EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11795 11796 Pag. urm. »

Viorel Catarama revine in PNL. Controversatul om de afaceri din anii `90 a fost exclus din partid acum sase ani

publicat 2024-04-26 14:45:13 (ProTV)
Viorel Catarama revine in PNL. Controversatul om de afaceri din anii `90 a fost exclus din partid acum sase ani Omul de afaceri Viorel Catarama revine în PNL, la aproape sase ani de la excluderea din partid.   ...continuare.

"Vreau doar sa-mi traiesc viata". Gisele Bundchen a avut o cadere nervoasa in trafic

publicat 2024-04-26 14:45:13 (ProTV)
Vreau doar sa-mi traiesc viata. Gisele Bundchen a avut o cadere nervoasa in trafic Fotomodelul de origine braziliana Gisele Bundchen a avut o cadere nervoasa în momentul în care a fost trasa pe dreapta de un echipaj de politie.   ...continuare.

Vine nota de plata. Bolos se plange, in soapta, ca nu sunt bani pentru majorarile de salarii si de pensii aprobate de Guvern

publicat 2024-04-26 14:45:13 (ProTV)
Vine nota de plata. Bolos se plange, in soapta, ca nu sunt bani pentru majorarile de salarii si de pensii aprobate de Guvern „(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de seful Finantelor, Marcel Bolos, în sedinta de Guvern de joi, 25 aprilie.  ...continuare.

Maia Morgenstein are o avere frumoasa de pe urma muncii sale nobile. Ce salariu si bunuri are ca actrita, manager si profesor

publicat 2024-04-26 14:45:13 (Money.ro)
Maia Morgenstein are o avere frumoasa de pe urma muncii sale nobile. Ce salariu si bunuri are ca actrita, manager si profesor Maia Morgenstein a facut o avere frumoasa de pe urma muncii sale nobileArticolul Maia Morgenstein are o avere frumoasa de pe urma muncii sale nobile. Ce salariu si bunuri are ca actrita, manager si profesor apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Vitamina D ar putea creste rezistenta la cancer

publicat 2024-04-26 14:45:12 (Mediafax)
Vitamina D ar putea creste rezistenta la cancer Cercetatorii au descoperit ca soarecii hraniti cu o dieta bogata in vitamina D au avut o rezistenta sporita la tumori si au raspuns mai bine la tratamentele de imunoterapie. ...continuare.

Se construieste un nou aeroport international in Romania. Proiectul a primit acordul ROMATSA

publicat 2024-04-26 14:45:12 (Mediafax)
Se construieste un nou aeroport international in Romania. Proiectul a primit acordul ROMATSA Specialistii au stabilit ca aeroportul din judetul Galati va avea o suprafata de 250 de hectare, la care se va adauga o zona rezervata pentru investitii publice de aproximativ 115 hectare. ...continuare.

Marcel Ciolacu, declaratie bizara: "Buzaul nu e in Moldova si va rog frumos sa nu ma jigniti"

publicat 2024-04-26 14:45:12 (Mediafax)
Marcel Ciolacu, declaratie bizara: Buzaul nu e in Moldova si va rog frumos sa nu ma jigniti "Asta e, a venit banateanul de Grindeanu sa faca Autostrada in Moldova. Buzaul nu e in Moldova si va rog frumos sa nu ma jigniti", a raspuns Ciolacu intr-o conferinta de presa la intrebarea unui jurnalist legata de autostrada care va lega Moldova de restul tarii. Declaratia ce ar putea fi considerata jignitoare pentru multi romani din regiunea Moldovei, a atras imediat reactii. La cateva secunde se poate observa pe inregistrare VIDEO a conferintei cum colegii de partid ai lui Ciolacu, Alfred... ...continuare.

Donald Trump se declara gata sa restabileasca alianta conservatoare cu "maretul" Viktor Orban, dupa ce va deveni "al 47-lea presedinte al SUA" | VIDEO

publicat 2024-04-26 14:45:09 (Libertatea)
Donald Trump se declara gata sa restabileasca alianta conservatoare cu maretul Viktor Orban, dupa ce va deveni al 47-lea presedinte al SUA | VIDEO Donald Trump, candidatul republican in alegerile prezidentiale care vor avea loc in noiembrie in SUA, a transmis vineri, intr-un mesaj video, ca este gata sa reinnoiasca alianta conservatoare cu premierul nationalist al Ungariei, Viktor Orban, informeaza Agerpres, preluand Reuters. Orban a fost unul dintre cei mai apropiati aliati ai lui Trump in Europa, unde comentariile […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11795 11796 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.