EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Zi istorica pentru piata crypto. SEC - Autoritatea de reglementare a burselor din SUA - aproba, dupa multe amanari, ETF-ul pe cea mai valoroasa criptomoneda, Bitcoin

publicat 2024-01-11 00:00:17 (Ziarul-Financiar)
Zi istorica pentru piata crypto. SEC - Autoritatea de reglementare a burselor din SUA - aproba, dupa multe amanari, ETF-ul pe cea mai valoroasa criptomoneda, Bitcoin Autor: Robert Manea Security and Exchange Comission (Comisia pentru Bursa si Valori Mobiliare din SUA) anunta aprobarea pe piata spot a ETF-ului ( ...continuare.

ASSMB a depus o singura procedura de achizitie in cadrul PNRR – si aceasta nevalabila

publicat 2024-01-11 00:00:13 (Puterea)
ASSMB a depus o singura procedura de achizitie in cadrul PNRR – si aceasta nevalabila In 11 luni, Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) a efectuat o singura procedura de achizitie si nici aceasta nu respecta legislatia in vigoare, conform documentatiei licitatiilor, a declarat dr. Alexandru Rogobete, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.   In contextul apelului la investitii specifice pentru unitatile ambulatorii de asistenta medicala, Ministerul Sanatatii a […]The post ASSMB a depus o singura procedura de achizitie in cadrul PNRR –... ...continuare.

ANSVSA cere ajutor de la Vama sa verifice importurile de produse alimentare din Ucraina

publicat 2024-01-11 00:00:13 (Puterea)
ANSVSA cere ajutor de la Vama sa verifice importurile de produse alimentare din Ucraina Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) anunta o noua strategie pentru eficientizarea verificarii importurilor de produse alimentare cu ajutorul Vamii, accentul fiind pus pe produsele care vin din Ucraina pe baza de licente. Presedintele Alexandru Bociu si vicepresedintele Danut Pale au discutat, miercuri, cu presedintele AVR, Ion Cupa, noua strategie pentru implementarea […]The post ANSVSA cere ajutor de la Vama sa verifice importurile de... ...continuare.

Dupa cateva luni de proteste judecatorii din Galati vor judeca toate procesele

publicat 2024-01-11 00:00:13 (Puterea)
Dupa cateva luni de proteste judecatorii din Galati vor judeca toate procesele Dupa cateva luni de declansare sau incetare a protestelor fata de proiectul de modificare a legii pensiilor magistratilor, judecatorii de la Curtea de Apel si Tribunalul Galati au hotarat incetarea protestelor si reluarea judecarii tuturor proceselor. A doua parte a anului 2023, incepand cu data de 20 iunie, a fost destul de complicata pentru galatenii […]The post Dupa cateva luni de proteste judecatorii din Galati vor judeca toate procesele appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Reforma la Guvern! Se taie patru posturi vacante de la Cancelaria primului-ministru

publicat 2024-01-11 00:00:13 (Puterea)
Reforma la Guvern! Se taie patru posturi vacante de la Cancelaria primului-ministru Cancelaria prim-ministrului avea un numar maxim de 103 posturi aprobate din care se desfiinteaza un numar de 4 posturi vacante. Cabinetul Ciolacu va adopta in sedinta de joi, 11 ianuarie, o Hotarare a Guvernului privind modificarea Hotararii Guvernului nr. 832/2022 privind Cancelaria primului-ministru. Conform notei de fundamentare a proiectului, la data de 30 octombrie 2023, […]The post Reforma la Guvern! Se taie patru posturi vacante de la Cancelaria primului-ministru appeared first... ...continuare.

Polonia se indreapta catre alegeri anticipate. Conflict major intre presedintele Duda si premierul Tusk

publicat 2024-01-11 00:00:13 (Puterea)
Polonia se indreapta catre alegeri anticipate. Conflict major intre presedintele Duda si premierul Tusk Criza fara precedent in Polonia, din cauza confruntarii deschise intre presedintele conservator Andrzej Duda si noul premier liberal pro-european Donald Tusk, nefiind exclusa chiar organizarea de alegeri anticipate. Evenimentele din ultimele zile au adancit si mai mult ruptura dintre cei doi. Marti seara, politia a intrat in palatul prezidential pentru a aresta doi politicieni condamnati […]The post Polonia se indreapta catre alegeri anticipate. Conflict major intre presedintele Duda si... ...continuare.

Victimele gerului. Trei galateni au fost gasiti morti de frig langa propriile locuinte

publicat 2024-01-11 00:00:13 (Puterea)
Victimele gerului. Trei galateni au fost gasiti morti de frig langa propriile locuinte Gerul naprasnic, cu temperaturi de minus 11 grade Celsius, care s-a abatut asupra Galatiului in cursul noptii de marti spre miercuri a facut trei victime, doua femei si un barbat fiind gasiti fara suflare din cauza frigului crancen. In primul caz, o femeie in varsta de 64 de ani, din satul Chiraftei, a fost gasita fara […]The post Victimele gerului. Trei galateni au fost gasiti morti de frig langa propriile locuinte appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

China a transmis SUA ca nu va face "niciodata" niciun compromis legat de Taiwan

publicat 2024-01-11 00:00:13 (Puterea)
China a transmis SUA ca nu va face niciodata niciun compromis legat de Taiwan Inalti responsabili militari chinezi au transmis omologilor lor americani ca China nu va face "niciodata" nici cel mai mic compromis legat de Taiwan si cere SUA "sa opreasca inarmarea" insulei, a anuntat, miercuri Beijingul, transmite AFP.   Insula Taiwan, pe care China intentioneaza sa o recupereze, chiar si cu forta daca este necesar, este in […]The post China a transmis SUA ca nu va face "niciodata" niciun compromis legat de Taiwan appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cat ne costa consolidarea si modernizarea sediului Politiei de pe Victoriei

publicat 2024-01-11 00:00:13 (Puterea)
Cat ne costa consolidarea si modernizarea sediului Politiei de pe Victoriei Cabinetul Ciolacu va adopta o Hotarare pentru aprobarea sumelor necesare consolidarii si modernizarii sediului Politiei Municipiului Bucuresti de pe Calea Victoriei. In sedinta de joi, 11 ianuarie, Guvernul Ciolacu va adopta indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea si modernizarea sediului Politiei Municipiului Bucuresti. Suma totala a 273,3 milioane de lei, cea mai mare parte fiind suportata de […]The post Cat ne costa consolidarea si modernizarea sediului Politiei de pe... ...continuare.

Romania este cel de-al XV-lea membru al celui mai puternic grup naval de lovire al NATO

publicat 2024-01-11 00:00:13 (Puterea)
Romania este cel de-al XV-lea membru al celui mai puternic grup naval de lovire al NATO Ministerul Apararii a anuntat ca Romania a devenit al XV-lea membru al celui mai puternic grup naval de lovire al NATO. Seful Statului Major, viceamiral Mihai Panait, a fost prezent, miercuri, 10 ianuarie, in Oeiras, Portugalia, unde a avut loc ceremonialul de ridicare a drapelului national al Romaniei la sediul Comandamentului Fortei pentru Sprijin si […]The post Romania este cel de-al XV-lea membru al celui mai puternic grup naval de lovire al NATO appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.