EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Doi barbati sunt cercetati dupa ce au plasat in mai multe localitati bancnote false de 50 de euro

publicat 2024-04-18 14:15:12 (ProTV)
Doi barbati sunt cercetati dupa ce au plasat in mai multe localitati bancnote false de 50 de euro Doi barbati din Sibiu si Iasi sunt cercetati pentru punerea în circulatie de valori falsificate si înselaciune dupa ce au plasat în mai multe localitati bancnote false de 50 de euro.   ...continuare.

Luca Mihai a vorbit cu colegii de echipa prin video-call. "Va rog sa salvati echipa!"

publicat 2024-04-18 13:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Luca Mihai a vorbit cu colegii de echipa prin video-call. Va rog sa salvati echipa! Fotbalistul Politehnicii Iasi, Luca Mihai (20 ani), accidentat grav de dinamovistul Homawoo in timpul duelului de duminica seara, se simte din ce in ce mai bine.Miercuri seara, jucatorul a discutat prin video-call cu colegii de echipa, prin intermediul presedintelui Consiliului Director al grupari din Copou, Cornel Sfaiter, care era in vestiarul Politehnicii. ... ...continuare.

Daniel Pancu l-a vizitat pe Luca Mihai: "Am plans si am ras impreuna" + Nu-si explica interventia lui Homawoo: "Nu are ce cauta in fotbal!"

publicat 2024-04-18 13:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Daniel Pancu l-a vizitat pe Luca Mihai: Am plans si am ras impreuna + Nu-si explica interventia lui Homawoo: Nu are ce cauta in fotbal! Daniel Pancu, selectionerul Romaniei U21, l-a vizitat pe Luca Mihai, mijlocasul celor de la Poli Iasi accidentat grav in esecul moldovenilor cu Dinamo (0-1), la spital, si a dezvaluit conversatia purtata cu internationalul U20.Mijlocasul imprumutat de CFR la Poli Iasi, pana la finalul sezonului, este intr-o stare mult mai buna decat se astepta Daniel Pancu, dupa interventia brutala a lui Homawoo, in minutul 29 al meciului Dinamo - Poli Iasi 1-0.VIDEO. ... ...continuare.

Frauda cu bancnote false de 50 de euro. Barbati implicati in inselaciuni in Buzau si Vrancea VIDEO

publicat 2024-04-18 12:30:02 (Adevarul)
Frauda cu bancnote false de 50 de euro. Barbati implicati in inselaciuni in Buzau si Vrancea VIDEO Doi barbati din Sibiu si Iasi au plasat bancnote false de 50 de euro in Buzau si Vrancea. Au cerut un pret mai mic decat cursul valutar oficial, determinand astfel victimele sa efectueze schimburi valutare si sa sufere pierderi financiare. Ulterior, banii au fost identificati ca fiind contrafacuti. ...continuare.

Targ de cariera pentru persoanele cu dizabilitati, la Iasi. "Fac lucruri bune si nu stau degeaba"

publicat 2024-04-18 08:30:14 (ProTV)
Targ de cariera pentru persoanele cu dizabilitati, la Iasi. Fac lucruri bune si nu stau degeaba Produsele create de persoanele cu dizabilitati au fost în centrul atentiei la Iasi, la un târg dedicat economiei sociale. ...continuare.

Un iesean a fost retinut de politisti din greseala. Barbatul a fost confundat cu un infractor chiar in fata copiilor

publicat 2024-04-18 08:00:17 (ProTV)
Un iesean a fost retinut de politisti din greseala. Barbatul a fost confundat cu un infractor chiar in fata copiilor Un barbat de 37 de ani a fost retinut de politistii din Iasi din greseala. Ar fi fost confundat cu o alta persoana care ar fi jefuit un seif din locuinta unui om de afaceri. ...continuare.

"Fantana arteziana" uriasa in mijlocul unei sosele din Iasi. Furnizarea apei a fost oprita

publicat 2024-04-17 23:15:06 (Antena3)
Fantana arteziana uriasa in mijlocul unei sosele din Iasi. Furnizarea apei a fost oprita O "fantana arteziana" de aproximativ 10 metri a aparut in mijlocul unei sosele din Iasi dupa o avarie la reteaua de apa. ...continuare.

Sanatate second hand. Situatia disperata de la Ambulanta Iasi, cu masini casate si sute de mii de kilometri parcursi

publicat 2024-04-17 22:45:02 (Adevarul)
Sanatate second hand. Situatia disperata de la Ambulanta Iasi, cu masini casate si sute de mii de kilometri parcursi Zeci de ambulante din Romania au mers sute de mii de kilometri si pun in pericol viata pacientilor la fiecare transport. La Iasi, sunt reconditionate si pregatite sa salveze vieti masini care in alte judete sunt puse pe lista pentru casare: vechi de 15 ani si cu peste 600.000 de kilometri parcursi. ...continuare.

"Moldova nu mai este zona saraca a tarii" | Liderii gospodari din Iasi: Administratia PNL a adus bani necesari investitiilor majore

publicat 2024-04-17 18:15:11 (Antena3)
Moldova nu mai este zona saraca a tarii | Liderii gospodari din Iasi: Administratia PNL a adus bani necesari investitiilor majore Primaria Iasi si Consiliul Judetean Iasi, conduse de liberali, fac bilantul investitiilor si proiectelor care au schimbat fata comunitatilor iesene, dar si perceptia romanilor despre Moldova. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.