EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dosar penal pentru directorul Aeroportului Sibiu, implicat intr-un accident

publicat 2024-01-11 00:00:13 (Puterea)
Dosar penal pentru directorul Aeroportului Sibiu, implicat intr-un accident Dosar penal pentru directorul Aeroportului Sibiu, Marius Girdea, implicat intr-un accident mortal dupa ce ar fi adormit la volan. Acesta a intrat pe contrasens, lovind din plin un taxi, al carui sofer in varsta de 69 de ani a murit in urma impactului. De asemenea, pe langa Girdea, care potrivit informatiilor din presa locala, ar […]The post Dosar penal pentru directorul Aeroportului Sibiu, implicat intr-un accident appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Prognostic rezervat in cazul bebelusului cu care mama s-a aruncat de la etaj, de teama incendiului

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Prognostic rezervat in cazul bebelusului cu care mama s-a aruncat de la etaj, de teama incendiului Medicii pediatri de la Spitalul pentru Copii „Sf. Maria” Iasi sunt rezervati în ceea ce priveste prognosticul în cazul bebelusului cu care mama s-ar fi aruncat peste fereastra de teama unui incendiu.   ...continuare.

Horoscop 11 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Ce rezolvari aduce Luna Noua pentru zodii

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Horoscop 11 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Ce rezolvari aduce Luna Noua pentru zodii Horoscop 11 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. Luna Noua cu rezolvari. Facem un bilant ca sa vedem de ce resurse dispunem ca sa luam cu asalt noile obiective si sa mentinem ritmul. ...continuare.

Sediul central al Politiei Capitalei, renovat cu peste 50 de milioane de euro. Lucrarile dureaza de mai bine de 15 ani

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Sediul central al Politiei Capitalei, renovat cu peste 50 de milioane de euro. Lucrarile dureaza de mai bine de 15 ani Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a început sa consolideze si sa renoveze sediul central al Politiei Capitalei din Bucuresti în urma cu aproape 16 ani, iar lucrarile nu s-au încheiat nici pâna azi. ...continuare.

Un blogger legionar din Capitala, trimis in judecata pentru denigrare si incitare la ura pe diverse criterii

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Un blogger legionar din Capitala, trimis in judecata pentru denigrare si incitare la ura pe diverse criterii Un blogger adept al miscarii legionare a fost trimis în judecata de Parchetul de pe lânga Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti. ...continuare.

Mircea Geoana: NATO condamna ferm escaladarea atacurilor aeriene ruse asupra Ucrainei

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Mircea Geoana: NATO condamna ferm escaladarea atacurilor aeriene ruse asupra Ucrainei Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, condamna escaladarea atacurilor aeriene ruse asupra Ucrainei, precum si utilizarea de catre Rusia a rachetelor balistice provenite din Coreea de Nord si a dronelor din Iran.   ...continuare.

Misterul unei disparitii de 40 de ani, elucidat dupa ce scafandri voluntari au facut o descoperire intr-un canal. FOTO

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Misterul unei disparitii de 40 de ani, elucidat dupa ce scafandri voluntari au facut o descoperire intr-un canal. FOTO Scafandrii voluntari au gasit masina unei femei din Miami care a disparut în urma cu aproape 40 de ani. ...continuare.

O femeie de 26 de ani a murit dupa o banala operatie de lifting brazilian la fese, facuta in Turcia. Trei copii, orfani

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
O femeie de 26 de ani a murit dupa o banala operatie de lifting brazilian la fese, facuta in Turcia. Trei copii, orfani O femeie a murit dupa o operatie de ridicare a feselor, facuta în Turcia. Medicii au considerat interventia un succes si au externat-o, dar pacienta a ajuns la terapie intensiva dupa doar câteva ore. ...continuare.

Elicopter ONU, capturat de teroristi. Opt persoane se aflau la bord

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Elicopter ONU, capturat de teroristi. Opt persoane se aflau la bord Un elicopter al ONU care transporta mai multi pasageri a fost capturat de gruparea terorista al-Shabaab, dupa ce a aterizat de urgenta într-o zona controlata de grup în Somalia, potrivit CNN. ...continuare.

Liderii iordanian, egiptean si palestinian indeamna la "mentinerea presiunii" pentru a opri razboiul din Fasia Gaza

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Liderii iordanian, egiptean si palestinian indeamna la mentinerea presiunii pentru a opri razboiul din Fasia Gaza Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei si presedintii egiptean Abdel Fattah el-Sisi si palestinian Mahmoud Abbas au îndemnat miercuri la „mentinerea presiunii” pentru a opri razboiul din Fâsia Gaza si a proteja civilii palestinieni. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.