EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Barbat salvat dupa 24 de ore petrecute in ocean. El a folosit ceasul pentru a reflecta soarele

publicat 2024-01-04 16:30:09 (Mediafax)
Barbat salvat dupa 24 de ore petrecute in ocean. El a folosit ceasul pentru a reflecta soarele Un barbat care a petrecut aproape 24 de ore in apa si-a alertat salvatorii folosind ceasul pentru a reflecta soarele. Un pescar a observat o reflexie ciudata pe suprafata apei si s-a indreptat catre zona respectiva. ...continuare.

Un mort si opt raniti dupa un atac rusesc cu rachete in Ucraina

publicat 2024-01-04 16:30:09 (Mediafax)
Un mort si opt raniti dupa un atac rusesc cu rachete in Ucraina Un civil a fost ucis si opt au fost raniti joi intr-un atac cu rachete rusesti asupra orasului Kropivnitki din centrul Ucrainei. Atac care, de asemenea, a avariat cladiri ale companiei energetice si a provocat intreruperi in alimentarea cu energie electrica si apa, a declarat guvernatorul regional, potrivit Reuters. ...continuare.

Un caine din Pennsylvania a mancat bancnote in valoare de 4.000 de dolari

publicat 2024-01-04 16:30:09 (Mediafax)
Un caine din Pennsylvania a mancat bancnote in valoare de 4.000 de dolari Cainele, in varsta de sapte ani din rasa Goldendoodle, a mancat bancnote de 100 de dolari si 50 de dolari. Animalul a gasit banii pe care stapanii sai ii lasase in bucatarie pentru a plati gradinarii. ...continuare.

Retailerul francez Carrefour nu va mai vinde produsele PepsiCo din cauza preturilor mari

publicat 2024-01-04 16:30:09 (Mediafax)
Retailerul francez Carrefour nu va mai vinde produsele PepsiCo din cauza preturilor mari Incepand de joi, rafturile cu produse PepsiCo din magazinele Carrefour din Franta vor fi insotite de o nota pe care scrie "Nu mai vindem aceasta marca din cauza cresterii inacceptabile a preturilor", a declarat un purtator de cuvant al retailerului francez. ...continuare.

Ministerul Finantelor a imprumutat 757 mil. lei de la banci, in prima sesiune de licitatii din 2024

publicat 2024-01-04 16:30:09 (Mediafax)
Ministerul Finantelor a imprumutat 757 mil. lei de la banci, in prima sesiune de licitatii din 2024 La licitatie au participat opt dealeri primari, adica cei care au cumparat obligatiunile, trimitand oferte atat in cont propriu, cat si in contul clientilor persoane fizice si juridice. ...continuare.

Margrethe a II-a a Danemarcei, ultima plimbare cu trasura in Copenhaga in calitate de regina

publicat 2024-01-04 16:30:09 (Mediafax)
Margrethe a II-a a Danemarcei, ultima plimbare cu trasura in Copenhaga in calitate de regina Regina, in varsta de 83 de ani, incoronata in 1972, a anuntat in direct la televiziune, in timpul discursului sau traditional de Anul Nou, ca intentioneaza sa abdice, luandu-i prin surprindere pe multi dintre cei 5,9 milioane de locuitori ai acestei tari. ...continuare.

Cum se mentine Catalin Botezatu in forma la 57 de ani. Operatiile nu-i permit sa mearga la sala

publicat 2024-01-04 16:30:08 (Libertatea)
Cum se mentine Catalin Botezatu in forma la 57 de ani. Operatiile nu-i permit sa mearga la sala Catalin Botezatu se mentine in forma cu ajutorul unei alimentatii diverse, fara sala. Creatorului de moda ii plac preparatele din bucataria chinezeasca si evita sucurile cu acid si mancarurile care contin grasime. Fostul manechin nu exagereaza nici cu fructele si semintele, care contin zahar si, respectiv, grasimi. Celor care isi doresc sa se mentina, Catalin […] ...continuare.

Record de bolnavi la Urgente, in Iasi, la inceput de an: "Nu am avut atat de multe cazuri intr-o zi in toata istoria de 25 de ani"

publicat 2024-01-04 16:30:08 (Libertatea)
Record de bolnavi la Urgente, in Iasi, la inceput de an: Nu am avut atat de multe cazuri intr-o zi in toata istoria de 25 de ani Medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iasi au tratat in garda de 3 ianuarie cele mai multe cazuri de la infiintarea Unitatii de Primire a Urgentelor din urma cu aproape 25 de ani, sustin medicii. Au fost 380 de pacienti in 24 de ore, cu 50% peste media obisnuita de circa 250 cazuri pe […] ...continuare.

Un sofer de taxi a urcat cu masina pe partia din Muntele Mic, ca sa lase un client. "Cu cat il duc mai departe, cu atat este mai profitabil"

publicat 2024-01-04 16:30:08 (Libertatea)
Un sofer de taxi a urcat cu masina pe partia din Muntele Mic, ca sa lase un client. Cu cat il duc mai departe, cu atat este mai profitabil Un taximetrist a primit o amenda de 1.000 de lei, dupa ce a ajuns cu masina in zona partiei de schi din statiunea Muntele Mic, in judetul Caras-Severin, ca sa lase un client, potrivit unui comunicat transmis joi, 4 ianuarie de Jandarmeria Caras-Severin, citat de site-ul local Caon. „Jandarmii montani au surprins un conducator auto, care […] ...continuare.

 "Puterea Dragonului". Soldatul ucrainean Ruslana, schilodita in razboi, imaginea unei colectii de Anul Nou a brandului care o imbraca si pe Olena Zelenska

publicat 2024-01-04 16:30:08 (Libertatea)
 Puterea Dragonului. Soldatul ucrainean Ruslana, schilodita in razboi, imaginea unei colectii de Anul Nou a brandului care o imbraca si pe Olena Zelenska Ruslana Danilkina, o tanara de 18 ani care s-a inscris voluntar in armata ucraineana, si-a pierdut piciorul in razboi, dupa explozia unei mine rusesti. A transformat suferinta in dorinta de a fi un exemplu de forta si rezistenta. A a aparut pe coperta Vogue Ucraina si a fost imaginea colectiei de Anul Nou a brandului […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.