primele loturi din Autostrada Ploiesti - Buzau "Au fost reluate lucrarile si pe primele loturi din Autostrada Ploiesti - Buzau (63,25 km), intre Dumbrava si Pietroasele! Mobilizarea in santier a crescut pe Lotul 1 (Dumbrava - Mizil) si pe Lotul 2 (Mizil - Pietroasele), parte din A7 (Autostrada Moldovei)", a transmis, joi, CNAIR, intr-o postare pe pagina de Facebook.Sursa citata a precizat ca progresul fizic este de 43% pe lotul 1 si de 41,2% pe lotul 2, "ceea ce face posibila deschiderea circulatiei pana la sfarsitul acestui an pe primii... ...continuare.

"Tuchel habar nu are cine esti" » Impresarul lui Dragusin s-a enervat si a iesit la atac: "A dormit prost sau nu stiu ce l-a apucat"

publicat 2024-01-11 20:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Tuchel habar nu are cine esti » Impresarul lui Dragusin s-a enervat si a iesit la atac: A dormit prost sau nu stiu ce l-a apucat Florin Manea, impresarul lui Radu Dragusin, i-a raspuns dur lui Basarab Panduru, dupa ce fostul international a comentat alegerea stoperului de a semna cu Tottenham, nu cu Bayern."Cred ca la Tottenham are mai multe sanse. Plus ca daca te suna Postecoglou, iar Tuchel habar n-are cine esti, nu vorbeste cu tine, nu te cauta, cred eu ca este cel mai bine sa te duci unde te suna personal antrenorul", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. ... ...continuare.

Alba Blaj, infrangere seaca acasa, 0-3 cu LK Lodz » Ultimul meci decide calificarea in playoff

publicat 2024-01-11 20:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Alba Blaj, infrangere seaca acasa, 0-3 cu LK Lodz » Ultimul meci decide calificarea in playoff Campioana Romaniei, Volei Alba Blaj, a cedat acasa in penultimul meci din grupa E a Ligii Campionilor, 0-3 cu polonezele de la LK Lodz. Saptamana viitoare se disputa partida decisiva cu Prometey Dnipro, care a invins-o pe Volero Le Cannet, 3-1, la MioveniVolei Alba Blaj se asigura ca va incheia grupa E pe unul dintre primele doua locuri daca o invingea in meciul de astazi pe LKS Commerceon Lodz. ... ...continuare.

ROCA Industry aproba emiterea a peste 14 milioane de noi actiuni in cadrul unui plasament privat

publicat 2024-01-11 20:45:04 (Bursa)
ROCA Industry aproba emiterea a peste 14 milioane de noi actiuni in cadrul unui plasament privat ROCA Industry, holding industrial de materiale de constructii din Romania, listat sub simbolul ROC1 pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si detinut majoritar de ROCA Investments, anunta incheierea primei etape (destinata exercitarii drepturilor de preferinta), in care au fost subscrise 926.872 actiuni noi cu o valoare nominala de 10 RON fiecare, avand o valoare nominala totala de 9.268.720 RON, si demararea etapei a doua a majorarii de capital constand intr-un plasament privat,... ...continuare.

Centrul de Prognoza Climatica, predictii despre El Nino: "Fenomenele meteorologice extreme vor continua in 2024"

publicat 2024-01-11 20:45:04 (Antena3)
Centrul de Prognoza Climatica, predictii despre El Nino: Fenomenele meteorologice extreme vor continua in 2024 Centrul de Prognoza Climatica (CPC) al Serviciului National de Meteorologie (NWS) din Statele Unite a emis o prognoza despre cum se va manifesta fenomenul El Nino in 2024. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.