EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11936 11937 Pag. urm. »

Ambasadoarea din Maroc, Maria Ciobanu, a sabotat Romania la cel mai mare salon agricol din Africa si Orientul Mijlociu

publicat 2024-04-28 11:30:11 (Puterea)
Ambasadoarea din Maroc, Maria Ciobanu, a sabotat Romania la cel mai mare salon agricol din Africa si Orientul Mijlociu In aceasta perioada se desfasoara la Meknes cea de a XVI-a editie a Salonului International al Agriculturii din Maroc, (SIAM) 2024, cel mai mare eveniment agricol din Africa si Orientul Mijlociu, dar ambasadoarea Maria Ciobanu a sabotat participarea tarii noastre intr-un mod incredibil. La Meknes, in Maroc, se desfasoara, in perioada 22-28 aprilie 2024, cel […]The post Ambasadoarea din Maroc, Maria Ciobanu, a sabotat Romania la cel mai mare salon agricol din Africa si Orientul Mijlociu... ...continuare.

Filmele saptamanii pe VOYO. Trei productii pe care nu trebuie sa le ratezi

publicat 2024-04-28 11:30:10 (ProTV)
Filmele saptamanii pe VOYO. Trei productii pe care nu trebuie sa le ratezi Daca esti în cautarea unor filme variate si captivante, îti oferim o invitatie catre productiile cinematografice de pe platforma VOYO.  ...continuare.

Bautura despre care toata lumea crede ca e sanatoasa, dar adevarul e altul. Expertii ne spun cat ar trebui sa consumam

publicat 2024-04-28 11:30:10 (ProTV)
Bautura despre care toata lumea crede ca e sanatoasa, dar adevarul e altul. Expertii ne spun cat ar trebui sa consumam Consumul unui pahar sau mai mult de suc de fructe 100% natural în fiecare zi este asociat cu cresterea în greutate la copii si adulti, potrivit unei noi analize care a evaluat 42 de studii anterioare.   ...continuare.

Aglomeratie la frontiera inainte de Florii. Aproape 300.000 de oameni au trecut granita in 24 de ore

publicat 2024-04-28 11:30:08 (Mediafax)
Aglomeratie la frontiera inainte de Florii. Aproape 300.000 de oameni au trecut granita in 24 de ore Potrivit statisticii, sambata, prin punctele de frontiera din Romania au efectuat formalitatile de control, atat pe sensul de intrare, cat si pe cel de iesire, 285.800 de persoane, cetateni romani si straini. De asemenea, au fost inregistrate 88.000 de mijloace de transport, pe ambele sensuri. ...continuare.

Ce se intampla cu procesul dintre Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu. Ce au de impartit actuala iubita si fosta sotie a lui Gabi Badalau

publicat 2024-04-28 11:30:07 (Libertatea)
Ce se intampla cu procesul dintre Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu. Ce au de impartit actuala iubita si fosta sotie a lui Gabi Badalau Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu se vor intalni in curand, la tribunal. Actuala iubita a lui Gabi Badalau si fosta lui sotie sunt in scandal de anul trecut, cand si-au facut reciproc mai multe acuzatii. Neintelegerile dintre Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu au inceput anul trecut, cand au facut acuze grave una la adresa alteia. […] ...continuare.

Masina in care patru muncitori romani se duceau la lucru a luat foc din senin intr-un sens giratoriu, in Belgia

publicat 2024-04-28 11:30:07 (Libertatea)
Masina in care patru muncitori romani se duceau la lucru a luat foc din senin intr-un sens giratoriu, in Belgia Sambata, in jurul orei 13, o masina a luat foc seara in Maaseik. Cei patru ocupanti romani au reusit sa scape nevatamati din autoturismul cuprins de flacari, dar incendiul a provocat un haos intens in trafic in cursul serii, cu un ambuteiaj foarte lung spre Olanda, relateaza cotidianul Nieuws Blad. Cei patru muncitori romani se […] ...continuare.

Nicusor Dan ocupa prima pozitie in intentiile de vot ale bucurestenilor, in primul sondaj realizat dupa intrarea in cursa a Gabrielei Firea. Cate procente ar obtine Piedone

publicat 2024-04-28 11:30:07 (Libertatea)
Nicusor Dan ocupa prima pozitie in intentiile de vot ale bucurestenilor, in primul sondaj realizat dupa intrarea in cursa a Gabrielei Firea. Cate procente ar obtine Piedone Daca duminica viitoare ar avea loc alegerile pentru Primaria Capitalei, actualul edil, Nicusor Dan, ar obtine 31%, candidata PSD, Gabriela Firea – 24%, iar Cristian Popescu Piedone, din partea PUSL - 20%, conform rezultatelor unui sondaj Avangarde, citate de News.ro. Cei trei sunt urmati de candidatul liberal Sebastian Burduja, care ar obtine 15% dintre voturi, […] ...continuare.

Nave incarcate cu ajutor umanitar pentru Gaza, oprite pe drum deoarece au ramas fara steag

publicat 2024-04-28 11:30:07 (Jurnalul-National)
Nave incarcate cu ajutor umanitar pentru Gaza, oprite pe drum deoarece au ramas fara steag Doua nave incarcate cu ajutor umanitar pentru Gaza au fost oprite pe drum deoarece au ramas fara steag. Autoritatile din Guineea Bissau au decis sa-si retraga steagul de pe navele folosite de o organizatie umanitara. Activistii acuza Israelul si vorbesc despre interese politice. ...continuare.

Cine sunt parintii lui Victor Cornea. Ce meserii nobile au viitorii socrii ai Andreei Balan

publicat 2024-04-28 11:30:03 (Click)
Cine sunt parintii lui Victor Cornea. Ce meserii nobile au viitorii socrii ai Andreei Balan Victor Cornea si Andreea Balan formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi se iubesc fara retineri si se comporta de parca ar fi impreuna de-o viata intreaga. Totusi, cine sunt parintii tenismenului si cu ce se ocupa? ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11936 11937 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.