EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11778 11779 Pag. urm. »

Bursa. Romgaz a aprobat dividende de 524 mil. lei din profitul net de anul trecut, dintre care 367 mil. lei vor merge spre bugetul de stat

publicat 2024-04-26 12:15:46 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Romgaz a aprobat dividende de 524 mil. lei din profitul net de anul trecut, dintre care 367 mil. lei vor merge spre bugetul de stat Autor: Eduard Ivanovici Producatorul si furnizorul de gaze naturale Romgaz (simbol bursier SNG) a informat piata de capital cu privire la decizia actionarilor din 25 aprilie privind distribuirea a 20% din profitul net din 2023 sub forma de dividende, potrivit BVB. ...continuare.

Programul de digitalizare a IMM-urilor non-IT s-a "blocat intr-un sertar": peste 2.500 de firme admise asteapta orice semn de la minister. Antreprenor: "Nu mai am nicio asteptare, lucrurile merg cu incetinitorul si nu se intampla nimic concret"

publicat 2024-04-26 12:15:46 (Ziarul-Financiar)
Programul de digitalizare a IMM-urilor non-IT s-a blocat intr-un sertar: peste 2.500 de firme admise asteapta orice semn de la minister. Antreprenor: Nu mai am nicio asteptare, lucrurile merg cu incetinitorul si nu se intampla nimic concret Programul dedicat finantarii proiectelor de digitalizare pentru IMM-urile care nu sunt din domeniul IT, derulat prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), este astazi blocat, iar peste 2.500 de firĀ­me care au fost admise asteapta orice semn din partea Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene (MIPE). ...continuare.

Surse: Spania va trimite rachete Patriot in Ucraina, dupa ce ucrainenii au solicitat in mod repetat astfel de sisteme de aparare

publicat 2024-04-26 12:15:46 (Ziarul-Financiar)
Surse: Spania va trimite rachete Patriot in Ucraina, dupa ce ucrainenii au solicitat in mod repetat astfel de sisteme de aparare Autor: Mediafax Spania va trimite rachete Patriot in Ucraina. Informatia prezentata pe surse nu a fost confirmata de oficialii spanioli. Ucrainenii au solicitat in mod repetat astfel de sisteme pentru a se apara. ...continuare.

Bursa. Actionarii Conpet Ploiesti aproba dividende de 58 mil. lei, cu un randament de 7,72%

publicat 2024-04-26 12:15:46 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Actionarii Conpet Ploiesti aproba dividende de 58 mil. lei, cu un randament de 7,72% Autor: Cristina Bellu Actionarii Conpet Ploiesti (COTE), transportator de titei detinut majoritar de statul roman prin Ministerul Energiei, au aprobat in sedinta din 25 aprilie a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor distribuirea a 58,7 mil. lei sub forma de dividende cuvenite investitorilor, din care suma de 57,8 mil. lei provine din profitul raportat de companie in 2023 si 862.397 lei din rezultatul reportat distribuibil. ...continuare.

Interviu exclusiv ZF. Kobe Verdonck, CEO al SD Worx, grupul belgian care a achizitionat compania locala Romanian Software: Mizam pe faptul ca Romania va creste mai repede decat grupul in urmatorii ani, cu o rata de peste 20%

publicat 2024-04-26 12:15:46 (Ziarul-Financiar)
Interviu exclusiv ZF. Kobe Verdonck, CEO al SD Worx, grupul belgian care a achizitionat compania locala Romanian Software: Mizam pe faptul ca Romania va creste mai repede decat grupul in urmatorii ani, cu o rata de peste 20% Kobe Verdonck, CEO al grupului belgian SD Worx: Pe langa businessul din Romania, dorim sa exploram oportunitatile de a infiinta aici si un centru de servicii si solutii care sa lucreze pentru intregul grup. ...continuare.

Director din cadrul Complexului Energetic Oltenia, retinut de DNA. S-a facut de ras pentru 13.000 de euro

publicat 2024-04-26 12:15:41 (Puterea)
Director din cadrul Complexului Energetic Oltenia, retinut de DNA. S-a facut de ras pentru 13.000 de euro Procurorii DNA l-au retinut pe directorul Directiei Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Stanculescu Catalin Liviu, pentru trafic de influenta in forma continuata! Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie-Sectia de combatere a coruptiei au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 25 aprilie 2024, a […]The post Director din cadrul Complexului Energetic Oltenia, retinut de DNA. S-a facut de ras pentru 13.000... ...continuare.

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramures

publicat 2024-04-26 12:15:41 (Puterea)
Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramures Coalitia PSD-PNL s-a rupt la Bucuresti, insa in tara alianta merge "unsa" si un exemplu elocvent este situatia din Maramures. Dupa arestarea edilului de Baia Mare, Catalin Chereches, esicherul politic din Maramures s-a schimbat total. Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, a fost obligat de conducerea partidului sa candideze la sefia Consiliului Judetean si sa castige. […]The post Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramures appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Emmanuel Macron, discurs prapastios. "S-au dus vremurile in care Europa delega securitatea SUA"

publicat 2024-04-26 12:15:41 (Puterea)
Emmanuel Macron, discurs prapastios. S-au dus vremurile in care Europa delega securitatea SUA Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a venit cu un discurs prapastios tinut chiar la Sorbona, unde in urma cu 7 ani a rostit primul discurs despre viziunea sa europeana. Situatia se pare ca s-a schimbat radical in aceasta perioada scurta de timp. Emmanuel Macron trage un semnal de alarma si spune ca "Europa noastra poate muri". […]The post Emmanuel Macron, discurs prapastios. "S-au dus vremurile in care Europa delega securitatea SUA" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Gabriela Firea, despre cum a primit Catalin Cirstoiu vestea retragerii

publicat 2024-04-26 12:15:41 (Puterea)
Gabriela Firea, despre cum a primit Catalin Cirstoiu vestea retragerii Gabriela Firea a venit cu noi detalii din spatele culiselor alegerilor pentru Primaria Generala a Capitalei. Candidata PSD a vorbit despre drumul ei de la sef de campanie pentru candidatul Catalin Cirstoiu pana la desemnarea sa drept candidat al PSD. Initial, Gabriela Firea se pregatea sa candideze pentru Primaria Generala a Capitalei. Insa, aceasta a […]The post Gabriela Firea, despre cum a primit Catalin Cirstoiu vestea retragerii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Inlatura plictiseala asociata cu o zi ploioasa

publicat 2024-04-26 12:15:41 (Puterea)
Inlatura plictiseala asociata cu o  zi ploioasa In zilele ploioase, cand soarele pare sa se ascunda timid in spatele norilor si ploaia isi incepe dansul linistit pe ferestre, multi dintre noi prefera sa ramanem in interior, cautand refugiu in confortul casei noastre. Insa, in loc sa ne plangem de vremea neprietenioasa, de ce sa nu ne bucuram de ocazia de a petrece […]The post Inlatura plictiseala asociata cu o zi ploioasa appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11778 11779 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.