EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Business sportiv. Ce turnee pun Romania pe harta mondiala a tenisului? Transylvania Open, Tiriac Open si Iasi Open, printre cele mai importante turnee

publicat 2024-04-19 00:45:16 (Ziarul-Financiar)
Business sportiv. Ce turnee pun Romania pe harta mondiala a tenisului? Transylvania Open, Tiriac Open si Iasi Open, printre cele mai importante turnee Romania va fi pusa anul acesta pe harta mondiala a tenisului de cateva turnee importante, precum Transylvania Open, Tiriac Open, care revine dupa o pauza de opt ani, si Concord Iasi Open. ...continuare.

Razvan Stoica aduce vioara Stradivarius in colegiile din Bucuresti, in cadrul proiectului "Un Stradivarius in scoli", initiat de Fundatia Culturala Gaudium Animae

publicat 2024-04-18 20:30:17 (Jurnalul-National)
Razvan Stoica aduce vioara Stradivarius in colegiile din Bucuresti, in cadrul proiectului Un Stradivarius in scoli, initiat de Fundatia Culturala Gaudium Animae Dupa succesul recitalurilor din Iasi, Suceava, Botosani si Neamt, elevii bucuresteni vor avea ocazia intalnirii directe cu muzica clasica interpretata de violonistul de talie internationala Razvan Stoica. Impreuna cu vioara Stradivarius ex-Ernst din 1729 si acompaniat de pianista Andreea Stoica, Razvan va fi prezent la Colegiul Sfantul Sava pe 22 aprilie si la la Colegiul National Gheorghe Lazar, pe 25 aprilie, in cadrul programului "Muzica Inspira", initiat de Fundatia Culturala Gaudium Animae. ...continuare.

Orban: 'Recunosc ca am facut o greseala fata de ieseni in 2020 cand am sustinut candidatura lui Chirica'

publicat 2024-04-18 20:30:03 (Bursa)
Presedintele partidului Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca isi cere scuze de la ieseni pentru ca la alegerile locale din 2020 a sustinut, in calitate de lider al liberalilor, candidatura lui Mihai Chirica la Primaria Iasi dupa ce acesta a intrat in PNL. ...continuare.

Interlopii periculosi care au ajuns la priveghiul lui Corduneanu. Sunt masuri speciale de securitate la Iasi!

publicat 2024-04-18 18:30:04 (Antena3)
Interlopii periculosi care au ajuns la priveghiul lui Corduneanu. Sunt masuri speciale de securitate la Iasi! Inmormantarea interlopului Costel Corduneanu este supravegheata de trupele speciale. Mai multi interlopi periculosi sunt prezenti la priveghiul lui Corduneanu. ...continuare.

Anthony "Tony" Da Silva nu l-a iertat pe Homawoo: "A fost o intrare criminala, dar noi nu vom merge cu pistoalele, cu tancurile"

publicat 2024-04-18 17:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Politehnica Iasi a organizat joi o conferinta de presa in care antrenorul Anthony "Tony" Da Silva s-a referit din nou la accidentarea lui Luca Mihai de catre Homawoo la meciul cu Dinamo, de duminica, castigat de "caini" pe teren propriu cu 1-0.Anthony "Tony" Da Silva a confirmat ca starea de sanatate a lui Luca Mihai s-a imbunatatit si ca Poli Iasi nu se va putea baza pe serviciile mijlocasului central in varsta de 20 de ani pentru restul sezonului. ... ...continuare.

Inmormantarea interlopului Corduneanu, supravegheata de trupele speciale | Noi detalii de la priveghiul faraonic de la Iasi

publicat 2024-04-18 17:00:04 (Antena3)
Inmormantarea interlopului Corduneanu, supravegheata de trupele speciale | Noi detalii de la priveghiul faraonic de la Iasi Inmormantarea liderului clanului Corduneanu, mort la 54 de ani, blocheaza jumatate din capitala Moldovei. ...continuare.

Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al gruparii a fost anchetat pentru trafic de droguri, camatarie, trafic de persoane si acte de violenta, dar condamnat doar pentru "spionarea sotiei"

publicat 2024-04-18 16:15:08 (Libertatea)
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al gruparii a fost anchetat pentru trafic de droguri, camatarie, trafic de persoane si acte de violenta, dar condamnat doar pentru spionarea sotiei Fantasma clanului Corduneanu atarna de zeci de ani asupra orasului Iasi, iar moartea liderului gruparii, in urma unor complicatii cardiace, nu face decat sa intareasca si mai mult impresia influentei extrem de puternice exercitate in capitala Moldovei de mediul interlop.  Fortele de ordine sunt nevoite sa ia masuri speciale la Iasi pentru a preintampina eventualele […] ...continuare.

Barbat lovit de trenul Iasi-Barlad, in apropierea garii din Iasi. Pietonul a fost prins sub locomotiva

publicat 2024-04-18 16:15:02 (Adevarul)
Barbat lovit de trenul Iasi-Barlad, in apropierea garii din Iasi. Pietonul a fost prins sub locomotiva Un grav accident feroviar a avut loc joi, 18 aprilie 2024, in Iasi. Un barbat in varsta de 59 de ani si-a pierdut viata fiind lovit de tren, in apropierea unei gari din oras. ...continuare.

Liste mari de asteptare pentru cardiacii din opt judete. "Suntem singurul centru din UE care are o asemenea arie de acoperire"

publicat 2024-04-18 16:15:02 (Adevarul)
Liste mari de asteptare pentru cardiacii din opt judete. Suntem singurul centru din UE care are o asemenea arie de acoperire Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi trag un semnal de alarma asupra listelor mari de asteptare pentru interventii critice. Adresabilitatea extrem de mare si capacitatea redusa a unitatii sanitare fac ca multi pacienti sa nu stie cu siguranta cand ar putea fi operati. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.