EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11810 11811 Pag. urm. »

Primele plati compensatorii pentru femeile ucrainene violate de soldati rusi. Oamenii lui Putin, trimisi cu Viagra la razboi

publicat 2024-04-26 16:45:09 (ProTV)
Aproximativ 500 de ucraineni vor primi în perioada imediat urmatoare primele despagubiri platite de stat pentru trauma suferita în timpul razboiului, dupa ce au fost victimele violentei sexuale din partea invadatorilor rusi.   ...continuare.

Rusia loveste reteaua feroviara din Ucraina pentru a paraliza transporturile militare, inclusiv ajutorul militar occidental

publicat 2024-04-26 16:45:09 (ProTV)
Rusia bombardeaza reteaua feroviara a Ucrainei pentru a "paraliza" aprovizionarile militare, inclusiv ajutorul militar occidental, Moscova pregatind o noua ofensiva, a declarat vineri un responsabil de securitate ucrainean, citat de AFP. ...continuare.

O femeie a fost batuta de paznicul blocului in care locuieste, dupa ce l-a mustrat ca doarme in timpul serviciului. VIDEO

publicat 2024-04-26 16:45:09 (ProTV)
O femeie a fost batuta de paznicul blocului in care locuieste, dupa ce l-a mustrat ca doarme in timpul serviciului. VIDEO Camere de supraveghere ale unui bloc din Thailanda au surprins momentul în care o femeie este pusa la pamânt de paznicul cladirii, dupa ce aceasta l-a mustrat pentru faptul ca dormea în timpul serviciului. ...continuare.

Un tanar din Marea Britanie a fost inculpat pentru presupuse activitati ostile statului, dupa ce ar fi fost recrutat de Rusia

publicat 2024-04-26 16:45:09 (ProTV)
Un tanar din Marea Britanie a fost inculpat pentru presupuse activitati ostile statului, dupa ce ar fi fost recrutat de Rusia Un tânar britanic a fost inculpat pentru presupuse activitati ostile statului, menite sa avantajeze Rusia, inclusiv prin presupusa recrutare a altor persoane care sa dea foc unei proprietati comerciale din Londra legate de Ucraina, relateaza Reuters. ...continuare.

Spionajul a inflorit pe timp de razboi. Doi britanici sunt acuzati ca au ajutat serviciile secrete rusesti

publicat 2024-04-26 16:45:08 (Mediafax)
Spionajul a inflorit pe timp de razboi. Doi britanici sunt acuzati ca au ajutat serviciile secrete rusesti Doi tineri cu varste de 20 si 22 de ani au fost investigati in urma unui incendiu care a izbucnit in martie la un depozit din estul Londrei. ...continuare.

Au inceput inscrierile pentru cursurile de IT gratuite dezvoltate de Digital Stack in cadrul Atelierului de Sanse, un proiect realizat de Fundatia Orange Romania

publicat 2024-04-26 16:45:07 (Libertatea)
Au inceput inscrierile pentru cursurile de IT gratuite dezvoltate de Digital Stack in cadrul Atelierului de Sanse, un proiect realizat de Fundatia Orange Romania Atelierul de Sanse revine si in 2024 cu o serie diversa de cursuri si workshopuri de IT gratuite realizate de Digital Stack. Acestea sunt potrivite pentru persoanele care cauta oportunitati de reconversie profesionala. Digital Stack, dezvoltator de cursuri personalizate de IT, este unul dintre partenerii Orange Digital Center de la inceputul anului 2023 pentru programul […] ...continuare.

Cadouri deosebite pentru o mama iubitoare - idei speciale pentru a-i arata cat de mult o pretuiesti

publicat 2024-04-26 16:45:07 (Jurnalul-National)
Mama este o fiinta unica, o comoara nepretuita in viata fiecaruia dintre noi. Dragostea si sacrificiile ei neconditionate merita pretuite si celebrate in fiecare zi. A o surprinde cu un cadou deosebit este o modalitate minunata de a-i demonstra recunostinta si de a-i arata cat de mult o iubesti si o apreciezi. ...continuare.

Razboi in Ucraina.Tancurile Abrams nu pot fi folosite din cauza dronelor rusesti

publicat 2024-04-26 16:45:07 (Jurnalul-National)
Tancurile Abrams donate de Statele Unite nu sunt folosite la capacitate maxima de ucraineni din cauza dronelor rusesti. Rusii pot detecta tancurile. Cinci tancuri au fost deja distruse. ...continuare.

Toyota si Nissan s-au asociat cu Tencent, respectiv cu Baidu pentru cursa inarmarilor in inteligenta artificiala din China

publicat 2024-04-26 16:45:07 (Income-Magazine)
Compania japoneza Toyota Motor se va asocia cu compania Tencent, in timp ce Nissan va face echipa cu Baidu, ambele din China, parteneriate transfrontaliere care evidentiaza importanta inteligentei artificiale pentru producatorii de masini, transmite CNBC. Anunturile separate facute joi de doi dintre cei mai mari producatori auto din Japonia, la Salonul auto de la Beijing, […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11810 11811 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.