EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11990 11991 Pag. urm. »

ZF. Deschiderea de astazi la Bursa. Ce poate misca lichiditatea de la BVB? Lucian Isac, Estinvest: Cred ca situatia se va ameliora odata cu intrarea efectiva a dividendelor in conturile investitorilor

publicat 2024-04-29 00:30:14 (Ziarul-Financiar)
ZF. Deschiderea de astazi la Bursa. Ce poate misca lichiditatea de la BVB? Lucian Isac, Estinvest: Cred ca situatia se va ameliora odata cu intrarea efectiva a dividendelor in conturile investitorilor Desi media zilnica a lichiditatii tuturor instrumentelor financiare de la Bursa de Valori din 2024 a crescut considerabil ca urmare a ultimei emisiuni de titluri de stat Fidelis - editia a XVI-a, cea mai mare de pana acum, rulajul pe segmentul de actiuni continua sa prezinte semne de slabiciune, insa un potential imbold poate fi dat de deciziile adunarilor generale ale actionarilor de la finele lunii, prin care se vor aproba dividende ce se pot intoarce ulterior in piata, spune Lucian Isac,... ...continuare.

Comandantul-sef al armatei ucrainene: "Situatia de pe front s-a inrautatit"

publicat 2024-04-29 00:30:06 (Jurnalul-National)
Comandantul-sef al armatei ucrainene: Situatia de pe front s-a inrautatit Comandantul-sef al armatei ucrainene Oleksandr Sirski a declarat ca situatia de pe linia frontului s-a inrautatit in urma multiplelor atacuri rusesti, scrie BBC. ...continuare.

FCSB se transforma total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor contine si "optiunea interzisa, din umbra"

publicat 2024-04-29 00:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB se transforma total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor contine si optiunea interzisa, din umbra FCSB a cucerit titlul mult asteptat, sambata, dupa 2-1 cu Farul Constanta, insa adevarata provocare abia acum incepe. Gigi Becali viseaza la accederea in grupele Ligii Campionilor, obiectiv sportiv, dar mai ales financiar, ce necesita o metamorfoza bine orchestrata, de la un capat la altul.Pentru aceasta lupta ce se va da in vara este nevoie de salt calitativ, transferuri si potrivire minutioasa, potrivit spuselor patronului. "Abia de acum e meseria mea. ... ...continuare.

Turkish Airlines va relua zborurile catre Afganistan dupa aproape trei ani

publicat 2024-04-29 00:30:02 (Adevarul)
Turkish Airlines va relua zborurile catre Afganistan dupa aproape trei ani Zborurile vor fi lansate pe 21 mai, a informat postul de televiziune TOLO News. ...continuare.

Cehul Daniel Kretinsky cumpara 20% din divizia de otel a gigantului ThyssenKrupp

publicat 2024-04-29 00:15:16 (Ziarul-Financiar)
Cehul Daniel Kretinsky cumpara 20% din divizia de otel a gigantului ThyssenKrupp Autor: Catalina Apostoiu Conglomeratul industrial german a anuntat ca miliardarul ceh Daniel Kretinsky va prelua o particiatie de 20% din divizia sa de otel, potrivit Financial Times. Cele doua parti poarta discutii privitoare la preluarea a inca 30% de catre EP Corporate Group al lui Kretinsky, formand un joint venture. ...continuare.

CFA: Increderea in economie creste pe termen scurt, dar sunt multe indoieli legate de viitor. Datoria publica calculata ca procent in PIB este anticipata sa se majoreze la 53 % in urmatoarele 12 luni

publicat 2024-04-29 00:15:16 (Ziarul-Financiar)
CFA: Increderea in economie creste pe termen scurt, dar sunt multe indoieli legate de viitor. Datoria publica calculata ca procent in PIB este anticipata sa se majoreze la 53 % in urmatoarele 12 luni Autor: Cristina Bellu Analistii financiari din cadrul asociatiei CFA Romania estimeaza ca leul se va deprecia pana la un curs mediu de 5,0419 lei/euro in urmatoarele 12 luni, in timp ce rata anticipata a inflatiei va inregistra o valoare medie de 5,33%. ...continuare.

Indicele ROBOR la 3 luni a inchis saptamana tot la 6,05%, in timp ce IRCC a scazut la 5,9% in T2

publicat 2024-04-29 00:15:16 (Ziarul-Financiar)
Indicele ROBOR la 3 luni a inchis saptamana tot la 6,05%, in timp ce IRCC a scazut la 5,9% in T2 Indicele ROBOR la 3 luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei contractate de populatie inainte de luna mai 2019, precum si pentru creditele companiilor in lei, a inchis saptamana trecuta in stagnare la 6,05%. Indicele ROBOR la 3 luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei contractate de populatie inainte de luna mai 2019, precum si pentru creditele companiilor in lei, a inchis saptamana trecuta in stagnare la 6,05%. ...continuare.

NN Asigurari de Viata a platit despagubiri de circa 40 mil. euro din 2016 pana acum, in baza asigurarilor de sanatate

publicat 2024-04-29 00:15:16 (Ziarul-Financiar)
NN Asigurari de Viata a platit despagubiri de circa 40 mil. euro din 2016 pana acum, in baza asigurarilor de sanatate Autor: Mircea Nica NN Asigurari de Viata, liderul pietei de asigurari de viata, a achitat despagubiri de circa 40 mil. euro in ultimii opt ani, in baza asigurarilor de sanatate, a transmis compania. ...continuare.

Urmeaza CFA CEE Investment Conference la Bucuresti. Joi, 9 mai, comunitatea CFA se intalneste cu mediul de business si cu autoritatile publice din Europa Centrala si de Est pentru a dezbate viitorul regiunii

publicat 2024-04-29 00:15:16 (Ziarul-Financiar)
Urmeaza CFA CEE Investment Conference la Bucuresti. Joi, 9 mai, comunitatea CFA se intalneste cu mediul de business si cu autoritatile publice din Europa Centrala si de Est pentru a dezbate viitorul regiunii Autor: Alex Ciutacu Conferinta va incepe la ora 9.00 si se va desfasura la Palatul Parlamentului, in sala Rosetti l Potentialul de crestere al regiunii in noul context global, dezvoltarea pietelor de capital si de investitii sau reconstructia Ucrainei sunt cateva dintre temele de dezbatere. ...continuare.

Educatie, stil de viata si wellness. Elevii romani, campioni mondiali la robotica: Doua echipe romanesti au ajuns in finala Campionatului Mondial de robotica FIRST din SUA si au jucat una impotriva celeilalte, disputandu-si titlul suprem

publicat 2024-04-29 00:15:16 (Ziarul-Financiar)
Educatie, stil de viata si wellness. Elevii romani, campioni mondiali la robotica: Doua echipe romanesti au ajuns in finala Campionatului Mondial de robotica FIRST din SUA si au jucat una impotriva celeilalte, disputandu-si titlul suprem Autor: Ramona Cornea Echipa AICitizens de la Colegiul National "Alexandru Ioan Cuza" din Focsani a castigat titlul de campioana mondiala, alaturi de alte doua echipe alese din California si Africa de Sud. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11990 11991 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.