EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Iohannis, sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind transmiterea bunurilor imobile

publicat 2024-01-10 11:45:10 (Jurnalul-National)
Iohannis, sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind transmiterea bunurilor imobile Klaus Iohannis contesta la Curtea Constitutionala transferul unor terenuri din domeniul public in proprietatea privata a Universitatii de Stiintele Vietii "Regele Mihai I". ...continuare.

Ucrainenii vor ca cei cazuti in lupte sa fie considerati eroi

publicat 2024-01-10 11:45:10 (Jurnalul-National)
Ucrainenii vor ca cei cazuti in lupte sa fie considerati eroi Mii de petitii au fost depuse de ucraineni, de obicei rude sau prieteni ai soldatilor care au cazut pe front, prin care i se cere presedintelui Volodimir Zelenski sa onoreze fiecare soldat cazut la datorie cu titlul de "Erou al Ucrainei", scrie Reuters. ...continuare.

Doua autoturisme s-au ciocnit in Arges. Un om a murit, trei sunt raniti

publicat 2024-01-10 11:45:10 (Jurnalul-National)
Doua autoturisme s-au ciocnit in Arges. Un om a murit, trei sunt raniti Doua autoturisme s-au ciocnit, miercuri, pe o sosea din judetul Arges. Un om a murit, trei sunt raniti. ...continuare.

Meta blocheaza accesul adolescentilor la subiectele sensibile

publicat 2024-01-10 11:45:10 (Income-Magazine)
Pe fondul criticilor privind efectele negative ale retelelor sale sociale asupra tinerilor, Meta a decis sa ascunda de acestia postarile care abordeaza subiecte care le pot da idei periculoase. Meta anunta ca postarile care au legatura cu anumite subiecte sensibile, precum autoflagelarea, violenta grafica, tulburari de alimentatie si altele, nu vor mai fi vizibile in […] ...continuare.

Meta restrictioneaza anumite postari din newsfeed-urile adolescentilor

publicat 2024-01-10 11:45:09 (Go4IT)
Meta restrictioneaza anumite postari din newsfeed-urile adolescentilor Pe fondul criticilor privind efectele negative ale retelelor sale sociale asupra tinerilor, Meta anunta ca ia o serie de masuri stricte, printre care si decizia de a ascunde postarile care abordeaza subiecte care le pot […]Articolul Meta restrictioneaza anumite postari din newsfeed-urile adolescentilor apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Radu Dragusin intra direct in "cusca cu lei"! Program de foc pentru Tottenham in urmatoarea perioada » Cand ar putea debuta

publicat 2024-01-10 11:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Radu Dragusin intra direct in cusca cu lei! Program de foc pentru Tottenham in urmatoarea perioada » Cand ar putea debuta Radu Dragusin, 21 de ani, va evolua pentru Tottenham, formatie care are un program extrem de complicat in Premier League in urmatoarea perioada.Fundasul devenit cel mai scump transfer din istoria Romaniei ar putea debuta chiar in weekend, pe 14 ianuarie, impotriva lui Manchester United. ... ...continuare.

Cum il umilea Oana Roman pe Marius Elisei? "Cat de prost esti, handicapatule?! Eram sac de box!" Cate sticle de bere ajunsese sa bea pe zi?

publicat 2024-01-10 11:45:05 (Click)
Cum il umilea Oana Roman pe Marius Elisei? Cat de prost esti, handicapatule?! Eram sac de box! Cate sticle de bere ajunsese sa bea pe zi? Marius Elisei a dezvaluit problemele grave din casnicia cu Oana Roman. A precizat ca a devenit alcoolic, din cauza certurilor din familie. ...continuare.

Vestea momentului in showbiz. Ana Baniciu este insarcinata. Ce sex va avea bebelusul? Primele imagini cu burtica de gravida

publicat 2024-01-10 11:45:05 (Click)
Vestea momentului in showbiz. Ana Baniciu este insarcinata. Ce sex va avea bebelusul? Primele imagini cu burtica de gravida Showbiz-ul romanesc se umple de bucurie si entuziasm odata cu vestea momentului: Ana Baniciu si sotul ei, Edy Kovacs, se pregatesc sa devina parinti. ...continuare.

MCID: '2 milioane de romani isi platesc taxele si impozitele online, prin Ghiseul.ro'

publicat 2024-01-10 11:45:04 (Bursa)
MCID: '2 milioane de romani isi platesc taxele si impozitele online, prin Ghiseul.ro' Dupa o crestere de aproape jumatate de milion de utilizatori in 2023, platforma oficiala de plati online a statului roman Ghiseul.ro a inregistrat contul cu numarul 2.000.000 miercuri, 10 ianuarie 2024. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.