EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11815 11816 Pag. urm. »

Cati medici de laborator avem? Analizele pacientilor trec prin mainile a 2.000 de specialisti, "vanati" de toate companiile din sanatate

publicat 2024-04-26 17:31:14 (Ziarul-Financiar)
Cati medici de laborator avem? Analizele pacientilor trec prin mainile a 2.000 de specialisti, vanati de toate companiile din sanatate Din totalul de aproape 54.000 de medici, cei de laborator acopera circa 4%, din calculul ZF facut pe baza datelor de la Colegiul Medicilor. Medicul de laborator efectueaza, valideaza si verifica testele de laborator. ...continuare.

Viorel Hrebenciuc, infrangere definitiva in instanta! E obligat sa plateasca 42.000 de euro

publicat 2024-04-26 17:31:09 (Puterea)
Viorel Hrebenciuc, infrangere definitiva in instanta! E obligat sa plateasca 42.000 de euro Unul dintre procesele care dureaza de ani de zile s-a incheiat. Fostul pesedist de anvergura Viorel Hrebenciuc a pierdut in fata ANI.    Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a suferit o infrangere zdrobitoare in instanta, pierzand definitiv procesul impotriva Agentiei Nationale de Integritate (ANI). Potrivit deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Hrebenciuc este obligat sa […]The post Viorel Hrebenciuc, infrangere definitiva in instanta! E obligat sa plateasca 42.000 de euro... ...continuare.

Implementarea salariului minim european, in linie dreapta. Ce se intampla de la 1 iulie

publicat 2024-04-26 17:31:09 (Puterea)
Implementarea salariului minim european, in linie dreapta. Ce se intampla de la 1 iulie Mecanismul de implementare a salariului minim european va incepe de la 1 iulie, legislatia fiind adoptata deja, a anuntat premierul Marcel Ciolacu. Ciolacu da asigurari ca legislatia cu privire la salariului minim european a fost aprobata. "Vedeti ca am intrat in procedura de implementare. O sa explice doamna ministru foarte clar. Am dat si ordonanta", […]The post Implementarea salariului minim european, in linie dreapta. Ce se intampla de la 1 iulie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Burduja: romanii platesc printre cele mai mici preturi la energie din Uniunea Europeana

publicat 2024-04-26 17:31:09 (Puterea)
Burduja: romanii platesc printre cele mai mici preturi la energie din Uniunea Europeana Preturile platite pentru energia electrica si gazele naturale de catre romani, printre cele mai mici din Uniunea Europeana, sustine ministrul Sebastian Burduja. Eurostat a publicat statistica cu privire la preturile platite pentru energie electrica si gaze naturale de consumatorii casnici si non-casnici din cadrul Uniunii Europene (UE). Romania a avut in a doua jumatate a […]The post Burduja: romanii platesc printre cele mai mici preturi la energie din Uniunea Europeana appeared first... ...continuare.

Lectia anticoruptie de la Clotilde Armand: incalci legea si iti majorezi salariul

publicat 2024-04-26 17:31:09 (Puterea)
In 2022, Clotilde Armand a primit in plus, lunar, pe langa salariu aproximativ 4.000 de lei, iar acum trebuie sa dea explicatii in fata magistratilor. Armand a fost trimisa in judecata fiind acuzata de comiterea infractiunii de folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane dupa ce s-a numit manager de proiect, culmea un proiect care ar […]The post Lectia anticoruptie de la Clotilde Armand: incalci legea si iti majorezi salariul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cutremur in Giulesti: Presedintele Daniel Niculae risca inchisoarea

publicat 2024-04-26 17:31:09 (Puterea)
Cutremur in Giulesti: Presedintele Daniel Niculae risca inchisoarea Presedintele Rapidului, Daniel Niculae, se afla intr-o situatie delicata, riscand sa fie condamnat la inchisoare dupa ce a fost pus sub acuzare intr-un dosar legat de materiale pirotehnice in fotbalul romanesc.   Daniel Niculae (41 de ani), presedintele Rapidului, se confrunta cu posibilitatea de a fi trimis in inchisoare dupa ce a devenit inculpat intr-un […]The post Cutremur in Giulesti: Presedintele Daniel Niculae risca inchisoarea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone isi prezinta programul politic pentru Capitala

publicat 2024-04-26 17:31:09 (Puterea)
Piedone isi prezinta programul politic pentru Capitala Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, isi prezinta, astazi, programul politic pentru Capitala, care include 12 puncte. Piedone  este unul dintre principalii favoriti la postul de primar al Capitalei. Iata care sunt principalele puncte ale programului politic pentru Capitala al candidatului PUSL – „Contractul lui Piedone cu bucurestenii”: Punctul 1: Investitii si fonduri nerambursabile Stire […]The post Piedone isi prezinta programul politic pentru Capitala... ...continuare.

Veste extraordinara pentru TAROM! Vin banii si compania se poate relansa

publicat 2024-04-26 17:31:09 (Puterea)
Veste extraordinara pentru TAROM! Vin banii si compania se poate relansa Ajutorul de stat pentru TAROM a primit avizul Comisiei Europene, potrivit unor surse guvernamentale, marcand un pas semnificativ in procesul de restructurare al companiei aeriene de stat. Comisia Europeana a avizat deja ajutorul de stat pentru compania de stat TAROM, conform unor surse guvernamentale citate de Profit.ro. Anuntul oficial este asteptat pana la finalul acestei […]The post Veste extraordinara pentru TAROM! Vin banii si compania se poate relansa appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Jandarmul din Satu Mare acuzat de agresiune sexuala, condamnat in prima instanta la peste 11 ani de inchisoare

publicat 2024-04-26 17:31:09 (ProTV)
Jandarmul din Satu Mare acuzat de agresiune sexuala, condamnat in prima instanta la peste 11 ani de inchisoare Un jandarm din Satu Mare a fost condamnat în prima instanta la peste 11 ani de închisoare pentru ca a agresat sexual doua fetite, de 9 si 12 ani. Iar pe una dintre ele a si violat-o. ...continuare.

Restaurantele vegane care trec pe carne, dupa ce patronii lor au realizat un lucru. "Facem asta pentru umanitate"

publicat 2024-04-26 17:31:09 (ProTV)
Restaurantele vegane care trec pe carne, dupa ce patronii lor au realizat un lucru. Facem asta pentru umanitate Un cunoscut restaurant vegan din Los Angeles a trecut la meniurile de carne, dupa ce proprietara si-a dat seama ca orientarea ei nu ajuta cu nimic mediul. Este doar ultimul de pe o lunga lista de localuri vegane care au trecut pe carne în ultimii ani.   ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11815 11816 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.