EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ilie Sarbu face parte din Consiliul de Administratie al Romsilva. In trecut, a fost anchetat pentru retrocedari ilegale de paduri

publicat 2024-01-09 19:00:13 (Libertatea)
Ilie Sarbu face parte din Consiliul de Administratie al Romsilva. In trecut, a fost anchetat pentru retrocedari ilegale de paduri Numirea in Consiliul de Administratie al regiei nationale a padurilor Romsilva a fost facuta in 23 noiembrie printr-un ordin semnat de catre ministrul Mediului, Mircea Fechet, dezvaluie G4Media. Ulterior, printr-o hotarare a Consiliului de Administratie al Romsilva din 12 decembrie 2023, Ilie Sarbu a fost numit membru in Comitetul de audit al regiei autonome. Intrebat despre aceasta […] ...continuare.

A murit eleva grav ranita dupa prabusirea unui perete al internatului liceului din Odorheiu Secuiesc

publicat 2024-01-09 19:00:13 (Libertatea)
Fata se afla la Sectia ATI Copii a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures si era intubata, sedata, instabila hemodinamic, avand traumatism de coloana. Inca de la internare, pe 18 decembrie 2023, starea sa era critica, relateaza Agerpres. „Astazi (n.r. – marti, 8 ianuarie), in jurul orei 15,30, eleva internata la Sectia ATI Copii a […] ...continuare.

Momentul in care un autobuz derapeaza din cauza poleiului, se rasuceste si loveste masinile parcate, la Kircaldy, in Scotia | VIDEO

publicat 2024-01-09 19:00:13 (Libertatea)
Momentul in care un autobuz derapeaza din cauza poleiului, se rasuceste si loveste masinile parcate, la Kircaldy, in Scotia | VIDEO Un autobuz Stagecoach a fost filmat derapand din cauza poleiului si izbindu-se de mai multe masini parcate pe o strada din Kirclady, regiunea Fife, estul Scotiei. Soferul a scapat teafar, autobuzul supraetajat era gol, informeaza Daily Mail. Serviciile de urgenta au fost chemate la Kirkcaldy, luni, 8 ianuarie, in jurul orei locale 8.30, dupa ce […] ...continuare.

Accident in care au fost implicate opt persoane pe E 85, in Bacau. Doi minori, in stare grava

publicat 2024-01-09 19:00:13 (Libertatea)
Accident in care au fost implicate opt persoane pe E 85, in Bacau. Doi minori, in stare grava In incidentul care a avut loc, marti, pe E 85, in comuna Racaciuni, judetul Bacau, a fost implicata o masina in care erau 8 persoane, patru adulti si patru copii, informeaza Bacau.net. „In urma recunoasterii s-a constatat faptul ca, in accidentul rutier este implicat un autoturism in care se aflau opt persoane (patru adulti si […] ...continuare.

Concert Corina Sirghi si program extins pentru vizitarea expozitiei "Universul lui Salvador Dalí", de Ziua Culturii Nationale, la ARCUB

publicat 2024-01-09 19:00:12 (Jurnalul-National)
Concert Corina Sirghi si program extins pentru vizitarea expozitiei Universul lui Salvador Dalí, de Ziua Culturii Nationale, la ARCUB ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Nationale printr-un concert extraordinar inspirat din folclorul romanesc, sustinut de Corina Sirghi, ce va avea loc luni, 15 ianuarie 2024, incepand cu ora 19.00, la Sala Mare, ARCUB. ...continuare.

Risc insemnat de avalansa in Muntii Fagaras si Bucegi

publicat 2024-01-09 19:00:12 (Jurnalul-National)
Risc insemnat de avalansa in Muntii Fagaras si Bucegi In Muntii Fagaras si Bucegi este risc insemnat de avalansa, potrivit buletinului emis de Administratia Nationala de Meteorologie si valabil de marti de la ora 20.00 pana joi la ora 20.00. ...continuare.

Burduja: Din punct de vedere al sistemului energetic nu sunt probleme majore cauzate de vreme

publicat 2024-01-09 19:00:12 (Income-Magazine)
Burduja: Din punct de vedere al sistemului energetic nu sunt probleme majore cauzate de vreme Fenomenele meteorologice din ultima perioada nu au cauzat probleme majore in sistemul energetic national, iar operatorii de distributie vor interveni prompt in zonele afectate, a anuntat ministrul Energiei, Sebastian Burduja. Conform unui comunicat al ministerului de resort, marti dimineata a avut loc o reuniune a Comandamentului Energetic de Iarna, in cadrul careia s-a discutat despre […] ...continuare.

Patru echipe lupta pentru trofeu in Supercupa Spaniei. Real Madrid - Atletico Madrid e "finala" din semifinale

publicat 2024-01-09 19:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Patru echipe lupta pentru trofeu in Supercupa Spaniei. Real Madrid  - Atletico Madrid e finala din semifinale Supercupa Spaniei isi va afla o noua castigatoare la finalul acestei saptamani, insa pana atunci, miercuri si joi, se vor disputa semifinalele competitiei. Primul duel propune derby-ul madrilen dintre Real si Atletico (miercuri, 10 ianuarie, ora 21:00), un clasic al fotbalului spaniol, pentru ca o zi mai tarziu de la aceeasi ora FC Barcelona sa dea piept cu Osasuna Pamplona, echipa cu cele mai mici sanse la obtinerea trofeului pus in joc. ... ...continuare.

Djokovic se reinventeaza la Rapid » Cum a aratat Damjan la debutul in alb-visiniu: toate impresiile de la fata locului

publicat 2024-01-09 19:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Djokovic se reinventeaza la Rapid » Cum a aratat Damjan la debutul in alb-visiniu: toate impresiile de la fata locului Damjan Djokovic (33 de ani) a debutat astazi la Rapid. Mijlocasul croat adus liber de la FCSB a fost pe teren in prima repriza a amicalului cu Sabah Baku, locul 8 in campionatul din Azerbaidjan.La doar doua zile dupa ce a fost prezentat ca jucator al Rapidului, mijlocasul croat Damjan Djokovic a debutat in echipamentul alb-visiniu.Djokovic a fost titular in amicalul de astazi cu Sabah Baku si a jucat 45 de minute contra azerilor. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.