EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ministrul Justitiei explica de ce litigiile firmelor de stat trebuie solutionate in tara

publicat 2024-01-11 15:45:13 (Puterea)
Ministrul Justitiei explica de ce litigiile firmelor de stat trebuie solutionate in tara Ministrul justitiei, Alina Gorghiu, explica de ce litigiile care rezulta din contractele de mandat incheiate de companiile de stat din Romania trebuie sa fie solutionate in tara. "Asa este firesc si corect", considera ministrul. "Sunt ministra justitiei. Cand observ lucruri nepotrivite sau care merita atentia guvernului, semnalez acest lucru in sedintele de Guvern. Am facut […]The post Ministrul Justitiei explica de ce litigiile firmelor de stat trebuie solutionate in tara appeared... ...continuare.

Premiera in Spania: Mar Galceran, cu sindromul Down, aleasa in Parlamentul Valenciei

publicat 2024-01-11 15:45:13 (Puterea)
Premiera in Spania: Mar Galceran, cu sindromul Down, aleasa in Parlamentul Valenciei O alegere istorica in Spania: Mar Galceran, cu sindromul Down, a fost aleasa in Parlamentul comunitatii Valenciei. Este o premiera pentru o persoana cu trisomia 21, potrivit federatiei spaniole a persoanelor cu sindromul Down. "Este fara precedent", a declarat Mar Galceran pentru The Guardian. "Societatea incepe sa inteleaga ca persoanele cu trisomia 21 au mai […]The post Premiera in Spania: Mar Galceran, cu sindromul Down, aleasa in Parlamentul Valenciei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Trump: NATO a profitat de tara noastra

publicat 2024-01-11 15:45:13 (Puterea)
Trump: NATO a profitat de tara noastra Fostul presedinte american Donald Trump reactioneaza in urma dezvaluirilor din 2020, cand a spus ca nu va ajuta Europa daca va fi atacata. Declaratiile lui Trump au fost facute in cadrul unui interviu pentru Fox News. Omul de afaceri american sustine ca angajamentul sau fata de NATO va depinde de modul in care europenii vor […]The post Trump: NATO a profitat de tara noastra appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Doi medici, o asistenta si o infirmiera au fost retinuti: au luat mita pentru pensionarea a zeci de persoane

publicat 2024-01-11 15:45:12 (Mediafax)
Doi medici, o asistenta si o infirmiera au fost retinuti: au luat mita pentru pensionarea a zeci de persoane Astfel, un medic expert in cadrul Casei Judetene de Pensii Gorj, cu atributii de examinare a persoanelor ce solicita acordarea deciziilor provizorii si definitive de pensionare anticipata pentru invaliditate, analizare a inscrisurilor medicale depuse de aceste persoane, precum si de eliberare a acestor decizii, este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita in forma continuata (75 de acte materiale) si de spalare a banilor in forma continuata. ...continuare.

Un executor judecatoresc si-a baut joc de fiica sa de 9 ani

publicat 2024-01-11 15:45:10 (Jurnalul-National)
Un executor judecatoresc si-a baut joc de fiica sa de 9 ani Un cunoscut executor judecatoresc din Bucuresti si sotia lui sunt acuzati ca si-au batjocorit fiica, in varsta acum de 9 ani. ...continuare.

Optimism cu unul, resemnare cu celalalt: GSP a aflat ce se intampla cu doi oameni de baza de la FCSB

publicat 2024-01-11 15:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Optimism cu unul, resemnare cu celalalt: GSP a aflat ce se intampla cu doi oameni de baza de la FCSB FCSB e in plina actiune in stagiul de pregatire din Belek, antrenamentele au crescut progresiv in intensitate, iar duminica e programat testul de verificare cu LASK Linz, singurul stabilit in acest cantonament. Pentru care Alexandru Baluta e in continuare incert.GSP are 4 reporteri in Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda si Ionut Iordache sunt prezenti pe toata durata cantonamentelor echipelor din Superliga. ... ...continuare.

Alfa Software: 75% din utilizatorii software-ului ASiS deja folosesc E-Factura

publicat 2024-01-11 15:45:05 (Bursa)
Alfa Software: 75% din utilizatorii software-ului ASiS deja folosesc E-Factura Alfa Software, furnizor de sisteme informatice de business din Transilvania, a implementat sistemul de facturare electronica inca din iunie 2022 si, in prezent, 75% dintre utilizatorii software-ului ASiS folosesc constant E-Factura. ...continuare.

Tribunalul Prahova a amanat judecata privind redeschiderea urmaririi penale legate de controlul ISU la Ferma Dacilor

publicat 2024-01-11 15:45:05 (Antena3)
Tribunalul Prahova a amanat judecata privind redeschiderea urmaririi penale legate de controlul ISU la Ferma Dacilor Tribunalul Prahova a amanat judecata in dosarul privind redeschiderea de catre DNA a urmaririi penale in dosarul care viza modul in care au fost facute controalele la mai multe pensiuni si crame din Prahova, printre care si Ferma Dacilor. ...continuare.

Mireasa, sezon 2. Bianca si Mihai, aparitie uluitoare dupa o perioada semnficativa de absenta. Cei doi au captat atentia instant

publicat 2024-01-11 15:45:05 (Antena-1)
Mireasa, sezon 2. Bianca si Mihai, aparitie uluitoare dupa o perioada semnficativa de absenta. Cei doi au captat atentia instant Mihai si Bianca au o legatura din ce in ce mai sudata. Cand multi credeau ca "Bi si Mi" se despart, ei au demonstrat ca dragostea este mult mai puternica. De curand, cei doi s-au fotografiat impreuna, intr-o ipostaza in care sustinatorii nu au mai avut ocazia sa ii vada recent. ...continuare.

Arme de foc detinute ilegal, descoperite in locuinta unui barbat care si-a amenintat si agresat partenera VIDEO

publicat 2024-01-11 15:45:04 (Adevarul)
Arme de foc detinute ilegal, descoperite in locuinta unui barbat care si-a amenintat si agresat partenera VIDEO Un barbat din Alba a fost retinut de politisti si este cercetat penal pentru mai multe capete de acuzare. Barbatul de 31 de ani si-a amenintat iubita care voia sa puna capat relatiei ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.