EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11778 11779 Pag. urm. »

Director din cadrul Complexului Energetic Oltenia, retinut de DNA. S-a facut de ras pentru 13.000 de euro

publicat 2024-04-26 12:15:41 (Puterea)
Procurorii DNA l-au retinut pe directorul Directiei Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Stanculescu Catalin Liviu, pentru trafic de influenta in forma continuata! Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie-Sectia de combatere a coruptiei au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 25 aprilie 2024, a […]The post Director din cadrul Complexului Energetic Oltenia, retinut de DNA. S-a facut de ras pentru 13.000... ...continuare.

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramures

publicat 2024-04-26 12:15:41 (Puterea)
Coalitia PSD-PNL s-a rupt la Bucuresti, insa in tara alianta merge "unsa" si un exemplu elocvent este situatia din Maramures. Dupa arestarea edilului de Baia Mare, Catalin Chereches, esicherul politic din Maramures s-a schimbat total. Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, a fost obligat de conducerea partidului sa candideze la sefia Consiliului Judetean si sa castige. […]The post Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramures appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Emmanuel Macron, discurs prapastios. "S-au dus vremurile in care Europa delega securitatea SUA"

publicat 2024-04-26 12:15:41 (Puterea)
Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a venit cu un discurs prapastios tinut chiar la Sorbona, unde in urma cu 7 ani a rostit primul discurs despre viziunea sa europeana. Situatia se pare ca s-a schimbat radical in aceasta perioada scurta de timp. Emmanuel Macron trage un semnal de alarma si spune ca "Europa noastra poate muri". […]The post Emmanuel Macron, discurs prapastios. "S-au dus vremurile in care Europa delega securitatea SUA" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Gabriela Firea, despre cum a primit Catalin Cirstoiu vestea retragerii

publicat 2024-04-26 12:15:41 (Puterea)
Gabriela Firea a venit cu noi detalii din spatele culiselor alegerilor pentru Primaria Generala a Capitalei. Candidata PSD a vorbit despre drumul ei de la sef de campanie pentru candidatul Catalin Cirstoiu pana la desemnarea sa drept candidat al PSD. Initial, Gabriela Firea se pregatea sa candideze pentru Primaria Generala a Capitalei. Insa, aceasta a […]The post Gabriela Firea, despre cum a primit Catalin Cirstoiu vestea retragerii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Inlatura plictiseala asociata cu o zi ploioasa

publicat 2024-04-26 12:15:41 (Puterea)
In zilele ploioase, cand soarele pare sa se ascunda timid in spatele norilor si ploaia isi incepe dansul linistit pe ferestre, multi dintre noi prefera sa ramanem in interior, cautand refugiu in confortul casei noastre. Insa, in loc sa ne plangem de vremea neprietenioasa, de ce sa nu ne bucuram de ocazia de a petrece […]The post Inlatura plictiseala asociata cu o zi ploioasa appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Statisticile rusinii: S-a aflat cati romani nu au un loc de munca, dar nici nu ar dori sa gaseasca

publicat 2024-04-26 12:15:41 (Puterea)
Institutul National de Statistica a aflat cati romani nu au loc de munca, dar care nici nu sunt in cautarea unui job in viitorul apropiat! Vezi detaliile in randurile de mai jos! Asadar, s-a aflat cati romani nu au un loc de munca, dar nici nu ar dori sa gaseasca unul in viitorul apropiat. Se […]The post Statisticile rusinii: S-a aflat cati romani nu au un loc de munca, dar nici nu ar dori sa gaseasca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare in dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru savarsirea de infractiuni contra umanitatii

publicat 2024-04-26 12:15:40 (ProTV)
Parchetul General a anuntat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului presedinte Ion Iliescu pentru savârsirea de infractiuni contra umanitatii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990. ...continuare.

Ce ar trebui sa faca Ucraina cu noul ajutor primit din partea SUA. "Sa-l trateze ca si cum ar fi ultimul"

publicat 2024-04-26 12:15:40 (ProTV)
Analistii în razboi spun ca Ucraina ar trebui sa foloseasca cu prudenta cel mai recent pachet de ajutor american de 61 de miliarde de dolari.   ...continuare.

Ion Iliescu, urmarit penal in dosarul Mineriada

publicat 2024-04-26 12:15:39 (Mediafax)
Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, este urmarit penal in dosarul Mineriada sub aspectul savarsirii de infractiuni contra umanitatii, a anuntat vineri Parchetul de pe langa Inalte Curte de Casatie si Justitie. ...continuare.

Strazi deschise: Reprezentatii live pe Calea Victoriei si in Drumul Taberei

publicat 2024-04-26 12:15:39 (Mediafax)
Damian Draghici, Ozana Barabancea, Irina Sarbu sustin, in weekend, reprezentatii live pe Calea Victoriei si in Drumul Taberei, in cadrul evenimentului Strazi deschise. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11778 11779 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.