EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11966 11967 Pag. urm. »

Romania nu are bani pentru a trimite sportivii la Olimpiada de la Paris. Guvernul a cerut sprijinul Loteriei "in scopul eliminarii oricarui risc de neparticipare"

publicat 2024-04-28 18:15:09 (Libertatea)
Romania nu are bani pentru a trimite sportivii la Olimpiada de la Paris. Guvernul a cerut sprijinul Loteriei in scopul eliminarii oricarui risc de neparticipare Guvernul a aprobat recent o Ordonanta prin care Loteria Romana va lansa un loz special, iar o parte din banii obtinuti vor merge la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman pentru finantarea delegatiei romane de la Jocurile de vara de la Paris, pentru ca „nu exista fonduri suficiente”, dupa cum recunoaste Executivul. Astfel, Loteria Romana va […] ...continuare.

Comandantul-sef al armatei ucrainene: Situatia de pe front s-a „deteriorat”. Fortele Kievului se retrag din mai multe localitati din zona Donetk

publicat 2024-04-28 18:15:09 (Libertatea)
Comandantul-sef al armatei ucrainene: Situatia de pe front s-a „deteriorat”. Fortele Kievului se retrag din mai multe localitati din zona Donetk Comandantul-sef al fortelor ucrainene, Oleksandr Sirski, a transmis duminica, intr-o postare pe Facebook, ca situatia de pe front s-a „deteriorat” si trupele ruse au inregistrat „succese tactice” in mai multe zone, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. „Rusia ataca activ de-a lungul liniei frontului si inregistreaza succese tactice in anumite sectoare”, a scris Oleksandr […] ...continuare.

Seful Bisericii Anglicane critica Israelul pentru arestarea unei palestiniene crestine

publicat 2024-04-28 18:15:08 (Jurnalul-National)
Seful Bisericii Anglicane critica Israelul pentru arestarea unei palestiniene crestine Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, a criticat Israelul pentru o femeie crestina, de origine palestiniana, aflata in detentie. Tanara a fost arestata in Cisiordania. El acuza Israelul a incalcat promisiunile privind tratamentul crestinilor. ...continuare.

Pata Rat face primul pas pe scena. Repetitiile pentru spectacolul de opera Waste Side Story, in linie dreapta

publicat 2024-04-28 18:15:08 (Jurnalul-National)
Pata Rat face primul pas pe scena. Repetitiile pentru spectacolul de opera Waste Side Story, in linie dreapta Zilele acestea, la Cluj-Napoca, au loc repetitii intense pentru spectacolul de opera Waste Side Story, proiect artistic inedit, inspirat din viata oamenilor care locuiesc in Pata Rat, izolati in acest spatiu precar al locuirii marginalizate. ...continuare.

BEC: Tragerea la sorti pentru stabilirea ordinii pe buletinele de vot la alegerile europarlamentare are loc luni

publicat 2024-04-28 18:15:08 (Income-Magazine)
BEC: Tragerea la sorti pentru stabilirea ordinii pe buletinele de vot la alegerile europarlamentare are loc luni Presedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorti pentru stabilirea numarului de ordine de pe buletinele de vot al partidelor politice, aliantelor electorale, aliantei politice, organizatiei cetatenilor apartinand minoritatilor nationale care au depus liste de candidati si al celor care candideaza in calitate de independenti la alegerile europarlamentare. Potrivit unui […] ...continuare.

Doi vizitatori surpriza » Cine a asistat azi la antrenamentul Rapidului

publicat 2024-04-28 18:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Doi vizitatori surpriza » Cine a asistat azi la antrenamentul Rapidului Victor Angelescu, actionarul minoritar de la Rapid, si Dan Sucu Jr. au asistat la antrenamentul Rapidului cu o zi inainte de derby-ul cu Universitatea Craiova.Rapid - Universitatea Craiova are loc luni, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro si la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1Bogdan Lobont a sustinut conferinta de presa premergatoare meciului, apoi a plecat la antrenamentul care a fost deschis pentru presa in primele minute. ... ...continuare.

Ancuta Bodnar si Simona Radis spun ca evolutia lor la CE de la Szeged nu este concludenta pentru Jocurile Olimpice

publicat 2024-04-28 18:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Ancuta Bodnar si Simona Radis spun ca evolutia lor la CE de la Szeged nu este concludenta pentru Jocurile Olimpice Ancuta Bodnar si Simona Radis au urcat pe treapta a treia a podiumului in proba de dublu vasle la Szeged, dupa o serie de patru titluri europene. Cu trei luni inainte de Jocurile Olimpice de la Paris, ele spun ca au avut de invatat din toata aceasta experienta.Ancuta Bodnar si Simona Radis au cucerit a sasea medalie europeana impreuna, completandu-si palmaresul care mai continea patru medalii de aur si un argint. ... ...continuare.

Basarab Panduru "urecheaza" un titular de la FCSB: "Trebuie sa primeasca o medalie mai mica"

publicat 2024-04-28 18:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Basarab Panduru urecheaza un titular de la FCSB: Trebuie sa primeasca o medalie mai mica Fostul international Basarab Panduru (53 de ani) este de parere ca extrema stanga Octavian Popescu (21 de ani) ar fi trebuit sa isi aduca mai mult aportul in titlul castigat de cei de la FCSB.In acest sezon de Superliga, Octavian Popescu a reusit doua goluri si 3 pase decisive in cele 31 de meciuri in care a fost pe teren, mult mai putin in comparatie cu cifrele inregistrate in stagiunea 2021-2022, cea mai buna de pana acum din cariera fotbalistului. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11966 11967 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.