EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 13041 13042 Pag. urm. »

Avem lideri, avem politicieni?

publicat 2024-05-10 21:00:10 (Puterea)
Avem lideri, avem politicieni?     Liderii politici, politicienii ajung in varful piramidei si cu ajutorul mass-mediei. Televiziunile pot chiar crea anumite modele pe care, mai apoi, le promoveaza cu un anume interes politic. Despre politicieni si votul nostru in anul 2024, la Dialogurile Puterii, cu Doina Gradea, fost manager ProTv si TVR. "Am cunoscut liderii politici, practic pe […]The post Avem lideri, avem politicieni? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

BVB: Indicii au fost in integralitate pe verde la inchiderea tranzactiilor de vineri

publicat 2024-05-10 21:00:10 (Puterea)
BVB: Indicii au fost in integralitate pe verde la inchiderea tranzactiilor de vineri   La inchiderea tranzactiilor de la Bursa de Valori Bucuresti, vineri, in ultima zi de tranzactii a saptamanii 6 - 10 aprilie, toti indicii au fost in crestere, dupa evolutii oscilante pe parcursul zilei.  Indicele BET, care arata evolutia celor mai lichide 20 de companii, a inchis, in crestere cu 0,27 la suta. Indicele BET […]The post BVB: Indicii au fost in integralitate pe verde la inchiderea tranzactiilor de vineri appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dialogul Strategic Romania-Polonia a facut inca un pas inainte

publicat 2024-05-10 21:00:10 (Puterea)
Dialogul Strategic Romania-Polonia a facut inca un pas inainte O noua sesiune a Dialogului Strategic Romania-Polonia, la nivel Afaceri Externe si Aparare, a avut loc ieri, 9 mai, la sediul Ministerului Afacerilor Externe (MAE). Ministerul Apararii Nationale a fost reprezentat de secretarul de stat pentru politica de aparare, planificare si relatii internationale, Simona Cojocaru, iar din partea MAE a participat secretarul de stat pentru […]The post Dialogul Strategic Romania-Polonia a facut inca un pas inainte appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone il incurajeaza pe Florin Piersic: "Margelatule, hai ca poti!"

publicat 2024-05-10 21:00:10 (Puterea)
Piedone il incurajeaza pe Florin Piersic: Margelatule, hai ca poti! Cristian Popescu Piedone transmite un mesaj plin de incurajare si admiratie catre marele actor Florin Piersic, aflat in prezent internat la Spitalul Foisor din Bucuresti. Intr-un gest plin de emotie si solidaritate, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, ii transmite un puternic mesaj de incurajare legendarului actor roman Florin Piersic, care se afla in prezent […]The post Piedone il incurajeaza pe Florin Piersic: "Margelatule, hai ca poti!" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

OTP Bank Romania, profit net de doua milioane lei, in T1, 2024. Managementul se plange de impozitele mari

publicat 2024-05-10 21:00:10 (Puterea)
OTP Bank Romania, profit net de doua milioane lei, in T1, 2024. Managementul se plange de impozitele mari   OTP Bank Romania a inregistrat un profit net consolidat de doua milioane lei, in primul trimestru al anului 2024, iar managementul bancii se plange ca impozitele bancare sunt prea mari, dar uita de dobanzile spoliatoare, subliniind  ca din cauza introducerii noului impozit le-au crescut cheltuielile. Profitul operational a fost de 45 milioane lei, in […]The post OTP Bank Romania, profit net de doua milioane lei, in T1, 2024. Managementul se plange de impozitele mari appeared... ...continuare.

Comisarul european pentru agricultura vine in Romania cu o agenda incarcata

publicat 2024-05-10 21:00:10 (Puterea)
Comisarul european pentru agricultura vine in Romania cu o agenda incarcata Comisarul european pentru agricultura, Janusz Wojciechowski, se va deplasa in Romania pentru o vizita de doua zile, in perioada 13-14 mai 2024. Agenda anuntata este una foarte incarcata, iar asteptarile sale sunt multe. Luni, 13 mai, comisarul se va intalni cu prim-ministrul Marcel Ciolacu si cu ministrul Florin Barbu, dupa care va avea un dialog […]The post Comisarul european pentru agricultura vine in Romania cu o agenda incarcata appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Tudose dezvaluie cum va fi convins Ciolacu sa candideze pentru Cotroceni

publicat 2024-05-10 21:00:10 (Puterea)
Tudose dezvaluie cum va fi convins Ciolacu sa candideze pentru Cotroceni Mihai Tudose a sugerat ca un rezultat favorabil al PSD la alegerile locale si europarlamentare ar putea fi un factor decisiv in convingerea lui Marcel Ciolacu sa intre in cursa pentru Cotroceni. Mihai Tudose, europarlamentar si vicepresedinte al PSD, a lansat vineri, in cadrul unei eveniment la Braila, un apel catre membrii partidului sa obtina […]The post Tudose dezvaluie cum va fi convins Ciolacu sa candideze pentru Cotroceni appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Strategia PSD pentru alegeri, in cateva cuvinte: "’Nu raspundeti la ura cu ura. Romanii nu mai vor cearta"

publicat 2024-05-10 21:00:10 (Puterea)
Strategia PSD pentru alegeri, in cateva cuvinte: ’Nu raspundeti la ura cu ura. Romanii nu mai vor cearta Marcel Ciolacu a dezvaluit vineri social-democratilor adunati la un eveniment in Braila strategia pe care PSD intentioneaza sa o adopte in perspectiva alegerilor din acest an. In prima zi de campanie electorala, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a facut o prezentare detaliata a strategiei pe care partidul trebuie sa o adopte in vederea alegerilor din acest […]The post Strategia PSD pentru alegeri, in cateva cuvinte: "’Nu raspundeti la ura cu ura. Romanii nu mai vor cearta" appeared... ...continuare.

Captura record de droguri la Constanta in minivacanta de Paste. 12 persoane au fost prinse cu substante interzise

publicat 2024-05-10 21:00:10 (ProTV)
Captura record de droguri la Constanta in minivacanta de Paste. 12 persoane au fost prinse cu substante interzise Politia Locala Constanta a facut o captura record de droguri în urma actiunilor desfasurare în minivacanta, anunta Primaria Constanta, precizând ca 12 persoane au fost prinse cu astfel de substante interzise. ...continuare.

Un barbat s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste. Tanarul de 22 de ani a murit

publicat 2024-05-10 21:00:10 (ProTV)
Un barbat s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste. Tanarul de 22 de ani a murit Un tânar de 22 de ani s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului Judetean de Urgenta Târgoviste, vineri. Acesta a murit. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 13041 13042 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.