EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Adrian Mititelu a rabufnit in discutia cu GSP: "Am primit goluri de rahat! Cu mai mult noroc eram pe 3 in Romania" + Discutii pentru un fundas central

publicat 2024-01-10 11:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mititelu a rabufnit in discutia cu GSP: Am primit goluri de rahat! Cu mai mult noroc eram pe 3 in Romania + Discutii pentru un fundas central Luna decembrie a fost una foarte buna pentru FCU Craiova. Ar fi fost una impecabila daca nu exista infrangerea 0-2 cu U Cluj. Oltenii au in schimb numai victorii cu FCSB (in Cupa Romaniei), dar si cu FC Botosani, FC Voluntari si Petrolul in Superliga.Evolutiile bune sub comanda italianului Giovanni Costantino ii dau lui Adrian Mititelu sperante ca se poate si mai bine in 2024. ... ...continuare.

Starul lui Real Madrid nu vrea sa auda de banii seicilor: "10, 20 sau 30 de milioane de euro nu-mi vor schimba viata"

publicat 2024-01-10 11:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Starul lui Real Madrid nu vrea sa auda de banii seicilor: 10, 20 sau 30 de milioane de euro nu-mi vor schimba viata Federico Valverde, 25 de ani, mijlocasul central al liderului din La Liga, Real Madrid, nu se gandeste sa se desparta prea curand de echipa lui Carlo Ancelotti. Nici macar sumele ametitoare oferite de echipele din Arabia Saudita nu-l tenteaza. ... ...continuare.

Presa straina: Criza de securitate in Ecuador, unde a fost declarata stare de 'conflict armat intern'

publicat 2024-01-10 11:15:04 (Bursa)
Presa straina: Criza de securitate in Ecuador, unde a fost declarata stare de 'conflict armat intern' Ecuador s-a confruntat marti cu o serie de incidente violente, inclusiv invazia in direct a unui post de televiziune de catre oameni inarmati, deoarece presedintele Daniel Noboa a numit 22 de bande drept organizatii teroriste si tinte militare. ...continuare.

Bataie cu pumni si picioare intre doi barbati si o femeie, dupa o sicanare in trafic, in Tecuci

publicat 2024-01-10 11:15:04 (Antena3)
Bataie cu pumni si picioare intre doi barbati si o femeie, dupa o sicanare in trafic, in Tecuci A fost scandal monstru pe o strada din Tecuci. Doi barbati si o femeie si-au impartit pumni si picioare, sub privirile socate ale trecatorilor. ...continuare.

Se scumpesc vacantele in Grecia. Ce taxa trebuie sa plateasca romanii pe fiecare zi din sejur

publicat 2024-01-10 11:15:03 (Adevarul)
Se scumpesc vacantele in Grecia. Ce taxa trebuie sa plateasca romanii pe fiecare zi din sejur O noua taxa de cazare adoptata de guvernul elen a intrat in vigoare luna aceasta, ca parte a planurilor de reconstructie in urma incendiilor forestiere si inundatiilor severe. ...continuare.

Gerul a ucis o femeie din Buzau. Avea 46 de ani si traia pe strazi

publicat 2024-01-10 11:15:03 (Adevarul)
Gerul a ucis o femeie din Buzau. Avea 46 de ani si traia pe strazi O femeie care a fost gasita marti, pe strada, in soc hipotermic, a murit la spital. Ea a fost adusa in stop cardio-respirator de un echipaj de politie locala. A decedat in cursul noptii trecute. ...continuare.

Dragusin, afacere istorica pentru Genoa: cifrele arata profitul realizat de italieni dupa jumatate de an

publicat 2024-01-10 11:15:03 (Adevarul)
Dragusin, afacere istorica pentru Genoa: cifrele arata profitul realizat de italieni dupa jumatate de an Internationalul roman a umplut conturile formatiei din Serie A. ...continuare.

"Baby Yoda" va avea propriul film in cadrul francizei "Star Wars". Micul extraterestru i-a cucerit pe fani

publicat 2024-01-10 11:15:03 (Adevarul)
Baby Yoda va avea propriul film in cadrul francizei Star Wars. Micul extraterestru i-a cucerit pe fani Personajul Baby Yoda, care in ultimii ani a devenit o mascota interplanetara in universul "Star Wars" datorita serialului "The Mandalorian", va avea in curand un film dedicat in cadrul acestei francize cinematografice. ...continuare.

Mecanicii de locomotiva din Germania au inceput o greva de trei zile paralizand transportul feroviar

publicat 2024-01-10 11:15:03 (Adevarul)
Mecanicii de locomotiva din Germania au inceput o greva de trei zile paralizand transportul feroviar Navetistii din intreaga Germanie se confrunta incepand de miercuri cu anulari de trenuri, in conditiile in care o greva nationala de trei zile a mecanicilor de locomotiva creeaza noi probleme pentru deplasarea in cea mai mare economie a Europei. ...continuare.

S-a nascut in SUA, a copilarit in Austria, dar a ales sa studieze in Romania. Povestea fiicei unor emigranti romani din America

publicat 2024-01-10 11:15:03 (Adevarul)
S-a nascut in SUA, a copilarit in Austria, dar a ales sa studieze in Romania. Povestea fiicei unor emigranti romani din America S-a nascut in Florida, a copilarit langa Viena, dar a ales sa-si faca studiile in Romania. Dominique Faina, fiica de 21 ani a unor emigranti romani din America, s-a intors in tara natala a parintilor ei. "Asa am prins foarte mare drag de Romania. Aici oamenii sunt foarte deschisi si prietenosi". ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.