EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 12596 12597 Pag. urm. »

Fotomodel celebru, cautat de politisti romani

publicat 2024-05-06 15:00:12 (Puterea)
Fotomodel celebru, cautat de politisti romani Un celebru fotomodel iordanian se afla pe lista celor mai cautati infractori. De-a lungul timpului, faptele sale i-au adus renumele de cel mai sadic proxenet. Fotomodelul a fost inclusiv iubitul unei celebritati din Romania. Este vorba, mai exact, de Abdel Naser Suhaib Meshah, care a ajuns pe lista most wanted a Politiei Romane. Potrivit politistilor, […]The post Fotomodel celebru, cautat de politisti romani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Victorie in lupta cu boala: Dan Ciotoi anunta ca a invins cancerul

publicat 2024-05-06 15:00:12 (Puterea)
Victorie in lupta cu boala: Dan Ciotoi anunta ca a invins cancerul Dupa o perioada dificila marcata de diagnosticul de cancer la colon, celebrul cantaret Dan Ciotoi revine triumfator, declarand ca a invins boala. La finalul anului trecut, artistul a fost diagnosticat cu o forma severa de cancer, fiind nevoit sa suporte trei interventii chirurgicale in ultimele luni. Cu toate acestea, gratie interventiei prompte a medicilor si […]The post Victorie in lupta cu boala: Dan Ciotoi anunta ca a invins cancerul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Clipul lansat de Cristian Popescu Piedone promite o schimbare radicala in Bucuresti

publicat 2024-05-06 15:00:12 (Puterea)
Clipul lansat de Cristian Popescu Piedone promite o schimbare radicala in Bucuresti Cristian Popescu Piedone, cunoscut pentru eforturile sale in sectorul 5 al Capitalei, a lansat un clip emotionant care a captat atentia publicului si a pus bazele unui viitor promitator pentru Bucuresti. Intr-un discurs plin de determinare si pasiune, Piedone a evidentiat starea precara a sectorului 5 si a promis o transformare radicala. Clipul incepe cu […]The post Clipul lansat de Cristian Popescu Piedone promite o schimbare radicala in Bucuresti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Rezervele mondiale de aur totalizau 38.764 de tone, in 2023

publicat 2024-05-06 15:00:12 (Puterea)
Rezervele mondiale de aur totalizau 38.764 de tone, in 2023 Rezervele de aur acumulate de tarile lumii, in vistieriile bancilor centrale, totalizau 38.764 tone, in 2023, dintre care Statele Unite detineau cea mai mare rezerva de aur tezaurizat, 8.133 de tone. Din aceasta cantitate, mai mult de jumatate, 4.580 tone, sunt depozitate in lingourile din seifurile bazei militare de inalta securitate Fort Knok. In statisticile […]The post Rezervele mondiale de aur totalizau 38.764 de tone, in 2023 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marsilia: cu doua zile inainte de sosirea flacarii olimpice, gunoaiele se acumuleaza pe strazi

publicat 2024-05-06 15:00:09 (Mediafax)
Marsilia: cu doua zile inainte de sosirea flacarii olimpice, gunoaiele se acumuleaza pe strazi Cu doua zile inainte de sosirea flacarii olimpice, cosurile de gunoi din Marsilia sunt pline. Din 1 mai, gunoierii sunt in greva, cerand o imbunatatire a conditiilor lor de munca. ...continuare.

Romancele si-au aflat adversarele la Mastersul de tenis de la Roma

publicat 2024-05-06 15:00:09 (Mediafax)
Romancele si-au aflat adversarele la Mastersul de tenis de la Roma Sorana Cirstea (32 WTA) are parte de un prim tur liber, din postura de favorita numarul 28. In turul doi, Cirstea va juca cu castigatoarea dintre Taylor Townsend si o jucatoare venita din calificari. ...continuare.

Vladimir Putin ordona exercitii nucleare ca raspuns la "amenintarile" lui Emmanuel Macron

publicat 2024-05-06 15:00:09 (Mediafax)
Vladimir Putin ordona exercitii nucleare ca raspuns la amenintarile lui Emmanuel Macron Rusia a declarat ca exercitiile, care vizeaza arme nucleare nestrategice care pot fi folosite in situatii de lupta, sunt un raspuns la "declaratiile provocatoare" ale oficialilor occidentali, inclusiv ale lui Macron, informeaza Financial Times. ...continuare.

Andreea Ibacka, intrebari incomode din partea fiicei in varsta de 5 ani: "Observa niste treburi in casa"

publicat 2024-05-06 15:00:08 (Libertatea)
Andreea Ibacka, intrebari incomode din partea fiicei in varsta de 5 ani: Observa niste treburi in casa Andreea Ibacka a fost luata prin surprindere de curiozitatile pe care le are Namiko, fiica ei in varsta de 5 ani. Sotia lui Cabral incearca sa le ofere o educatie aleasa celor doi copii ai sai si isi doreste ca cei doi sa se descurce in viata. De cand a crescut, Namiko a inceput sa […] ...continuare.

Cel mai periculos detinut din Romania, mutat intr-o alta inchisoare. "Fiara din Balcani" are de executat o condamnare pe viata

publicat 2024-05-06 15:00:08 (Libertatea)
Cel mai periculos detinut din Romania, mutat intr-o alta inchisoare. Fiara din Balcani are de executat o condamnare pe viata Kostas Passaris, considerat cel mai periculos detinut din Romania, a fost transferat, luni, 6 mai, de la penitenciarul Arad la cel din Craiova, cu masuri speciale de securitate, relateaza Digi 24. Supranumit „Fiara din Balcani”, Kostas Passaris a fost gasit vinovat in Romania, in iulie 2003, de uciderea unui casier de la o casa de […] ...continuare.

Medeea Marinescu, despre operatia lui Florin Piersic: Speram la o reintalnire pe scena si in afara ei, bucurandu-ne la fel ca intotdeauna alaturi de marele meu partener de scena

publicat 2024-05-06 15:00:08 (Jurnalul-National)
Medeea Marinescu, despre operatia lui Florin Piersic: Speram la o reintalnire pe scena si in afara ei, bucurandu-ne la fel ca intotdeauna alaturi de marele meu partener de scena Medeea Marinescu, colega de scena a legendarului actor Florin Piersic, a postat un mesaj pe Facebook, dupa ce acesta a suferit o interventie chirurgicala. Actrita a explicat absenta sa de reactii publice imediat dupa aflarea starii de sanatate a lui Piersic. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 12596 12597 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.