EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Industria romaneasca de IT a exprimat un optimism moderat pentru 2024. Corina Vasile, director executiv ANIS: Nevoia evidenta de digitalizare ar putea fi un factor de optimism. Dar exista si o doza de pesimism care vine mai ales din impredictibilitatea politicilor publice si din instabilitatea fiscalitatii

publicat 2024-01-11 17:15:19 (Ziarul-Financiar)
Industria romaneasca de IT a exprimat un optimism moderat pentru 2024. Corina Vasile, director executiv ANIS: Nevoia evidenta de digitalizare ar putea fi un factor de optimism. Dar exista si o doza de pesimism care vine mai ales din impredictibilitatea politicilor publice si din instabilitatea fiscalitatii Autor: Alexandra Cepareanu Industria IT exprima un optimism moderat pentru 2024, dupa ce 2023 s-a incheiat cu rezultate sub asteptarile de la inceputul anului, arata datele colectate in ANIS Sentiment Survey 2024. Astfel, aproximativ 64% din cele peste 170 de companii IT membre ale Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (ANIS) - care au raspuns la sondajul ANIS Sentiment Survey, derulat in luna decembrie 2023 - au spus ca vor sa termine anul 2024 cu o echipa mai mare decat... ...continuare.

Despre politia bunului plac si aplicarea selectiva a legii de catre politisti in Romania, dupa partidul din care face parte infractorul

publicat 2024-01-11 17:15:16 (Ziarul-Atac)
Despre politia bunului plac si aplicarea selectiva a legii de catre politisti in Romania, dupa partidul din care face parte infractorul Despre politia bunului plac si aplicarea selectiva a legii de catre politisti in Romania, dupa partidul din care face parte infractorul In aceste zile spatiul public a fost inundate cu tot felul de relatari despre un individ, fost politist, care ar fi amenintat niste persoane, fiind necesar ca impotriva acestuia sa fie luate masuri legale de catre politisti.Despre acel individ pe nume Catalin COMAN se cunoaste ca este presedinte al Organizatiei Sectorului 5 din Municipiul Bucuresti a... ...continuare.

Un barcagiu a fost mancat de piranha dupa ce a cazut intr-un rau. Nimeni nu stie cum a ajuns in apa

publicat 2024-01-11 17:15:11 (ProTV)
Un barcagiu a fost mancat de piranha dupa ce a cazut intr-un rau. Nimeni nu stie cum a ajuns in apa Un barcagiu de 46 de ani din Brazilia a fost mâncat de piranha dupa ce a ajuns în apele unui râu. ...continuare.

Serviciile de informatii britanice: Zapada si lipsa luminii creeaza probleme in razboiul din Ucraina

publicat 2024-01-11 17:15:11 (ProTV)
Serviciile de informatii britanice: Zapada si lipsa luminii creeaza probleme in razboiul din Ucraina Zapada si scurtarea orelor de lumina vor înrautati conditiile atât pentru armata ucraineana, cât si pentru cea rusa, potrivit serviciilor de informatii militare britanice. ...continuare.

Guvernul anunta ca discuta cu transportatorii despre problemele sectorului

publicat 2024-01-11 17:15:10 (Mediafax)
Guvernul anunta ca discuta cu transportatorii despre problemele sectorului Reprezentantii Cancelariei Prim-ministrului au avut joi, la Palatul Victoria, o intalnire cu reprezentantii transportatorilor din toate zonele Romaniei. ...continuare.

Ajutor de stat aprobat de Comisia Europeana pentru a sprijini porturile din Romania, in contextul razboiului din Ucraina

publicat 2024-01-11 17:15:10 (Mediafax)
Ajutor de stat aprobat de Comisia Europeana pentru a sprijini porturile din Romania, in contextul razboiului din Ucraina Comisia Europeana a aprobat, in temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, o schema notificata de Romania in valoare de 126 de milioane de euro pentru a sprijini investitiile in porturile care se confrunta cu o crestere a fluxurilor comerciale ca urmare a razboiului declansat de Rusia impotriva Ucrainei. ...continuare.

Trei persoane retinute in urma unei discutii intr-un autobuz din Belgia

publicat 2024-01-11 17:15:10 (Mediafax)
Trei persoane retinute in urma unei discutii intr-un autobuz din Belgia Autoritatile belgiene au oprit joi un autobuz care venea din nordul Frantei si se indrepta spre Bruxelles. Politistii au retinut trei persoane pe care un pasager le-a auzit discutand despre un posibil complot "terorist", a anuntat procuratura locala. ...continuare.

Un barbat a fost injunghiat dupa un scandal in trafic, in Capitala

publicat 2024-01-11 17:15:10 (Mediafax)
Un barbat a fost injunghiat dupa un scandal in trafic, in Capitala Potrivit Politiei Capitalei, agresiunea a avut loc joi, in jurul orei 08.30. ...continuare.

Un barbat a fost injunghiat dupa un scandal in trafic, in Capitala

publicat 2024-01-11 17:15:08 (Jurnalul-National)
Un barbat a fost injunghiat dupa un scandal in trafic, in Capitala Un barbat de 33 de ani a fost injunghiat in umar, joi, in urma unui scandal in trafic, in Sectorul 4 al Capitalei, pe Bulevardul Constantin Brancoveanu, de un alt sofer, in varsta de 35 de ani. ...continuare.

Aquila semneaza un acord preliminar de tranzactie pentru achizitionarea Parmafood

publicat 2024-01-11 17:15:08 (Income-Magazine)
Aquila semneaza un acord preliminar de tranzactie pentru achizitionarea Parmafood Compania de distributie si logistica Aquila anunta incheierea unui acord preliminar de tranzactie pentru achizitionarea a 100% din partile sociale ale companiilor Parmafood Trading SRL si Parmafood Group Distribution SRL, companii distribuitoare de bunuri de larg consum. Tranzactia asteapta avizul Consiliului Concurentei, iar pretul este de maximum 16,5 milioane de euro din care se vor […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.