EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ion Cristoiu: In 1922, se denunta intr-o carte "desfriul desmatat al capitalei"

publicat 2024-01-11 07:47:19 (Mediafax)
Ion Cristoiu: In 1922, se denunta intr-o carte desfriul desmatat al capitalei Surpriza. Dupa ce pierd o groaza de timp, cu taiatul filelor, citesc primele pagini din cartea Lautarii nostri, publicata de C. Bobulescu in 1922, pentru a sti macar despre ce-i vorba. Textul In loc de prefata anunta o carte cu evidente note de telenovela. Autorul marturiseste c-a vazut cu 25 de ani in urma un mort urmat de lautari: ...continuare.

LIVETEXT: Israel, in fata Curtii Internationale de Justitie, ca sa raspunda acuzatiilor de genocid in Gaza. IDF spune ca a gasit un tunel in care au fost tinuti ostatici

publicat 2024-01-11 07:47:11 (Libertatea)
LIVETEXT: Israel, in fata Curtii Internationale de Justitie, ca sa raspunda acuzatiilor de genocid in Gaza. IDF spune ca a gasit un tunel in care au fost tinuti ostatici Fortele de Aparare ale Israelului (IDF) au anuntat ca au gasit in sudul Fasiei Gaza un tunel in care ostaticii luati de Hamas „au fost tinuti in conditii dificile”. Joi incep la Curtea Internationala de Justitie (CIJ) de la Haga audierile in cazul acuzatiilor de genocid lansate de Africa de Sud la adresa Israelului in […] ...continuare.

Rusia acuza Moldova de "acte ostile" si "manifestari agresive". Reactia curajoasa a Chisinaului

publicat 2024-01-11 07:47:04 (ProTV)
Rusia acuza Moldova de acte ostile si manifestari agresive. Reactia curajoasa a Chisinaului Rusia acuza Republica Moldova de ”acte ostile” si ”manifestari agresive” împotriva cetatenilor rusi si l-a convocat pe ambasadorul Chisinaului pentru a-i transmite un proteste. ...continuare.

Pana de curent va deveni ceva obisnuit: De ce se stinge lumina cand ninge? Retelele de electricitate si gaze sunt meteosensibile

publicat 2024-01-11 07:46:59 (Jurnalul-National)
Pana de curent va deveni ceva obisnuit: De ce se stinge lumina cand ninge? Retelele de electricitate si gaze sunt meteosensibile In ultimii ani, deja a devenit o obisnuinta pana de curent la fiecare ploaie sau ninsoare mai puternica, in aproape toate localitatile. Reteaua de electricitate pare sa fi devenit meteosensibila. ...continuare.

Cutremur, joi dimineata, in Romania. In ce zona s-a produs si ce magnitudine a avut

publicat 2024-01-11 07:46:41 (ProTV)
Cutremur, joi dimineata, in Romania. In ce zona s-a produs si ce magnitudine a avut Un cutremur cu magnitudinea 3,4 s-a produs joi dimineata, la ora 4:49, în zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamântului (INCDFP). ...continuare.

Cutremur cu magnitudinea 3,4 in judetul Vrancea

publicat 2024-01-11 07:46:41 (Jurnalul-National)
Cutremur cu magnitudinea 3,4 in judetul Vrancea Un cutremur cu magnitudinea 3,4 a avut loc in noaptea de miercuri spre joi in judetul Vrancea. ...continuare.

Momentul in care mama din Iasi a sarit cu bebelusul pe geam ca sa scape din incendiu. Au cazut pe pamantul inghetat

publicat 2024-01-11 07:46:34 (ProTV)
Momentul in care mama din Iasi a sarit cu bebelusul pe geam ca sa scape din incendiu. Au cazut pe pamantul inghetat O femeie de 30 de ani si bebelusul ei de cinci luni s-au prabusit de la etajul trei al blocului în care locuiau dupa ce în apartamentul lor a izbucnit un incendiu. Scenele socante s-au derulat în Iasi. În urma cazaturii, pruncul a fost grav ranit. ...continuare.

Jurnalistii Al Jazeera ucisi de Israel in Gaza erau teroristi. Filmau o stire in timp ce pregateau un atac

publicat 2024-01-11 07:46:22 (ProTV)
Jurnalistii Al Jazeera ucisi de Israel in Gaza erau teroristi. Filmau o stire in timp ce pregateau un atac Armata israeliana a afirmat, miercuri, ca doi jurnalisti de la Al Jazeera ucisi duminica într-unul dintre atacurile sale în Fâsia Gaza erau "agenti teroristi" afiliati la miscarea islamista palestiniana Hamas si la aliatul acesteia, Jihadul Islamic. ...continuare.

Noile riscuri de siguranta ale avioanelor Boeing 737 Max creeaza probleme operatorilor aerieni

publicat 2024-01-11 07:46:07 (ProTV)
Noile riscuri de siguranta ale avioanelor Boeing 737 Max creeaza probleme operatorilor aerieni Companiile aeriene sunt revoltate de dificultatile producatorului de avioane Boeing de a limita o serie de crize de siguranta, dupa ce usa unui aparat de zbor al companiei Alaska Airlines s-a desprins în aer, transmite Reuters. ...continuare.

3 zodii carora abundenta le va bate la usa. Vor avea parte de castiguri neasteptate in acest weekend

publicat 2024-01-11 07:45:56 (Click)
3 zodii carora abundenta le va bate la usa. Vor avea parte de castiguri neasteptate in acest weekend In acest weekend, alinierile astrale favorizeaza trei zodii, pregatindu-le pentru o perioada de abundenta si castiguri neasteptate. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.